Dnevni horoskop za 02.siječnja.2018.

Na današnji su dan rođeni bard science fictiona Isaac Asimov, glumac Cuba Gooding Jr. i supermodel Christy Turlington.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 2

 

Nemojte dopustiti da vam tuđi postupci poljuljaju samopouzdanje i pokolebaju vas u ostvarenju planova. Bit ćete osjetljivi na kritiku pa bi vas grube reakcije bližnjih mogle povrijediti. Suočavanje s osobnim manama i preuzimanje odgovornosti za pogreške, pridonijet će zbližavanju s partnerom te stvoriti pozitivno ozračje.

 

LJUBAV: 39% ZDRAVLJE: 30% , POSAO: 33% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 3

 

Stalo vam je do mišljenja starije osobe. Želite li je učiniti saveznikom, budite odlučniji u svojim nastupima. Ako ste odlučili da u novoj godini prestanete pušiti, uz malo upornosti uspjet ćete u naumu. No izbjegavajte radikalne poteze vezane za zdravlje, primjerice previše rigoroznu dijetu ili prenapornu tjelovježbu bez prikladne pripreme.

 

LJUBAV: 56% , ZDRAVLJE: 53% , POSAO: 49%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 5

 

U ophođenju sa suprotnim spolom vodit će vas nepogrješiva intuicija, zahvaljujući kojoj ćete znati kome se sviđate i tko ima kakve namjere. Novo poznanstvo moglo bi značiti i novi ljubavni početak. Preko prijatelja upoznat ćete nekog tko će privući vašu pozornost. Imate li rodbine u inozemstvu, mogli bi vas uskoro posjetiti.

 

LJUBAV: 98% , ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 100%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 2

 

Pronalazit ćete nešto provokativno u zbivanjima i ljudskim postupcima. Moguće su pogrešne interpretacije, krive procjene i neugodni sugovornici. Tjelesni kapaciteti bit će vam jači od mentalnih. Bit ćete iznimno izdržljivi u fizičkim poslovima i takav će vam napor goditi. No intelektualni rad brzo će vas umarati i iscrpljivati.

 

LJUBAV: 24% , ZDRAVLJE: 20% , POSAO: 27%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 5

 

Ljubav i strast mogli bi ući u vaš život – dopustite nekome da vas pokuša osvojiti. Prihvatite poziv za večernji izlazak i barem privremeno zaboravite na obaveze i probleme. Ne gubite vrijeme na one koji vas ne razumiju i koji vas pokušavaju skrenuti sa zacrtanog puta. Netko će vam se odužiti za nedavnu uslugu.

 

LJUBAV: 96% , ZDRAVLJE: 90% , POSAO: 89%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 4

 

Nećete moći zaobići rješavanje financijskih pitanja s partnerom. Odluke neće biti jednostavne, osobito ne budu li u suglasju s vašim željama i potrebama. Kada se požalite na umor i iscrpljenost, spoznat ćete da je vrijeme za promjene u načinu prehrane i vremenu odlaska na počinak i jutarnjeg ustajanja.

 

LJUBAV: 80% , ZDRAVLJE: 77% , POSAO: 74%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 5

 

Bit ćete raspoloženi i proživljavati sve zanimljivija iskustva u društvenim odnosima. Neće vam biti dosadno, a i drugi će se dobro osjećati u vašemu društvu. Ako ste propustili bliskim ljudima čestitati novu godinu, posjetite ih tijekom večeri. Pritom ne zaboravite na kakav prikladni dar.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 98% , POSAO: 100%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 3

 

Brinut ćete za svoje zdravlje, ali i uvjete života vaših bližnjih. U ljubavi ćete biti skloni iščekivanju nečega što se neće dogoditi bez vaše inicijative. Popodnevni mir narušavat će telefonske ispovijedi prijatelja ili zvonjava na kućnim vratima. Odnos s partnerom ulazi u razdoblje u kojem ćete morati malo više podnositi njegove mušice.

 

LJUBAV: 41% , ZDRAVLJE: 43% , POSAO: 48%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 4

 

Najbolje ćete se osjećati u obiteljskom okruženju. Priuštite si one male stvari u kojima uživate. Večer protječe u ugodnom razgovoru s ukućanima i dogovorima o nekim novim odlukama i promjenama. Planirate li odlazak na zimovanje, posjetite turističke agencije i podrobno se raspitajte o svim mogućnostima koja se nude.

 

LJUBAV: 71% , ZDRAVLJE: 78% , POSAO: 75%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 2

 

Naljutit će vas partnerovo ponašanje. No ako bolje razmislite, shvatit ćete da su njegove primjedbe umjesne. Ne trudite se pod svaku cijenu izići ususret nečijim zamolbama – vodite više računa o sebi i svojim potrebama. Spremate li se na putovanje, slabi su izgledi da izbjegnete zaplete. Stoga krećite ranije ili ne putujte uopće.

 

LJUBAV: 20% , ZDRAVLJE: 27% , POSAO: 25%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 5

 

Radne obaveze neće vam teško pasti. Okolina će vas doživjeti vrlo samouvjerenima pa ćete na nju moći utjecati u velikoj mjeri. Bit ćete puni planova, možda ćete htjeti prekinuti s nekim porokom ili se odlučiti za korjenite životne promjene. Napravit ćete rezime prošlogodišnjih događaja i to će vam biti poticaj za dalje.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 99% , POSAO: 100%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 2

 

Aktivan društveni život i susreti s prijateljima odagnat će predvidljivost i dosadu. Pojavu zasićenja u dugim vezama prevladat ćete zajedničkim izlascima, putovanjem i aktivnostima u kojima inače ne sudjelujete zajedno. S voljenom osobom budite slatkorječivi, ali ne na naivan način – pokažite da držite do svojih stavova.

 

LJUBAV: 30% , ZDRAVLJE: 38% , POSAO: 36%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.