Dnevni horoskop za 02.ožujka.2018.

Na današnji su dan rođeni jedan od najznačajnijih čeških skladatelja Bedřich Smetana, posljednji predsjednik SSSR-a i dobitnik Nobelove nagrade za mir Mihail Gorbačov te gitarist i pjevač Lou Reed


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 3

 

Pred vama je mnoštvo sitnih obaveza koje neće nužno biti povezani s vašim poslom, ali će vam oduzimati vrijeme. Primjerice, administrativni, odnosno papirnati poslovi zahtijevat će čekanje na red, što će vas prilično živcirati. Nećak ili mlađi član obitelji treba vaše društvo, savjet ili pomoć – učinite sve što je u vašoj moći.

 

LJUBAV: 49% ZDRAVLJE: 53% , POSAO: 57% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 5

 

Posvetite se aktivnostima koje ste zanemarivali. Prionut ćete na čišćenje doma i u tome uživati, a uz malo truda uspješno ćete izići na kraj i sa sitnijim preinakama u stanu. Večernje sate rezervirajte za ljubav i nježnost. Nadoknadite propušteno jer ćete biti iznimno romantično raspoloženi i spremni na osjećajnu primopredaju.

 

LJUBAV: 97% , ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 100%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 2

 

Iscrpljujuće situacije i međuljudski kontakti sprječavat će vas da očuvate mir u ljubavnoj vezi. Ne tražite savjete od prijatelja i rođaka, radije poslušajte svoju intuiciju. Na poslu bi vam mogli promaknuti važni detalji, a oni nevažni previše će vas živcirati. Nedostajat će vam takta u odnosu s autoritetima i kolegama.

 

LJUBAV: 18% , ZDRAVLJE: 22% , POSAO: 23%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 5

 

Na obostrano ćete zadovoljstvo riješiti razmirice s partnerom, prijateljem ili suradnikom. Oko vas će biti mnogo ljudi koji će vas htjeti u svoje društvo, što će vas ispuniti zadovoljstvom i samopouzdanjem. Na području posla ili slobodnog vremena, napokon ćete shvatiti što želite i u skladu s time konkretnije formulirati svoje ciljeve.

 

LJUBAV: 88% , ZDRAVLJE: 83% , POSAO: 81%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 3

 

U vašem napredovanju nema većih zapreka. Idealno je vrijeme za promjene pa nemojte žaliti uloženog truda. Uhvatite se u koštac s problemima i krenite ozbiljno prema cilju. Nesporazumi s partnerom pomoći će vam da se suočite s pravim razlozima neslaganja, a uz planetarnu potporu i rješavanje intimnih problema bit će lakše.

 

LJUBAV: 49% , ZDRAVLJE: 44% , POSAO: 41%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 5

 

Istaknuta je mogućnost proširenja kruga poznanika. Svakovrsna komunikacija ići će vam od ruke. Pogodno je vrijeme za putovanje ili za rezervaciju skorašnjeg putovanja i smještaja. Ako ste sami, nećete mnogo razmišljati ako vam se pruži prilika da promijenite ljubavni status. Mnogi bi baš danas mogli započeti s novom vezom.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 99%, POSAO: 100%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 4

 

Obiteljski odnosi postat će zamršeniji. Tražit ćete više slobode i prostora za sebe, što će partnera učiniti sumnjičavim. Zamarat će vas jednoličnost pa ćete bježati u svoj svijet i drugima biti zagonetni. Novi poslovni projekt zahtijevat će predanost i veći angažman, što će vam biti velika tlaka. Žudite za pravim, temeljitim odmorom.

 

LJUBAV: 63% , ZDRAVLJE: 67% , POSAO: 60%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 4

 

Koliko god došli u napast, suzdržite se luksuznih troškova i nemojte živjeti iznad svojih mogućnosti. Bit ćete angažiraniji u društvenom i osjećajnom životu, lijepo ćete se odijevati i paziti kakvi se pojavljujete u javnosti. Potkraj dana očekuje vas porast obiteljskih obaveza. Moguća je svađa sa starijim ukućaninom.

 

LJUBAV: 76% , ZDRAVLJE: 75% , POSAO: 80%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 2

 

Ne očekujte da sve teče onako kako ste zamislili, a računajte i na manje zastoje i nužne ustupke. Očekuje vas prolazno pogoršanje odnosa s nekim od prijatelja. Bit ćete previše osjetljivi pa ćete na nečije dobronamjerne savjete reagirati kao da se radi o kritikama na vaš račun.

 

LJUBAV: 19% , ZDRAVLJE: 25% , POSAO: 26%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 5

 

Povoljan Mjesečev utjecaj unosi nove vjetrove u vaš osjećajni život. Osoba koja vam se sviđa počinje vas primjećivati! Ako ste u vezi, predstoji vam razgovor koji će usmjeriti odnos u novom pravcu. Mogli biste udruženim snagama dignuti zajam i odlučiti se na kupnju stana ili pokrenuti zajednički posao.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 93% , POSAO: 100%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 3

 

Od jutra će vam stvari krenuti naopako, no ne uzbuđujte se previše jer su teškoće prolazne prirode. Energije vam neće nedostajati, ali je nećete koristiti na pravi način. Većina obaveza i odgovornosti past će na vaša leđa. Morat ćete rješavati probleme pojedinih članova obitelji ili na sebe preuzeti posao neodgovornog suradnika.

 

LJUBAV: 53% , ZDRAVLJE: 45% , POSAO: 47%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 2

 

Iako ćete govoriti sve što mislite i biti spremni na svađu s partnerom, ljubavne oluje će kratko trajati. U strastvenim zagrljajima sve ćete brzo zaboravljati. Zdravlje će vam biti dobro, ali ćete biti skloni naglim promjenama raspoloženja. To će živcirati vaše ukućane pa pripazite na svoje ponašanje.

 

LJUBAV: 29% , ZDRAVLJE: 33% , POSAO: 36%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.