Dnevni horoskop za 02.veljače.2018.

Na današnji su dan rođeni pisac James Joyce, virtuoz na violini Jascha Heifetz, te legendarni britanski glumac David Jason.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 5

 

Šarmom i ljubaznim ponašanjem preokrenut ćete privatne i poslovne situaciju u svoju korist. Uspostavit ćete intenzivniju komunikaciju s dragim ljudima koji žive udaljeno od vas. Odlično ćete se snalaziti u novim situacijama. Neki od vas će se širiti na nova poslovna područja, dok će drugi tražiti izazove u putovanjima ili učenju.

 

LJUBAV: 100% ZDRAVLJE: 95% , POSAO: 100% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 2

 

Imat ćete osjećaj da vam ništa ne ide za rukom, no nemojte se predavati bez borbe. Neki ljudi će se kritički osvrnuti na vaše ponašanje, što će vas uvrijediti, ali shvatite to kao dobronamjerni savjet. Više opreza preporučuje se u suradnji s pojedincima u kojima vidite neku prijetnju ili zavist.

 

LJUBAV: 26% , ZDRAVLJE: 25% , POSAO: 21%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 4

 

Pripazite na zdravlje. Prekomjerni fizički i intelektualni napori utjecat će na pad energije i izložiti vas stresu. Za vaš duševni mir bitno je da se što manje živcirate zbog stvari koje ne možete promijeniti ili riješiti. Izbjegavajte donošenje odluka i zahtjevnije obaveze. Večer posvetite sebi, a još će biti bolje ako krenete ranije na spavanje.

 

LJUBAV: 80% , ZDRAVLJE: 75% , POSAO: 77%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 5

 

Najugodnije ćete se osjećati u svom omiljenom naslonjaču, ali ćete se morati prilagoditi zahtjevima ukućana. Svatko će tražiti svoje; partner raspodjelu poslova, a djeca vrijeme za igru ili učenje. Teško ćete odoljeti pozivu prijatelja koji vam uvijek jamči dobru zabavu. Ne možete li zbog obaveza nikuda, pozovite ga kod sebe na kavu.

 

LJUBAV: 89% , ZDRAVLJE: 92% , POSAO: 93%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 5

 

Mjesec u vašem znaku gurnut će vas u žarište događanja pa će razna životna područja dobiti na važnosti. Zanimanja i interesi bit će brojni i raznoliki, a vi radoznali i željni novih iskustva. Pristupačnost i pokretljivost bit će neke od odlika kojima ćete dobivati simpatije okoline. Mnogo vremena provodit ćete u pokretu, autu, šetnji ili vožnji biciklom.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 98% , POSAO: 100%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 3

 

Morat ćete podnijeti upletanja roditelja, prijatelja i kolega u svoju intimu. No to neće umanjiti vašu društvenost pa ćete biti otvoreni prema novim poznanstvima. U svome domu ćete se sve manje odmarati, a sve više raditi. Kućanski poslovi, adaptacija stambenog prostora ili popravci privodit će se kraju, ali ipak ne bez komplikacija.

 

LJUBAV: 58% , ZDRAVLJE: 50% , POSAO: 62%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 5

 

Više novca odvajat ćete za kupnju odjeće, posjet kozmetičkom i frizerskom salonu. Znalački ćete istaknuti ono najljepše na sebi pa ćete primiti mnogo komplimenata na račun svoga izgleda. Stariji će se osjetiti energičnije i privlačnije, a oni mlađe dobi bit će sigurniji u sebe. Ljubavni odnosi sve su strastveniji, a ni romantike ne manjka.

 

LJUBAV: 88% , ZDRAVLJE: 80% , POSAO: 89%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 2

 

Bez obzira na to u kako brojnom društvu bili, osjećat ćete se osamljeno. Brige će umanjiti vašu sposobnost pozitivnog pristupa ljubavnim pitanjima pa će partner zbog vaših odluka osjetiti razočaranje. Mislit ćete da vas on ne razumije. Prepirka će razjasniti ono što vas oboje muči i pokazati da vrijedi ulagati i žrtvovati se za bračnu sreću.

 

LJUBAV: 33% , ZDRAVLJE: 34% , POSAO: 28%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 5

 

Nemojte dan provesti unutar svoja četiri zida. Iziđite van, prošećite, a prije svega družite se. Ne bi bilo loše da obnovite kontakte koje ste zanemarili. Ako vam se netko sviđa, bez razmišljanja preuzmite inicijativu i pokušajte organizirati susret. Ako ste u tajnoj vezi ili vaši osjećaji nisu uzvraćeni, brzo ćete stati na kraj takvom odnosu.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 93% , POSAO: 100%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 3

 

Koncentracija i pamćenje bit će vam na zavidnoj razini. Znat ćete se zabavljati, ali i podići raspoloženje onima koji su nezadovoljni, a prijatelju dati koristan savjet. Očvrsnut ćete i bolje se snalaziti u problemima koji su svakodnevni dio života. Dobar je trenutak da se nametnete u poslovnoj sredini i pokažete sve što znate.

 

LJUBAV: 60% , ZDRAVLJE: 57% , POSAO: 59%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 2

 

Morat ćete uložiti velik napor da većinu stvari postavite na svoje mjesto. Imat ćete osjećaj da se vrtite u krug, a zasićenje koje ćete osjetiti prema okolini nagnat će vas da nešto pokušate mijenjati. Ni na ljubavnom planu neće ići sve onako kako biste htjeli. Vodit ćete rasprave s partnerom, pokušavajući ga natjerati da prihvati vaše stavove.

 

LJUBAV: 21% , ZDRAVLJE: 27% , POSAO: 30%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 4

 

Obaveza i zaduženja bit će mnogo pa ćete se suočiti sa zaostacima i nedovršenim poslovima. Bitno je da ne gubite živce, a vodite računa i o tomu da ne uzimate osobno prigovore kolega i nadređenih. Bit ćete ranjiviji i osjetljiviji nego inače. Uzroke nemira i neprilika ne tražite u drugima, nego u sebi samima.

 

LJUBAV: 68% , ZDRAVLJE: 60% , POSAO: 59%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.