Dnevni horoskop za 04.veljače.2018.

Na današnji su dan rođeni pjesnik Jacques Prevert, političarka Isabela Peron te skijaš Pirmin Zurbriggen.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 2

 

Psihički ste snažni, no tjelesno ste prilično iscrpljeni i umorni. Nećete pogriješiti ako dan provedete u kući i otkažete neke večerašnje dogovore. Zaljubljivanja na prvi pogled i strastvene pustolovine pogađat će ne samo slobodne, nego i brakom vezane među vama. Netko jako privlačan oduzima vam miran san.

 

LJUBAV: 39% ZDRAVLJE: 30% , POSAO: 33% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 3

 

Nastojte dio dana provesti s prijateljima, osobito ako ste se udaljili od njih. Ako se i ljutite na nekog, vrijeme je da o tome razgovarate i zbacite iz sebe taj teret. Posjet rodbine mogao bi vas oneraspoložiti jer vam neće biti do društva. Skladan odnos s partnerom remeti vaše uspoređivanje s nekim tko vam još uvijek mnogo znači.

 

LJUBAV: 56% , ZDRAVLJE: 53% , POSAO: 49%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 5

 

Spoznat ćete što razdvaja vas i partnera te shvatiti da su dodatne prilagodbe nužne. Zaljubljenima predstoji otvoren razgovor vezan za budućnost njihove veze. Pokazivat ćete originalnost u poslovanju, kao i dobru organizaciju. Mogli biste dobiti novac koji vam pripada, a na koji ste jako dugo čekali.

 

LJUBAV: 98% , ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 100%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 2

 

Niste zadovoljni razvojem situacija u životima svojih najbližih. Htjet ćete popraviti posljedice nekih nemilih događaja koje su se dogodile zbog nečije neodgovornosti. Od fizičkih smetnji nećete patiti, ali će vas iscrpljivati tjeskoba i zabrinutost. Pridavat ćete prevelik značaj nekim situacijama pa ćete se teško moći smiriti.

 

LJUBAV: 24% , ZDRAVLJE: 20% , POSAO: 27%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 4

 

Zatvorit ćete jedno životno poglavlje i krenuti novim putem. Događaji na koje nećete moći utjecati odredit će tijek budućih zbivanja. Mogli biste prekinuti odnose i veze kojima ne vidite budućnost. Neki će vam radikalni potezi donijeti olakšanje jer ćete smoći snage nametnuti se i izboriti za ono što vam je cilj.

 

LJUBAV: 80% , ZDRAVLJE: 77% , POSAO: 74%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 5

 

Nećete biti zadovoljni ako dan provedete statično, više će vam odgovarati aktivnost. Bit ćete razgovorljivi i šaljivi pa nećete pogriješiti provedete li dan s članovima obitelji ili ljubavnim partnerom. U druženju s rođacima shvatit ćete da im značite više nego što ste mislili. Na neke stvari sasvim ćete drukčije gledati.

 

LJUBAV: 96% , ZDRAVLJE: 90% , POSAO: 89%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 5

 

Krojit ćete planove za budućnost, okrenuti leđa prošlosti i pojedincima koji nisu zadovoljili vaša očekivanja. Dan je dobar za potraživanje svojih prava ili rješavanje nategnutih odnosa s bliskim ljudima. Kolege će vam staviti do znanja da vas cijene i da poštuju vaš rad, što će vas motivirati da još kvalitetnije radite.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 99% , POSAO: 100%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 3

 

Osjećat ćete se umorno. Potrebno vam je malo mira, kako biste se odmorili i izbacili iz misli sumorne sadržaje. Neki će se naći suočeni s ljubavnim problemima za koje ste mislili da pripadaju prošlosti. Kontrolirajte osjetljive točke organizma, pijte vitaminske preparate koje će ojačati vaš imunitet.

 

LJUBAV: 41% , ZDRAVLJE: 43% , POSAO: 48%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 4

 

Moguće su platonske ljubavi ili snažni osjećaji prema zauzetoj osobi. No na vrijeme ćete spoznati da vam takvi komplicirani odnosi nisu potrebni. Na radnom mjestu se energetski previše trošite. Ostavite nešto vremena za sebe jer u posljednje vrijeme sve ste podredili poslu i obavezama oko njega.

 

LJUBAV: 71% , ZDRAVLJE: 78% , POSAO: 75%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 2

 

Ne budite otresiti prema onima koji trebaju vašu pažnju. Budite tolerantni prema partneru, djeci i prijateljima. Izbjegavajte koketiranje s osobom za koju slutite da je zaljubljena u vas, jer ćete joj nepotrebno ulijevati lažnu nadu. Namjeravate li se družiti s prijateljima ili sa simpatijom, bolje ćete se zabaviti kasno navečer nego tijekom dana.

 

LJUBAV: 20% , ZDRAVLJE: 27% , POSAO: 25%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 5

 

Odnosi s okolinom bit će intenzivni, ali skladni. Okretat ćete telefonske brojeve kako biste dogovorili sastanak ili druženje. Učestalo ćete komunicirati s prijateljima, ali i ljudima koje ćete tek upoznati. Planirat ćete putovanje ili zabavu u šarolikom društvu. Ostavite partneru dovoljno prostora za izražavanje misli i osjećaja.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 97% , POSAO: 100%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 2

 

Novi prijatelji mogli bi ući u vaš život ili u živote vama bliskih ljudi. Njihovo će prisustvo unijeti dobro raspoloženje. Okolnosti u ljubavnom životu potiču vas na pojačanu aktivnost. Partneru neće biti lako pratiti vaš ritam. Obavit ćete razgovor i tako riješiti neke dvojbe te se uvjeriti da možete računati na njega.

 

LJUBAV: 30% , ZDRAVLJE: 38% , POSAO: 36%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.