Dnevni horoskop za 05.siječnja.2018.

Na današnji su dan rođeni kancelar Konrad Adenauer, glumac Robert Duvall te pisac Umberto Eco.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 3

 

Vanjske okolnosti vas sputavaju, no rezultati vašeg prijašnjeg rada pomoći će vam da okrenete stvari u svoju korist. Imat ćete osjećaj da se vrtite u krug, osobito budete li se previše okretali u prošlost. Unatoč vašoj povremenoj nervozi i ljubomornim ispadima, partner će shvatiti vaša previranja i ponuditi potporu.

 

LJUBAV: 56% ZDRAVLJE: 50% , POSAO: 49% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 5

 

Steći ćete simpatije ljudi koji su vas dosad znali samo površno pa nije isključen razvoj novog prijateljstva. Društveni život bit će raznovrstan, a nova poznanstva pridonijet će poslovnoj uspješnosti i odličnoj informiranosti. Uživat ćete u kupnji lijepih stvarčica, osobito garderobe, nakita i kozmetičkih proizvoda.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 96% , POSAO: 100%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 4

 

Razigrani ste i puni energije pa ćete više nego inače biti društveniji, a manje razdražljivi. Kvalitetnih i odvažnih ideja neće vam nedostajati pa ćete biti spremni na brze odluke i djelotvorno ih provoditi. Zbog istaknutih organizacijskih sposobnosti na vrijeme ćete dovršavati sve poslove i uspješno izlaziti na kraj s problemima.

 

LJUBAV: 76% , ZDRAVLJE: 79% , POSAO: 82%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 5

 

Ugodna obiteljska druženja, posjeti prijatelja ili rodbine obilježit će dan. Ljubavni život ne donosi značajnije promjene. Dobro se slažete s partnerom, ali vam nedostaje strasti. Mogli biste se zagledavati u privlačne pripadnike suprotnog spola, možda čak i bezazleno flertovati tek toliko da unesete uzbuđenje u svakodnevicu.

 

LJUBAV: 85% , ZDRAVLJE: 87% , POSAO: 90%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 5

 

Porast će vam ugled u radnoj sredini, a i učvrstit ćete nestabilne odnose s kolegama. Ozračje suradnje i razmjena ideja donijet će dobre rezultate. Partner će pokazati veći interes ne samo za vas, nego i za poboljšanje odnosa. Osamljene će razveseliti ponuda ili poziv osobe koja im se dulje vrijeme sviđa.

 

LJUBAV: 92% , ZDRAVLJE: 90% , POSAO: 95%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 5

 

Mnogi od vas razmišljaju o novim aspektima svog ljubavnog života, bilo da je to trudnoća ili zajednički život s voljenim. Ulazite li u novu vezu, obilježit će je iskre strasti, ali i ljubomore. Obrazovanje i znanje bit će presudni za napredak u karijeri. Pohađajte tečajeve, proširite svoje mogućnosti, nadogradite postojeće znanje nečim novim.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 99% , POSAO: 100%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 2

 

Imat ćete teškoća s koncentracijom i pamćenjem. Nemojte dopustiti da vas nečija kritika izbaci iz takta. Mogući su nagli zaokreti u karijeri, promjena posla ili privikavanje na novog šefa koji vam se neće svidjeti. Kako biste ublažili stres bit će vam potreban večernji izlazak, razgovori s prijateljima i više životne slobode. Omogućite si to!

 

LJUBAV: 25% , ZDRAVLJE: 29% , POSAO: 30%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 3

 

Naplatite svoja potraživanja, a dan je dobar za poslovanje s bankama i osiguravajućim društvima. U ljubavi se prepustite osjećaju i trenutačnom raspoloženju. Moguće je poznanstvo koje će se s vremenom razviti u duboko prijateljstvo ili ljubavni odnos. Žene ovog znaka sklonije su uljepšavanju i smjelijim odjevnim kombinacijama.

 

LJUBAV: 60% , ZDRAVLJE: 58% , POSAO: 52%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 3

 

Velika količina poslova iziskivat će bolju koncentraciju i organizaciju pa ćete na radnom mjestu trošiti mnogo energije. Ne gubite vrijeme na nevažne aktivnosti, telefonske razgovore i zasad nerješive probleme. Organizirajte se bolje i na planu obiteljskih obaveza. Platite račune, obavite kupnju, ali se ne upuštajte u nepotrebne troškove.

 

LJUBAV: 50% , ZDRAVLJE: 46% , POSAO: 43%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 5

 

Bit ćete hrabri i nezaustavljivo grabiti prema zacrtanim ciljevima. Danas započete aktivnosti imaju dobre šanse za uspješno ostvarenje. Slobodno se uhvatite u koštac s nečim što se čini nemogućim – uspješno ćete prevladati sve zapreke! Susreti s osobama suprotnog spola nosit će pečat privlačnosti, a moguća je i ljubav.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 98% , POSAO: 100%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 4

 

Dobro ćete se snalaziti u stresnim situacijama, osobito u onima koje iziskuju brzu prilagodbu i uvjeravanje. Zahvaljujući vašoj inicijativi komunikacija s partnerom bit će bolja. Neočekivana zbivanja na poslu prisilit će vas da se brzo priberete i date maksimum od sebe u svim situacijama.

 

LJUBAV: 66% , ZDRAVLJE: 65% , POSAO: 63%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 2

 

Sumnjičavi ste prema partneru pa biste nezadovoljstvom i analiziranjem mogli poljuljati sklad ljubavne veze. Druga strana će vam s pravom prigovoriti da ste kritični i netolerantni. Odbijat ćete promjene, čak i ako ste svjesni da su one nužne. Naoružajte se hrabrošću i dogovorite sastanak s ljudima o kojima ovisi vaš poslovni status.

 

LJUBAV: 28% , ZDRAVLJE: 25% , POSAO: 23%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.