Dnevni horoskop za 02.svibnja.2018.

Na današnji su dan rođeni ruska carica Katarina II, zloglasni Crveni barun Manfred von Richthofen te glazbenik Bing Crosby.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.)

 

Sjećanja i emocije koje naviru iz prošlosti danas bi mogle pokrenuti vaše kreativne impulse. Vjerojatno nećete moći razumjeti sve što se događa, ali slike će vam stalno navirati na oči. Možda bi bilo dobro zapisati stvari koje vas najviše emotivno dotaknu. Ovo je proces u kojem se rješavate nekih starih trauma kako biste čisti mogli krenuti u svoju budućnost. Samo naprijed.

 


 

 

BIK (20.04.-20.05.)

 

Neki projekt kojeg ste se prihvatili mogao bi biti teži nego ste očekivali. Pomoć koju dobivate je vrlo mala ili nikakva pa ćete se morati osloniti samo na sebe. Možda bi bilo dobro za danas ostaviti sve aktivnosti planirane za navečer i odmoriti se uz neki neobavezni film. Uživajte, bit će vremena za rad!

 


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

 

Susjed ili netko od rodbine mogao bi vam pomoći u poslovima vezanim uz kuću, ali vama će se činiti kao da to ne radi od srca. Prihvatite pomoć bez obzira koja je motivacija u pitanju jer ćete tako pomoći vi toj osobi i sebi donijeti dobru karmu. Trenutno pomoć više treba njemu nego vama pa je nemojte odbiti dati.

 


 

 

RAK (21.06.-22.07.)

 

Danas bi vas mogla mučiti neka papirologija vezana uz novac. Neće vam se dati baviti time, ali jednostavno posao se mora odraditi. Ustanete li se ranije, bit ćete bolje koncentrirani pa ćete brže obaviti dosadni posao i ostat će vam dovoljno vremena za one zanimljive koje uključuju partnera.

 


 

 

LAV (23.07.-22.08.)

 

Danas ćete morati razmisliti o nekom ugovoru ili obećanju, a koji uključuje vaš dom. Ako vam nešto nije jasno slobodno pitajte povjerljivu osobu da vam pomogne u odluci. Za vas je važno da sve dobro razumijete kako ne biste donijeli krive odluke koje će vas odvesti u smjeru koji vam može samo nanijeti štetu.

 


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.)

 

Danas biste mogli dobiti uznemirujuće vijesti o prijatelju, susjedu ili rođaku. Čini se kako je ta osoba vrlo uznemirena, ali ne želi govoriti o svojim osjećajima. Nemojte ju pritiskati jer bi mogla puknuti. Radije samo budite spremni kad vas pozove i ponesite puno rupčića sa sobom, vrijeme je da budete rame za plakanje.

 


 

 

VAGA (23.09.-22.10.)

 

Danas biste mogli čuti neki trač o svom prijatelju što će vas prvo šokirati. Novac će biti dio te priče. Nemojte odmah povjerovati svemu što čujete. Onaj tko širi te tračeve ima osobnu korist od toga. Recite osobi o kojoj je riječ što ste čuli i provjerite informacije prije nego krenete priču širiti dalje.

 


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.)

 

Danas ćete biti u centru pažnje. Prijatelji će od vas tražiti određene informacije koje samo vi imate. Možda ćete moći udijeliti i koji savjet iz svog iskustva. Što god bilo, bit će vam teško pomoći bez detaljne rasprave. S obzirom da ćete imati dobru publiku, slobodno se opustite i razvežite jezik.

 


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

 

Danas biste se mogli posvetiti proučavanju neke vrste okultnih studija, poput astrologije, numerologije ili tarota. Na početku će vam možda biti naporno, ali kad otkrijete čaroliju uživat ćete poput djeteta u bonbonu. Nema ništa lošeg u tome što želite znati što će se dogoditi. Ne želimo li to svi?

 


 

 

JARAC (22.12.-19.01.)

 

Prijatelj bi vam danas mogao biti tako loše raspoložen da ćete se pitati poznajete li vi uopće osobu koju imate pored sebe. Vjerojatno ćete htjeti otkriti razloge takvog ponašanja, ali što manje pitanja postavite bit će bolje. Čini se kako mu se jednostavno sve skupilo odjednom. Ne namećite se, ali ako vas zatraži, budite u blizini.

 


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.)

 

Prijatelj ili partner trebat će vaš savjet, ali mogao bi vas pitati o stvarima koje ni vi najbolje ne razumijete. Vjerojatno je u pitanju posao koji uključuje neku tehnologiju koju vi ne poznajete. Ako želite pomoći, prvo razjasnite sve što vama nije jasno jer biste u protivnom mogli dati krivi savjet.

 


 

 

RIBE (19.02.-20.03.)

 

Danas biste mogli dobiti neku knjigu u ruke koja se bavi nutricionizmom te shvatiti kako je sve što vi radite krivo. Nemojte odmah dizati paniku. Vjerojatno morate samo prilagoditi svoje navike kako biste popravili zdravlje. Svatko je drugačiji dok se knjige pišu općenito za širu populaciju. Samo polako i uspjet ćete u svojoj namjeri.

 


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.