Dnevni horoskop za 01.veljače.2018.

Na današnji su dan rođeni redatelj klasičnih vestern filmova John Ford, glumac Clark Gable te princeza Stephanie od Monaca.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 5

 

Bit ćete romantično raspoloženi i željni ljubavnih događanja. Ako ste mlađi, radovat ćete se večernjem izlasku i susretu sa simpatijom. Dobro ćete se snaći u situacijama koje će zahtijevati brze reakcije i praktičnost. Poslovna zaduženja iziskivat će pojačan angažman pa je moguće da prihvatite pomoć kolega.

 

LJUBAV: 100% ZDRAVLJE: 98% , POSAO: 100% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 2

 

Novac će biti izvor stresa. Neki će strahovati za svoje zaposlenje ili posao bračnog partnera. Ne dopustite da vas financijska zbivanja izbace iz takta, a pogotovo da budu razlogom svađa s voljenim. Bit će napetih situacija pa bi bilo uputno da se prije svake izjave smirite ili samokontrolom izbjegnete svađe.

 

LJUBAV: 27% , ZDRAVLJE: 30% , POSAO: 26%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 4

 

Smisao za šalu i vještina komunikacije učinit će vas omiljenima u društvu. Razoružat ćete partnera osobitom gestom ili izrazom ljubavi. Usmjerenost na poslovne ciljeve i zadatke, dobre organizacijske sposobnosti i izdržljivost omogućuju vam prebroditi teškoće s kojima ćete se susretati.

 

LJUBAV: 78% , ZDRAVLJE: 75% , POSAO: 74%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 5

 

Nemojte povlađivati vlastitoj egocentričnosti i taštini. Nađete li se pod povećalom okoline, ne pridajte tomu značaj. Ne upuštajte se u rasprave u kojima ćete biti u položaju da nekoga branite ili opravdavate. Pokušajte razvijati pozitivan stav prema životu i drugima, u čemu vam od pomoći može biti više druženja s veselim ljudima.

 

LJUBAV: 87% , ZDRAVLJE: 92% , POSAO: 88%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 5

 

Očekuju vas susreti s ljudima koje niste dugo vidjeli, a koji su bili bitni u vašem životu. Bit ćete vrckavi i željni izgledom i šarmom utjecati na druge. Žene će izazovnijim odjevnim kombinacijama isticati privlačnost, a osmijehom očaravati sugovornike. Poistovjetit ćete se s onim što mislite i govorite te na druge djelovati uvjerljivo.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 100%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 4

 

Ako ste prekinuli vezu, partner će ustrajati na ponovnom susretu. Nemojte dopustiti da vaš ponos i uvrijeđenost budu zapreka. Dobra komunikacija i smisao za taktiziranje pomoći će vam u sređivanju nesporazuma. Ozračje suradnje i razmjena ideja donijet će dobre poslovne rezultate, osobito ako vam posao dopušta kreativan izričaj.

 

LJUBAV: 66% , ZDRAVLJE: 64% , POSAO: 63%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 5

 

Samci, potražite kakvo veselo društvo. U krugu poznanika lakše ćete sklapati nova prijateljstva ili se naći na početku nove ljubavne priče. Budite stalno u pokretu i okruženi ljudima. Posjet rodbine ili bližih članova obitelji ispunit će vam večer ugodnim razgovorima. Ako ste u svađi s bratom ili sestrom, na pomolu je pomirenje.

 

LJUBAV: 90% , ZDRAVLJE: 89% , POSAO: 94%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 2

 

Poslovna svakodnevica poprima nova obilježja. Iznenadni preokreti nagnat će vas da pokušate samostalno ostvariti neke projekte i počnete s dugo planiranim aktivnostima. Nastojat ćete poslovne brige ne nositi sa sobom, no ni kod kuće se nećete moći opustiti. Trebat će vam dosta samokontrole da biste izbjegli svađe.

 

LJUBAV: 27% , ZDRAVLJE: 30% , POSAO: 26%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 5

 

Ljubavna događanja ili obaveze oko djece ispunit će vam dan. Bit ćete znatiželjni i aktivni te rado pomagati drugima, bilo savjetima ili konkretnim djelima. Slobodni će se lakše odlučiti za novu vezu i biti spremni za nova iskustva. Ljubavne parove će veseliti događanja oko njihovih mališana, njihovi prvi koraci i izgovorene riječi.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 97% , POSAO: 100%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 3

 

Ne gubite živce na sitnice i nebitne stvari. Trud i energija koje ulažete u poslove urodit će rezultatima pa živciranju nema mjesta. Ako već ne možete utjecati na brzinu i slijed zbivanja, zato imate utjecaja na donošenje odluka. Očekuju vas povećani troškovi vezani uz kuću ili djecu, što će vas prilično oneraspoložiti.

 

LJUBAV: 58% , ZDRAVLJE: 56% , POSAO: 53%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 2

 

Volja će vam biti jača nego inače. Nećete biti spremni svakome i u svemu popuštati. Mnogi će se čuditi promjenama u vašem ponašanju, a najviše partner. Povoljan Jupiterov utjecaj ohrabrit će vas da poduzimate riskantne poslovne pothvate i u tome ćete uspijevati. Koristit će vam i duga šetnja kako biste navečer lakše zaspali.

 

LJUBAV: 31% , ZDRAVLJE: 38% , POSAO: 33%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 3

 

Odgovarat će vam mirniji tempo i nezahtijevna zbivanja, barem što se tiče vanjskog života. Bit ćete umorni i neraspoloženi za razgovore. Skloniji ste povlačenju u svoj svijet pa ćete voditi bogat unutarnji život. Tražit ćete razne načine kako biste udovoljili svoju intelektualnu glad pa ćete surfati internetom u traženju zanimljivih sadržaja.

 

LJUBAV: 43% , ZDRAVLJE: 46% , POSAO: 49%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.