Dnevni horoskop za 05.veljače.2018.

Na današnji su dan rođeni John Boyd Dunlop, izumitelj guma punjenih zrakom, glumica Zsa Zsa Gabor te nogometaš Cristiano Ronaldo.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 2

 

Mnogo ćete vremena trošiti na sjećanja, razmišljanje o bivšim ljubavima i druge situacije i zbivanja iz prošlosti. Vodite računa da vam ostane energije i za bavljenje sadašnjošću jer imate mnogo posla, osobito vezano za račune, poreze, dokumentaciju i slične obaveze koje su vama itekako mrske.

 

LJUBAV: 30% ZDRAVLJE: 26% , POSAO: 28% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 3

 

Omiljeni ste i nezamjenjivi u radnoj okolini. Neposrednošću i prijateljskim gestama stvorit ćete si krug novih prijatelja. Ugodno će vas iznenaditi spoznaja da u blizini imate istomišljenike sa sličnim interesima. Iako su vaše težnje raznolike bit ćete sposobni nositi se s više raznih obaveza, no umor nećete moći izbjeći.

 

LJUBAV: 58% , ZDRAVLJE: 53% , POSAO: 51%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 5

 

Dan vam donosi uzburkane osjećaje, a raspoloženje će vam se često mijenjati. Bit ćete svakakvi, samo ne dosadni i predvidivi. Za timski rad u poslu morat ćete proširiti granice svoje tolerancije jer u protivnom slijede nerazumijevanja. Odnos s voljenim ispunjava vas zadovoljstvom. Razmotrite planove o zajedničkoj budućnosti.

 

LJUBAV: 96% , ZDRAVLJE: 99% , POSAO: 100%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 2

 

Oslonite se na vlastite vrijednosti i razvijajte odlučnost u ciljevima. Imate li javni nastup ili trebate govoriti pred mnogo ljudi, nesigurnosti ćete se brzo riješiti. Veze na klimavim temeljima mogle bi se privremeno prekinuti i zahladiti, dok bi nova poznanstva mogla biti obojana velikom razlikom u godinama i životnim stilovima.

 

LJUBAV: 32% , ZDRAVLJE: 28% , POSAO: 26%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 5

 

Društveni kontakti i događaji pomoći će vam da lakše ostvarite planove, ili dođete do ljudi koji vam mogu koristiti. Zahvaljujući druženju s utjecajnim pojedincima, porast će vam samopouzdanje. Osjećat ćete se poželjno i voljeno. Ipak, zaljubljeni će još morati pričekati na ono pravo, dok će stabilne veze uživati planetarnu potporu.

 

LJUBAV: 86% , ZDRAVLJE: 83% , POSAO: 80%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 3

 

Nećete se snalaziti u situacijama u kojima će se od vas tražiti pojačano djelovanje. Koncentracija i mentalna izoštrenost neće biti na visini zadatka pa ćete nečije riječi pogrešno shvaćati. Osobito burno ćete reagirati ako vam se drugi budu petljali u život. Večer donosi opuštanje, a ako se malo potrudite, dobro ćete se i zabaviti.

 

LJUBAV: 47% , ZDRAVLJE: 49% , POSAO: 53%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 5

 

Dobro ćete se snalaziti u stresnim situacijama pa će se drugi oslanjati na vas. Poslujete li s inozemnim partnerima, nije isključen nastavak suradnje. Možete očekivati uspjeh u svemu čega se prihvatite, no morate se unaprijed pripremiti na malo čekanja i odugovlačenja kojem nećete vi kumovati, nego netko drugi.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 97% , POSAO: 98%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 3

 

Privikavat ćete se na buduće promijenjene okolnosti u obiteljskom i društvenom životu. No živcirat ćete se oko sitnica. Nastojte što manje sputavati nervozu i izbacite iz sebe napetost putem sporta, hobija, izlazaka. Šefovi će od vas puno tražiti, ali vam zauzvrat davati više odgovornosti i bolje radne uvjete.

 

LJUBAV: 41% , ZDRAVLJE: 45% , POSAO: 53%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 4

 

Zahvaljujući spremnosti na ustupke, bit ćete svugdje prihvaćeni. Spretnost i dovitljivost osigurat će vam uspjeh u rješavanju ljubavnih problema, pa je i rasplet na pomolu. Neplanirani susreti i razgovori večer će vam učiniti zanimljivom. Nećete dopustiti da vam ljubavnu sreću kvare zli jezici i oni koji vam zavide.

 

LJUBAV: 79% , ZDRAVLJE: 73% , POSAO: 84%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 2

 

Danas nećete baš lako ostvariti svoje zamisli jer će se pojaviti zapreke na koje niste računali. Obzirom da nećete imati dovoljno strpljenja, odgodite planove za neki drugi dan. Izbjegavajte društvo pojedinaca koji žele iskoristiti vašu spremnost na pomoć. Partner će u nečemu trebati vašu uslugu – iziđite mu ususret koliko god možete.

 

LJUBAV: 34% , ZDRAVLJE: 29% , POSAO: 35%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 5

 

Partner će se više truditi kako bi vaša veza postala ponovno skladna i uzbudljiva, no o vama će ovisiti koliko će u tome uspjeti. Odjednom će vam poklanjati više vremena pa više neće biti izbjegavanja razgovora. Svidjet će vam se promjena, no nećete odstupati od svojih poslova i zanimacija. Bolje je da malo popustite.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 97% , POSAO: 100%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 4

 

Društveni život postat će intenzivniji, a i ljubavni neće nimalo zaostajati. Bit će mnogo onih kojih će vas se sjetiti, javiti vam se ili vas pozvati na kavu. I na radnom mjestu bit će veselo ozračje zahvaljujući vašoj duhovitosti. Namjeravate li poći u kupnju, mogli biste pretjerati i potrošiti previše novca pa vam ne ginu kritike ukućana.

 

LJUBAV: 66% , ZDRAVLJE: 69% , POSAO: 60%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.