Dnevni horoskop za 03.lipnja.2018.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.)

 

Muči li vas što, razgovarajte s partnerom. Ako ne pokaže da je zainteresiran, to ne znači da ga ne zanimate – možda je samo neraspoložen. Dogovorite susret s prijateljima koje niste dugo vidjeli ili ih barem nazovite i pitajte kako su. Nekima od njih godit će vaša pažnja. Krećete li na put, dolazak pravodobno se najavite domaćinima.

 


 

 

BIK (20.04.-20.05.)

 

Upućivat ćete kritike na tuđi račun, a netko tko ih inače teško prihvaća mogao bi vas iznenaditi grubim nastupom. Ne preuzimajte zaduženja za koja niste sigurni da ćete ih moći obaviti u predviđenom roku. Nađete li se u stisci s vremenom, zamolite za pomoć. Zateknete li se u društvu, izbjegavate alkohol, osobito ako te vozač!

 


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

 

Izbjegavajte situacije u kojima su moguće rasprave s bliskim ljudima, pogotovu rodbinom. Riješite se onih koji su navikli da vas iskorištavaju, trošeći vam vrijeme i energiju. Zaposleni bi mogli dulje raditi zbog nagomilanih poslova pa vam večeras neće biti do društva i obiteljskih okupljanja, nego do svoga mira.

 


 

 

RAK (21.06.-22.07.)

 

Bit ćete spontani, šarmantni i osvajati druge, posebno pripadnike suprotnog spola. Odustanite od uobičajenih ljubavnih taktika. Ako osoba u koju ste zaljubljeni ne reagira na vašu blizinu, morat ćete otvorenije dati do znanja da vam se sviđa. Kada to učinite, povucite se i pričekajte reakciju druge strane.

 


 

 

LAV (23.07.-22.08.)

 

Odgodite obavljanje neugodnih obaveza i priuštite sebi dan odmora. Najugodnije ćete se osjećati u društvu onih koji mogu pratiti vašu mentalnu brzinu. Vijesti koje ćete primiti tijekom večernjih sati poboljšat će vam raspoloženje. Možda će se raditi o SMS poruci ljubavnog sadržaja.

 


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.)

 

Čuvajte se ishitrenih odluka donesenih zbog prolaznih teškoća. Komunikacija s ukućanima oduzimat će vam mnogo energije. Izbjegavat ćete konkretne odgovore ili se dovesti u zamršenu situaciju. Ne budite nemarni prema partnerovim prijateljima i rodbini. Pokažite da vam je stalo do njemu bliskih ljudi.

 


 

 

VAGA (23.09.-22.10.)

 

Ne dopustite da vas previše iživciraju priče koje nemaju mnogo utjecaja na vaš život. Neki bliski ljudi svojim će ponašanjem poljuljati vaše povjerenje. Ne dajte da vas to izbaci iz takta. Priuštite si kakvu kupnju, šetnju gradom ili organizirajte susret s prijateljima – dobro društvo je ono što vam treba.

 


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.)

 

Raspoloženi ste za izlaske, dobar provod i romantične susrete, ali imate osjećaj da vaše želje ne padaju na plodno tlo. Blizina osobe koja vas privlači učinit će vas nesigurnima. Nećete znati kako se trebate postaviti i što učiniti. Nemojte ništa pokušavati, samo osmjehom dajte znak da ste spremni za poznanstvo.

 


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

 

Izbjegavajte prepirke s ukućanima. Ne očekujte da će se problemi u obitelji brzo riješiti, no svaki pokušaj vrijedi truda. Sitnice će vas izbacivati iz ravnoteže i remetiti unutarnji mir. Čak i ako vam netko da dobar i mudar savjet, nećete ga poslušati misleći da vam pametuje. Razgovor s partnerom mogao bi vas odobrovoljiti.

 


 

 

JARAC (22.12.-19.01.)

 

Rasprava s partnerom mogla bi vam pokvariti dan pa na vrijeme zaustavite svađu koja ničemu ne vodi. I dok ćete u ljubavi plivati uzburkanim i neizvjesnima vodama, u društvenim odnosima očekuje vas zadovoljstvo. Svaka će promjena biti dobrodošla i vratiti vam samopouzdanje pa prihvatite poziv za druženjima i zabavom.

 


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.)

 

Vaše će verbalne sposobnosti biti istaknute, no najviše ćete postići osmijehom i s nekoliko lijepih riječi. Bit ćete pozvani na ugodno druženje s prijateljima, a mlađi će s lakoćom uspostavljati poznanstva. Neki će danas potrošiti pozamašni novčani iznos za rođendanski dar ili godišnjicu braka.

 


 

 

RIBE (19.02.-20.03.)

 

Večer nemojte provesti u svome domu, nego izađite u društvo – čeka vas odličan provod! Bit ćete odlučni da ostvarite svoje ljubavne želje. Netko bi vam mogao otkriti što osjeća prema vama. Ako je to netko tko se i vama sviđa, probudit će se vaši uspavani osjećaji pa dan može označiti pozitivnu prekretnicu u ljubavnom životu.

 


 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.