Dnevni horoskop za 01.srpnja.2018.
Dnevni horoskop za 1. srpnja, dan kad zvijezde poručuju sljedeće – Ovnovi će biti zbunjeni kontradiktornim osjećajima, Lavovi će morati potražiti pomoć okoline, dok će Jarci morati paziti na pogrešne procjene situacija.

 

Na današnji su dan rođeni znanstvenik i diplomat Gottfried Leibniz atletičar Carl Lewis te princeza Lady Diana Spencer – Lady Di.

 


 

 

OVAN (21.03.-19.04.)

 

Zbunjujuće emocije vas preplavljuju i uznemiruju. Vodi vas želja za novim zadovoljstvima o kojima razmišljate, ali niste sigurni možete li ostvariti sve što ste zamislili. Podijelite svoje brige s nekim kome vjerujete, mogli biste dobiti bolja rješenja nego što mislite. Otvoren razgovor s partnerom mogao bi dotaknuti neke bolne točke danas, ali bi vam mogao donijeti i više zadovoljstva nego što mislite.

 


 

 

BIK (20.04.-20.05.)

 

Današnji Mjesec otvara vašu emotivnu stranu iako vas vuče u različitim smjerovima. Obično želite dobro znati gdje vas vode vaše aktivnosti, ali danas biste mogli biti popustljivi prema nepoznatome. Čak i ako stvari nisu kako želite, danas stabilnost pronalazite u sebi. U ljubavi podijelite osjećaje s partnerom, ali nemojte mu dozvoliti da vas iskorištava.

 


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

 

Iako vam se sve čini poprilično komplicirano imate snage za nošenje s ovim danom. Zamislite se poput surfera na valovima i projurite kroz ovaj zbunjujući dan. Vaš cilj je samo održati ravnotežu pa makar to bila i grbava vožnja. Postavljajući se pozitivno spram događanja kroz dan, dobit ćete dobar vjetar u leđa, a dan pretvoriti iz kompliciranog u zabavan.

 


 

 

RAK (21.06.-22.07.)

 

Iako biste se na početku mogli odupirati ideji potrebe za većom slobodom, morat ćete se prepustiti valovima promjena koje dolaze. Jednom kad shvatite neizbježnost novosti u vašem životu, vaši strahovi će se pretvoriti u nadahnuće koje će vam omogućiti dobru zabavu kroz transformaciju. Prijatelji su tu i pomoći će koliko treba kako biste se dobro osjećali na tom putu.

 


 

 

LAV (23.07.-22.08.)

 

Impulzivni Mars je pod stresom zbog utjecaja Mjeseca što vam otežava odvijanje stvari prema vašem planu. Čak i uz sav vaš trud i odlučnost morat ćete raditi izmjene na njemu. Bliska osoba bi vam se mogla naći pri ruci i pomoći vam u rješavanju dileme te smiriti nervozu koju osjećate. Otvorite se prema ljudima koji vam danas žele pomoći.

 


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.)

 

Mogli biste se poprilično uznemiriti kad otkrijete da ste se obvezali na nešto bez baratanja svim činjenicama. Činit će vam se kao da su vam drugi namjerno zatajili stvari koje bi bitno utjecale na vašu odluku samo kako biste pogriješili. Iako vam planovi ne idu kako ste zamislili nemojte predbacivati drugima zbog odluka koje ste ipak donijeli sami. Ostanite pozitivni pa bi i ishod mogao biti isti takav.

 


 

 

VAGA (23.09.-22.10.)

 

Neće vam biti lako razlučiti sve jer ćete se morati baviti problemima koji će nastajati jedan za drugim. Učinit će vam se kao da ste u lošoj sapunici dok pokušavate pretpostaviti što će se slijedeće dogoditi. Pozitivan pristup olakšat će vam rješavanje stvari, stoga hladne glave pristupite svemu što se događa oko vas, ma kako čudno izgledalo.

 


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.)

 

Današnji Mjesec ističe vaše poslovne i privatne veze. Umjesto da dozvolite utjecaju planeta da vas uvuče u nečiju tuđu dramu, tu energiju iskoristite kako biste raščistili vlastite misli. Na sreću, dobar odnos Venere i Neptuna olakšava vam situaciju donoseći vam inspiraciju za pametna rješenja svega što vas muči.

 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

 

Danas biste mogli imati ubrzan dan s dosta neuobičajenih situacija koje će tražiti vašu neposrednu pažnju. Čuvajte se impulzivnih reakcija koje bi vas mogle odvući u krivom smjeru. Želite učiniti dobro, ali pri tome dobro razmislite i usporite koliko možete jer ćete jedino tako riješiti stvari. U suprotnom, naći ćete se u vrtlogu koji će vas nositi prema svojoj želji.

 


 

 

JARAC (22.12.-19.01.)

 

Pripazite kako ne biste nešto krivo procijenili na poslu jer biste mogli potrošiti previše energije u ispravljanje svoje pogreške. Ne budete li vodili računa o tome što je bitno mogli biste nešto zabrljati. u tom slučaju nemojte svaljivati krivicu na druge. Vaši argumenti neće biti dobro prihvaćeni i samo bi mogli izazvati sukob.

 


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.)

 

Život vam baš i ne ide onako kako biste htjeli. No, to ćete lako poništiti promjenom raspoloženja. Čak i ako imate jasne ciljeve netko će vam ih remetiti. Nemojte ulaziti u rasprave tipa “tko je u pravu” jer to na kraju nije niti bitno. Uzmite najbolje od obje strane i postići ćete najviše, kao i uvijek.

 


 

 

RIBE (19.02.-20.03.)

 

Dok svi znakovi danas ubrzavaju vama je najbolje usporiti i duboko udahnuti. Današnji Mjesec vam omogućava obaviti posao samo riječima. Iako postoji mogućnost jedne neočekivane izmjene plana, nemojte se predati negativnim osjećajima. Pozitivan način razmišljanja danas mogao bi utjecati dugoročno na poboljšanje vašeg života.

 


 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.