Dnevni horoskop za 03.ožujka.2018.

Na današnji su dan rođeni protestantski teolog, povjesničar i filolog Matija Vlačić Ilirik, fizičar i izumitelj Alexander Graham Bell te nogometaš i nogometni trener Zico.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 2

 

Moguća je prolazna nesloga između roditelja u čiju se raspravu nemojte uplitati. Pustite ih da sami riješe svoj problem. Ne reagirajte razdražljivo na opaske bližnjih, a osobito partnera. Potreba da uzmete stvari u svoje ruke bit će jaka, ali ne računajte na to da će vam drugi rado prepustiti uzde.

 

LJUBAV: 21% ZDRAVLJE: 28% , POSAO: 22% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 3

 

Čitanje, gledanje filmova i hobiji ispunit će vam dan. Želite li probuditi uspavane osjećaje, posvetite partneru više vremena. Odlično ćete se sporazumijevati s najmlađima i nadoknaditi im ono što tijekom radnog tjedna niste stigli. Ako ste odnedavno u vezi, primijetit ćete da se s voljenim sve bolje slažete.

 

LJUBAV: 44% , ZDRAVLJE: 39% , POSAO: 40%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 5

 

Obiteljski život odvijat će se u uobičajenom ritmu. Nećete izbjegavati kućne obaveze, nego se primiti posla i sve dovesti u red. Posjetite roditelje ili bolesnog rođaka, a večer provedite u miru svoga doma. Ako je netko zainteresiran za vas, ne bi bilo loše pružiti mu priliku. Možda ste tu osobu pogrešno procijenili.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 97% , POSAO: 100%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 2

 

Današnje situacije iskušavat će vašu strpljivost i izdržljivost. No ono najbitnije događat će se u vašem domu. Bavit ćete se obiteljskim pitanjima i odnosima – nemojte dopustiti da se svi toliko oslanjaju na vas. Postavite neke granice, u protivnom ćete se previše iscrpiti. Strastvenost će biti važna komponenta veze – oživite nekadašnji žar.

 

LJUBAV: 33% , ZDRAVLJE: 30% , POSAO: 19%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 5

 

Ne dopustite da vas samoća ili nedavni ljubavni krah odvedu u zagrljaj osobe koja ne može zadovoljiti vaše potrebe. Informacije koje ćete čuti o nekome uzmite s rezervom jer je upitna njihova vjerodostojnost. Ne pretjerujte u reakcijama, bilo da je riječ o novcu, kupnji ili međuljudskim odnosima.

 

LJUBAV: 86% , ZDRAVLJE: 87% , POSAO: 90%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 5

 

Nećete pogriješiti otputujete li u posjet prijateljima ili rodbini. Potrebna vam je promjena i odmak od svakodnevice. Druženje s prijateljima omogućit će vam mnogo više zabave i zadovoljstva nego što ste očekivali, stoga ne propuštajte poziv za izlazak. Pazite što jedete i izbjegavajte alkohol, a osobito kasne obroke.

 

LJUBAV: 94% , ZDRAVLJE: 90%, POSAO: 88%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 5

 

Savršeno ćete se snalaziti u većim društvima, a vaše dobro raspoloženje i naklonost okoline podignut će vam samopouzdanje. Zaljubljivi ste i romantični, no osjećajno ste još uvijek vezani za nekog tko to možda ne zavređuje. Ako ste u braku, ustrajte na ravnopravnoj raspodjeli poslova, novca i brige oko djece.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 98% , POSAO: 100%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 3

 

Tijekom jutra obavite planirane poslove, kako biste se mogli u miru posvetiti hobijima i zabavi. Unatoč porastu obaveza, priuštite si trenutke opuštanja. Nakon kave s prijateljima ili izlaska s društvom osjetit ćete se ispunjeno i puni energije. Stariji bi mogli imati izraženije kronične tegobe – budite na toplom što više.

 

LJUBAV: 59% , ZDRAVLJE: 54% , POSAO: 51%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 5

 

Intenzivno ćete razmišljati o sebi i odnosima do kojih vam je stalo. Sve što je ostalo iza vas koristit ćete kao iskustvo i mudrost, a ne kao kamen spoticanja. Ostvarenje ljubavnih i privatnih ciljeva je neupitno. Mogla bi se pružiti prilika da predstavite partnera svojim roditeljima ili se vi upoznate s njegovima.

 

LJUBAV: 82% , ZDRAVLJE: 84% , POSAO: 85%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 2

 

Učinite sve da poboljšate bračni odnos. Ne odustajte odmah ako druga strana ne bude reagirala na odgovarajući način. Susrest ćete mnoge ljude, no rijetki će na vas djelovati poticajno. Većina će vam biti zamorna za neke ozbiljnije razgovore. Pružite ruku novom poznanstvu, možda preraste u nešto kvalitetno.

 

LJUBAV: 27% , ZDRAVLJE: 21% , POSAO: 25%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 5

 

Godit će vam svi oblici tjelesne akcije. Osmislite dan ispunjen raznovrsnim aktivnostima i vješto iskoristite svoje potencijale. Osjećat ćete se opušteno i manje se opterećivati problemima i smislom života. Samce bi slučajnost mogla spojiti s osobom s kojom je odnos ostao nedovršen. Ne gubite vrijeme nego odmah dogovorite susret.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 99% , POSAO: 100%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 3

 

Predstoje vam nova poznanstva ili telefonski razgovori koji će vam uljepšati večernje sate. Posjećivat ćete nova mjesta i družiti se s ljudima u čijem se društvu osjećate najugodnije. Primijeti li partner da ste umorni, spremno će vam izići ususret i pomoći u obavljanju poslova. Ako ste slobodni, jedan susret probudit će vaše osjećaje.

 

LJUBAV: 49% , ZDRAVLJE: 41% , POSAO: 48%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.