Dnevni horoskop za 01.siječnja.2018.

Dnevni horoskop za 1. siječnja, dan kad zvijezde poručuju sljedeće – Nova je godina, započinje novo i uzbudljivo razdoblje svim znakovima, a noćas je i Supermjesec koji ne propustite pogledati!

 

Na današnji su dan rođeni glumac Fabijan Šovagović, spisateljica Marija Jurić Zagorka i notorni šef FBI-ja J. Edgar Hoover.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 5

 

Postat ćete svjesni nedostataka u vezi ili načinu života, ali nastojte očuvati objektivnost. Neki bi mogli otići na putovanje u većem društvu. Razveselit će vas susreti na cesti i razgovori s ljudima koje niste dugo vidjeli. Novčana situacija zadavat će vam glavobolje. Razmišljat ćete koliko ste u minusu zbog blagdanskih troškova.

 

LJUBAV: 91% ZDRAVLJE: 80% , POSAO: 87% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 5

 

Potreba za uzbuđenjima mogla bi vas potaknuti da sjednete u automobil i nenajavljeni banete na vrata prijateljima. Iziđete li u društvo, provod će potrajati do zore. Znat ćete zadržati mir i ravnotežu, a diplomatski takt izvlačit će vas iz napetih situacija. Poboljšat ćete odnose s obitelji i odvojiti vremena na zajedničke razgovore.

 

LJUBAV: 93% , ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 100%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 2

 

Vaša pristupačnost i spontanost privlačit će nametljive ljude koji će vam oduzimati slobodno vrijeme. Nekima ćete otvoreno reći da vam idu na živce. Bit ćete rastreseni i zaboravni pa pazite gdje odlažete stvari. Telefon će vam zvoniti u najnezgodnije vrijeme, a ako ste za upravljačem ometat će vas česti pozivi na mobitelu.

 

LJUBAV: 31% , ZDRAVLJE: 24% , POSAO: 32%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 5

 

Vrijeme je da zaboravite prošlost. Na pragu ste pozitivnih promjena, no da biste ih pustili u svoj život morate prvo prekinuti spone sa situacijama iz nedavne prošlosti. Pružit će vam se prilika za stabilniji život. Usrećit će vas djeca, prijatelji i brojni pozivi onih koji će vam uputiti novogodišnje čestitke. Sve će vam se činiti ljepšim i vedrijim.

 

LJUBAV: 99% , ZDRAVLJE: 90% , POSAO: 94%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 2

 

Nerado ćete se prihvaćati kućnih obaveza, što zbog pomanjkanja vremena, a i zbog osjećaja iscrpljenosti. U tome će prednjačiti domaćice koje su umorne od opsluživanja obitelji i gostiju. Nemojte sve raditi sami, uposlite partnera i djecu. Večer posvetite samo sebi – priredite si mirisnu kupku i jednostavno uživajte.

 

LJUBAV: 24% , ZDRAVLJE: 29% , POSAO: 23%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 5

 

Izvjesno je poboljšanje na ljubavnom planu. Očekuje vas pregršt iznenađenja u obliku susreta, telefonskih poziva i novogodišnjih čestitki. Mogli biste upoznati osobu s kojom se dulje vrijeme dopisujete preko interneta. Neke novosti vam pristižu od partnerove rodbine ili rođaka koji žive u inozemstvu. Putovanja će proteći u najboljem redu.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 99% , POSAO: 100%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 2

 

Najugodnije ćete se osjećati u kućnom okruženju, osobito ako ste Novu godinu dočekali izvan kuće. Obiteljski će ručak proteći u pravom prazničkom ozračju. Odlazite li na skijanje, provjerite stanje automobila i sportske opreme. Mlađi pripadnici znaka će izazvati ljutnju i brigu roditelja svojim kasnim dolascima kući.

 

LJUBAV: 41% , ZDRAVLJE: 38% , POSAO: 37%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 2

 

Jutarnji događaj mogao bi vam pokvariti planove. Budete li se morali prilagođavati odlukama drugih, ne gubite iz vida svoje želje. Ako dan provodite kod kuće, pozovite prijatelje na ručak. Osjećate li umor nakon neprospavane noći, barem si popodne omogućite odmor. Neki bi mogli patiti od glavobolje i mamurluka. Pijte mnogo tekućine.

 

LJUBAV: 18% , ZDRAVLJE: 20% , POSAO: 23%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 3

 

Veselo raspoloženje pratit će vas sve do večeri. Čak i ako ste zaspali tek u zoru, naći ćete vremena za posjet prijateljima, a nećete zaboraviti ni na rodbinu. Neki će proslaviti reprizu novogodišnjeg dočeka. Izvrsno ćete se slagati s bratom ili rođakom, učvrstiti odnos, primiti materijalnu pomoć ili pokoji mudar savjet.

 

LJUBAV: 51% , ZDRAVLJE: 60% , POSAO: 48%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 5

 

Smijat ćete, zabavljati se i uveseljavati one koje volite. Iznenadit će vas preokret tegobne ljubavne situacije. Stvari su sjele na svoje mjesto, a kvaliteta ljubavnog života ovisit će o vama. Sada samo trebate pripaziti da u nečemu ne pogriješite i ne tražite više od onoga što možete dobiti. Večer donosi nova uzbuđenja.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 96% , POSAO: 100%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 2

 

Popustit će pritisci kojima ste bili izloženi. Osjećat ćete se opuštenije i mirnije. Višak slobodnog vremena provodit ćete u društvu prijatelja i rođaka. Nećete se morati nikamo žuriti, razgovarat ćete o lako probavljivim temama i više se odmarati. No obiteljska situacija mogla bi biti napeta – nešto jako zamjerate svojim ukućanima.

 

LJUBAV: 30% , ZDRAVLJE: 31% , POSAO: 37%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 5

 

Planeti navješćuju susrete s bliskim rođacima, duge razgovore, pa i manje prepirke s bližnjima. Pojedinci će planirati zimovanje ili kraće putovanje. Zaljubljeni će se dopisivati SMS porukama i na taj način poticati čežnju i želju za što skorijim susretom. Na važnosti dobiva odnos s bratom ili sestrom – razgovor se nameće kao rješenje!

 

LJUBAV: 83% , ZDRAVLJE: 80% , POSAO: 81%


SRETNA I USPJEŠNA NOVA 2018. GODINA – VAŠ RADIO STJEPAN


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.