Dnevni horoskop za 06.lipnja.2018.

Na današnji su dan rođeni hrvatski ban Petar Zrinski, ruski književnik Aleksandar Sergejevič Puškin i njemački književnik Thomas Mann.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.)

 

Vrludavi Mjesec čini vas sklonijim trošenju i rasipanju, a sada nije vrijeme za to. Pripazite danas kako ne biste uložili sav svoj trud u nešto što nije vrijedno istog. Već ujutro postavite dnevne prioritete i ne odustajte od istih jer upravo to čini dan uspješnim ili ne. Držite se plana i postići ćete i više nego dovoljno za jedan dan.

 


 

 

BIK (20.04.-20.05.)

 

Jasno pokazujete osjećaje svima pred sobom pa se neki mogu tome i začuditi. Nemojte previše objašnjavati sami sebe, nego se prepustite osjećajima i uživajte u danu u kojem vam se sve čini lakšim nego što jest. Ipak, upamtite da su neke stvari puno dublje i trebaju više od jednog pogleda. Nemojte odbaciti važne detalje radi učinkovitosti.

 


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

 

Danas ste poput Gibraltarske stijene. Svima se činite mirni i lako rješivi, ali u sebi držite nešto što još uvijek ne želite podijeliti s drugima. Inače, u okruženju koje vam nije blisko, vi ste šutljivi i mistični, ali čim dođete među bliske osobe, posebno ako imate partnera, otvarate dušu. Danas ste ipak suzdržani i čekate pravo vrijeme u svemu što činite. To vam je dobra odluka u kojoj ustrajte još nekoliko dana prije nego donesete važnije odluke.

 


 

 

RAK (21.06.-22.07.)

 

Vaši današnji snovi su poprilično realistični. Sastavljate pomalo dijelove svog života u nove mogućnosti koje vam se onda i pojavljuju. To vam je puno pametnije od pukog sanjarenja kojeg toliko volite. Nemojte se brinuti da li ćete baš danas postići neke ciljeve koje ste si nametnuli. Budite mirni jer vaše misli i želje će se ostvariti prema planu kroz nekoliko dana kada “sazriju”.

 


 

 

LAV (23.07.-22.08.)

 

Danas niste raspoloženi za razgovore u rukavicama. Jasno vidite što trebate i želite i učinit ćete sve što je potrebno kako biste isto i ostvarili. Mogući su manji problemi s kolegama jer oni neće gledati stvari vašim očima pa ćete biti prinuđeni neke stvari odraditi umjesto njih. Čuvajte se poslovnih udruživanja danas. Čak i ako vas netko očara svojim ponudama za vas je danas bolja solo igra.

 


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.)

 

Bilo bi vam danas puno lakše ako podijelite svoje misli s drugima, no samo ako ih možete prikazati na način da i njima budu jasne. Danas je dobar dan za razgovor s kolegama i partnerima o široj budućnosti posla kojeg obavljate jer imate jasnu viziju i put do cilja. S bliskom osobom vam je lakše razgovarati o dalekoj budućnosti nego o sadašnjosti pa se izvucite iz razgovora dnevne tematike maženjem ili nekom sitnicom koju ćete učiniti za nju/njega.

 


 

 

VAGA (23.09.-22.10.)

 

Mogli biste dobiti zbunjujuće signale danas dok pokušavate neke stvari pretvoriti u redovne. Iako ste u stanju dosta dobro razmotriti sve argumente vezane uz vas, današnje odluke uzmite uz strogu predostrožnost. Ovo neće potrajati dugo jer i dalje vas prati optimistični osjećaj koji vas gura naprijed unatoč svemu. Vjerujte svojoj intuiciji, ali nemojte dozvoliti maštarijama izbacivanje iz stvarnog stanja stvari. Tu ste gdje jeste i snađite se najbolje što možete.

 


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.)

 

Spremni ste na duboki zaron u vlastite osjećaje kako biste istražiili svoje mogćnosti. Nemojte se nadati da će i vaš partner htjeti isto što i vi jer biste mogli naletiti na emotivni zid. Od ostalih ćete dobiti verbalnu podršku, ali na ovom putu ste sami. Na sreću za vas je to i najbolja situacija. Istražite što trebate jer kad se vratite vaši dragi ljudi će i dalje biti uz vas.

 


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

 

Mjesec vam donosi dobre mogućnosti napredovanja u shvaćanju i prihvaćanju samog sebe. Imat ćete dobru viziju što i kako trebate učiniti da biste napredovali na svom putu. Napravite manje promjene u dijeti ili načinu vježbanja jer će vam to donijeti veći napredak i dugotrajnije učinke. Danas je ključno da ne pretjerujete ni u čemu. Manji koraci će dati bolji učinak i pozitivnije promjene nego veliki korak kojeg trenutno ne možete iznijeti.

 


 

 

JARAC (22.12.-19.01.)

 

Danas ćete biti najučinkovitiji ako se uhvatite plana od samog jutra i čvrsto ga se držite sve dok ga ne ostvarite. Ako tako učinite ostat će vam dovoljno vremena za zabavu što će vam popraviti dan. Pripazite da vas planete ne natjeraju da preuzmete više posla nego što možete obaviti u ovom trenutku. Razmislite prije nego preuzmete obveze i shvatite da niste u mogućnosti ih ispuniti na vrijeme.

 


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.)

 

Vaša obitelj bi vas mogla danas ugodno iznenaditi dajući vam više potpore nego ste očekivali. To će vam zasigurno uljepšati dan jer ste sigurni da je netko uvijek tu pored vas i za vas. U drugu ruku, obiteljska pomoć i nije ono što vam trenutno najviše treba. Ako osjećate da vas član obitelji previše gnjavi svojim pristupom to mu trebate i reći na pažljiv način kako ga ne biste povrijedili. Smiješak otvara sva vrata, ali ih nemojte zalupiti za sobom.

 


 

 

RIBE (19.02.-20.03.)

 

Danas biste mogli vrlo lako biti uvučeni u tuđe planove u kojima se nećete baš najbolje snaći. Na drugu stranu vaši poslovi ostaju nedovršeni jer ste svoje vrijeme utrošili pomažući drugima, a zauzvrat niste dobili niti vlastitu satisfakciju. Najbolje bi bilo od samog jutra napraviti plan akcije pa ako vam ostane vremena za druge onda ćete ga i moći podijeliti. Tako ćete se i vi osjećati bolje, a vaši poslovi će biti dovršeni na vrijeme.

 


 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.