Dnevni horoskop za 03.travnja.2018.

Na današnji su dan rođeni slikar i grafičar Menci Klement Crnčić, jedan od najutjecajnijih glumaca 20. stoljeća, aktivist za građanska prava i član Indijanskog pokreta Marlon Brando te pjevač Wayne Newton.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 2

 

Suočit ćete se sa situacijama koje će testirati vaš intelekt, osjećajnu izdržljivost i snagu. Provjeravajte točnost i vjerodostojnost informacija. Mogli bi vam promaknuti detalji zbog kojih će vas netko kritizirati. Otkrit ćete da vam netko radi iza leđa i učinkovitim djelovanjem zaštititi svoj ugled i ostvarene rezultate.

 

LJUBAV: 22% ZDRAVLJE: 25% , POSAO: 31% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 3

 

Pazite što kupujete ii dobro promislite koliko možete potrošiti. Dnevni raspored uredite tako da ne trpi ni posao, a ni privatni život. Drsko ćete reagirati na pokušaje kolega koji vam se miješaju u posao, a ni kritike nadređenih nećete mirno podnijeti. Prije nego bilo što kažete, razmislite kakve to posljedice može imati.

 

LJUBAV: 60% , ZDRAVLJE: 56% , POSAO: 54%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 5

 

Sposobnost brzog pronalaženja izlaza iz složenih situacija, pridonijet će osjećaju zadovoljstva. Istaknut ćete se ako radite posao vezan uz medije, organizaciju i umjetnost. Probudite svoje talente, budite kreativni i maštoviti. Odnos s partnerom bit će stabilniji, a sve ono što je bilo loše past će u zaborav.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 97% , POSAO: 96%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 2

 

Izbjegavajte otvorena sučeljavanja, smireno podnesite neminovno i neodgodivo. Moguću napetost shvatite kao privremeno stanje, a situacijama ne pridajte nezasluženi značaj. Ako ste planirali obaviti veću kupnju, izbjegavajte nekontrolirano “peglanje” kartice. Ne ostavljajte ništa za posljednji trenutak jer bi vam neplanirane obaveze mogle sve poremetiti.

 

LJUBAV: 20% , ZDRAVLJE: 26% , POSAO: 28%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 5

 

Poslužite se lukavošću ako je to jedini način da osvojite simpatiju. Nemate što izgubiti, a moglo bi se dogoditi da druga strana pozitivno reagira. Posao obavljajte predano i s mnogo ambicije jer rezultati neće izostati. Uveseljavat će vas posjet mjestima koja pružaju dobru zabavu ili gdje si možete nešto si lijepo kupiti.

 

LJUBAV: 86% , ZDRAVLJE: 79% , POSAO: 89%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 4

 

Bez obzira na vrijeme i obiteljske prilike posvetite dio dana prijateljima, osobito onima koji trebaju vaš savjet i potporu. Očekujte priljev novca na računu. Moguća je uplata honorara ili podmirenje duga. Večernji izlazak pokrenut će lavinu neočekivanih događaja, moguće i u vezi sa starom ljubavi.

 

LJUBAV: 75% , ZDRAVLJE: 72%, POSAO: 79%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 5

 

Dan je pogodan za razgovore s ljubavnim partnerom i pronalaženje raznih životnih rješenja. Bit ćete jaki na riječima, djelovati ozbiljno i buditi povjerenje drugih. Ne dopustite da ogovaranja utječu na dojam koji imate o svojoj simpatiji. Ako se vama sviđa, nije bitno što netko drugi misli o tome.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 98% , POSAO: 100%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 3

 

Poželjet ćete obnoviti raskinutu ljubavnu vezu, ali druga strana neće biti spremna na taj korak. Suzdržite se od takvih akcija jer nećete imati dobar osjećaj za vrijeme, a ni za odabir riječi. Nepredviđene okolnosti u bližem okruženju, susjedstvu ili uredu poremetit će vam planove. Morat ćete priskočiti u pomoć prijatelju, rođaku ili susjedu.

 

LJUBAV: 52% , ZDRAVLJE: 58% , POSAO: 63%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 5

 

Očekuje vas mnogo ugodnih trenutka. Možete se nadati sretnim promjenama u ljubavnom životu, manjem novčanom dobitku ili uplati honorara. Obaveze prema prijateljima, rodbini ali i ukućanima oduzimat će vam mnogo slobodnog vremena, no sve ćete obaviti na vrijeme. Obavite s djecom povjerljivi razgovor.

 

LJUBAV: 89% , ZDRAVLJE: 90% , POSAO: 96%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 2

 

Suzdržite se od uplitanja u privatni život drugih ljudi, osim ako je riječ o prijateljskoj pomoći. Imate li obiteljskih obaveza, ne pokušavajte se izvući slabim izgovorima jer ćete cijeli dan provesti u napetom ozračju. Budite oprezni u kontaktu s nepoznatima, a krećete li na put, dobro provjerite jeste li ponijeli sve što vam je potrebno.

 

LJUBAV: 28% , ZDRAVLJE: 31% , POSAO: 33%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 5

 

Sve što ste si zacrtali da ćete napraviti, odvijat će se nesmetano. Komunicirat ćete otvoreno i spontano pa ćete lako sklapati poznanstva. Zahvaljujući savjetu prijatelja, poći će vam za rukom dokučiti rješenje ljubavne situacije. Rodbina bi vam mogla najaviti svoj dolazak za ili ćete se vi naveliko spremati na put.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 99% , POSAO: 100%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 4

 

Dan je pogodan za poslovanje s bankama, osiguravajućim društvima ili rješavanja problematike s poreznim upravama. Neki od vas neuspješno će se baviti pitanjem nasljedstva. Osporava li netko vaša prava, morat ćete se posavjetovati s advokatom. Partner vam postaje sve privlačniji, ali vas smeta što to isto i drugi primjećuju pa ste ljubomorni.

 

LJUBAV: 67% , ZDRAVLJE: 69% , POSAO: 68%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.