Dnevni horoskop za 03.veljače.2018.

Na današnji su dan rođeni kompozitor Felix Mendelssohn, književnica Gertrude Stein te glumac Nathan Lane.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 3

 

Vaše će raspoloženje biti odlično pa večer rezervirajte za druženje. Uživat ćete u neobaveznim razgovorima i bezazlenim tračevima. Mogli biste uspješno riješiti ljubavni problem, osobito ako ima veze s uplitanjem treće osobe u vašu vezu. Pokazat ćete da se znate izboriti za svoju ljubavnu sreću i sklad.

 

LJUBAV: 60% ZDRAVLJE: 57% , POSAO: 53% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 5

 

Bit ćete veseli i optimistični pa ćete se rado družiti s prijateljima. Planirat ćete zabavu u društvu pa možda večeras odete u kino, na ples ili kavicu u omiljenom kafiću. Svojom ćete duhovitošću i originalnim pristupom mnogima biti neodoljivi, a vas će privući netko samozatajan i teško dostupan.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 93% , POSAO: 100%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 2

 

Mogući su nesporazumi s ukućanima. Njihovo nerazumijevanje vaših potreba jako će vas pogoditi. No time neće biti ugrožen obostrani osjećaj privrženosti. Raspoloženje vam je dosta promjenjivo, a energije ćete imati samo za ono što vam predstavlja užitak. Uživat ćete u dugoj jutarnjoj kavi i dokonom druženju s prijateljima.

 

LJUBAV: 21% , ZDRAVLJE: 27% , POSAO: 30%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 5

 

Odmorite se od napornog tjedna, a ako baš želite akciju tada radite ono što vas ispunjava, bilo da je to hobi ili sport. Rodbinski odnosi dobit će na kvaliteti, a nije isključen razgovor o obiteljskom poslu ili nasljedstvu. Planeti podržavaju vaša ljubavna nastojanja, no onaj tko vam se sviđa sumnja u iskrenost vaših osjećaja.

 

LJUBAV: 98% , ZDRAVLJE: 95% , POSAO: 96%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 5

 

Samoća vam nikako neće odgovarati. Imat ćete zanimljive ideje o tome kako biste proveli dan pa nazovite prijatelje. Izlazite i zabavljajte se, drugima ćete biti simpatični. Ako nešto započinjete, ugodno će vas iznenaditi potpora okoline. Oni koji su nesretno zaljubljeni, mogli bi imati uspjeha u pokušaju da se zbliže sa simpatijom.

 

LJUBAV: 90% , ZDRAVLJE: 83% , POSAO: 84%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 5

 

Vrijeme je pogodno za nove ljubavne početke, dok će uhodane veze i brakovi doživjeti procvat. Osjetit ćete potrebu za slobodom i naići na partnerovo razumijevanje, što će vam još jednom potvrditi da niste pogriješili u odabiru. Slobodne trenutke najradije ćete provesti sami sa sobom, uživajući u dobroj knjizi ili omiljenoj seriji.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 98% , POSAO: 100%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 4

 

Nastojte dio dana provesti s prijateljima, osobito ako ste se udaljili od njih. Ako se i ljutite na koga, vrijeme je da o tome razgovarate. Pretjerivanje vas neće nikamo odvesti, nego će vam priskrbiti probleme. Budite umjereni i kontrolirani kako u razgovorima, tako i u hrani i piću. Ako ste za upravljačem, poštujte prometna pravila!

 

LJUBAV: 68% , ZDRAVLJE: 60% , POSAO: 59%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 4

 

Imat ćete odličnu koncentraciju pa će svi poslovi kojih se primite odvijati bez teškoća. Društveni apetiti će vam porasti pa će vas boravak u kući ispunjavati nemirom. Treba li vam promjene, za to će najbolji biti večernji izlasci, razgovori s prijateljima i više slobode. Nazovite ljude koje niste dugo vidjeli i zakažite susret.

 

LJUBAV: 80% , ZDRAVLJE: 75% , POSAO: 77%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 2

 

Vodite računa da ne poremetite kvalitetne odnose i ne pogoršate one koji nisu dovoljno čvrsti. Član obitelji očekivat će od vas više aktivnosti u kućanskim obavezama, no nećete biti za to previše raspoloženi. Bit će vam teško odlučiti u kojem smjeru krenuti i na koje se ljude osloniti. U takvim stanjima zbunjenosti nemojte donositi odluke.

 

LJUBAV: 33% , ZDRAVLJE: 34% , POSAO: 28%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 5

 

Godit će vam kretanje i tjelesna aktivnost pa dan provedite izvan kuće. Vaše raspoloženje bit će zarazno. Animirat ćete djecu i uživati u njihovoj razigranosti. Vaša sposobnost da s lakoćom riješite probleme unijet će sklad u obiteljski život. Samcima savjetujemo što više izlazaka, kako bi nekog upoznali.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 95% , POSAO: 100%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 3

 

Na ljubavnom planu očekuju vas nova uzbuđenja pa je poželjno da negdje izađete i zabavite se. Mogli biste imati problema s bivšim partnerom koji želi obnoviti odnos, unatoč tome što ste dali do znanja da to ne želite. Posvetite više pozornosti djeci, a osobito svom tinejdžeru. Djeca bi vas mogla tražiti da im povećate džeparac.

 

LJUBAV: 58% , ZDRAVLJE: 50% , POSAO: 60%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 2

 

Ne bježite od stvarnosti, suočite se s problemima ili onime što vam se ne sviđa. Jedino na taj način možete riješiti nešto što vas iznutra nagriza. Sputajte poriv za raspravama, čak i ako ste uvjereni da ste u pravu – samo će vas iscrpiti. U večernjim satima zabavit ćete se u dobru društvu, ali i potrošiti previše novca.

 

LJUBAV: 26% , ZDRAVLJE: 25% , POSAO: 21%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.