Dnevni horoskop za 04.svibnja.2018.

Na današnji su dan rođeni kipar Antun Augustinčić, slikar, grafički dizajner i kazališni scenograf Edo Murtić te filmska i kazališna glumica, manekenka i humanitarka Audrey Hepburn.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.)

 

Posvuda nailazite na prepreke? Možda jednostavno trebate više vremena kako biste se pripremili za megalomanske projekte koje planirate. Najvjerojatnije ćete imati problema s tolerancijom spram problema. Teško se snalazite u situaciji kad morate raditi istu stvar ispočetka kako biste dobili rezultat koji će vam odgovarati. Upamtite: strpljenje je vrlina.

 


 

 

BIK (20.04.-20.05.)

 

Imate problema s nadređenima? Čini vam se kako vas nitko ne razumije? Ako je tako, trebali biste više vremena posvetiti detaljnom objašnjavanju onoga što želite drugim ljudima. Ne možete očekivati od svih da vas slijepo prate. I oni imaju svoje želje, živote kao i prioritete, pa vas baš i ne slušaju vrlo pozorno svaki put.

 


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

 

Čini se kako su vaši planovi uzeli više vremena nego što ste planirali. Vjerojatno niste dovoljno koncentrirani na posao. Radite više stvari istovremeno pa se sve skupa odvija presporo za vas. Trrebali biste se koncentrirati na jednu po jednu stvar. Pitanje je samo što početi prvo? Odgovor znate samo vi.

 


 

 

RAK (21.06.-22.07.)

 

Ne morate sve obaviti sami. Život nije individualni sport. Da biste proživjeli život u potpunosti morat ćete podijeliti odgovornosti s drugima. Ovo shvatite kao jednu vježbu povjerenja. Bez obzira vjerovali drugima ili ne, život će vas odvesti tamo gdje se niste nadali, kao što to obično biva u pričama.

 


 

 

LAV (23.07.-22.08.)

 

Jednom kad pronađemo svoj put, prirodno je da istim želimo odmah i kročiti. Možda se vama trenutno luta, ali put trebamo slijediti, čvrsto i odlučno. Možda vam se ovo ne sviđa, ali samo tako ćete krenuti naprijed. Želja stvara stav, a ne obratno, imajte ovu životnu istinu uvijek na pameti.

 


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.)

 

Astralna energija vas ohrabruje otvoriti se prema svijetu, kulturi i novom načinu razmišljanja. Ne morate ići ispočetka i izmišljati toplu vodu. Uzmite ono što se nudi, prilagodite svojim potrebama i krenite naprijed. Vaše današnje mišljenje će utjecati na razvoj događaja više nego što trenutno mislite.

 


 

 

VAGA (23.09.-22.10.)

 

Iznimno ste koncentrirani, smireni i sabrani. Ovakvo raspoloženje posebno odgovara za donošenje velikih odluka, ali i poslu. Pred vama je jasna budućnost, a vi imate sve potrebne informacije koje vam trebaju za plovljenje morem života. Samo trebate malo vjere u sebe i hrabrosti za prvi korak.

 


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.)

 

Danas možete otvoreno reći tajne koje vas muče. Mučili ste se s unutarnjim bijesom i bojazni da bi mogao eksplodirati iz vas. Možda i u vama gori neka vatra za posebnom osobom. Danas će vam glava nadvladati srce, potpuno jasnog pogleda bez traga oblaka osjećaja. Iskoristite to na najbolji mogući način.

 


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

 

U mislima vam je veliki prevrat. Nemojte se čuditi što se ne možete posvetiti ničemu.  Kao da vam se nepovratno promijenio pogled na svijet i sada svoju ljubav i karijeru vidite drugim očima. Ipak teško odoljevate sačuvati dijelove prošlosti. Dan pred vama pomoći će vam riješiti se duhova prošlosti.

 


 

 

JARAC (22.12.-19.01.)

 

Dan će biti prilično miran za vas. Posvetit ćete se poslu i najveći dio dana potrošiti na polagano obavljanje zadataka. Kad vas netko pozove na kavu, lagano ćete se prošetati i popiti kavicu bez stresa. Pratite svoj instinkt i uživajte u mirnom danu, nije česta prilika da usred tjedna imate ovakvu priliku za opuštanje.

 


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.)

 

Danas biste se mogli malo posvetiti profesionalnom napredovanju. Čini se kako su se i planetarne energije udružile kako bi vam otvorile put.  Umjesto borbe protiv sitnih provokacija, čemu ste se posvećivali u zadnje vrijeme, razmislite o vlastitim potrebama kao i onima vaše obitelji.

 


 

 

RIBE (19.02.-20.03.)

 

Danas nije dan za sanjarenje drage Ribe. Upravo suprotno! Imat ćete niz manjih tehničkih poteškoća koje uključuju komunikaciju i prenošenje podataka. Sve u svemu, ovo će biti jedan od onih dana u kojem ćete biti previše okupirani vanjskim da biste razmišljali o onome što vas muči u zadnje vrijeme.

 


 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.