Dnevni horoskop za 06.veljače.2018.

Na današnji su dan rođeni slavni igrač baseballa Babe Ruth, redatelj Francois Truffaut te legendarni glazbenik Bob Marley.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 3

 

Ostajat ćete na poslu nakon završetka radnog vremena. Takav tempo loše će se odraziti na vaše zdravlje pa ćete se osjećati iscrpljeno. Ljubavni život prepun je dvojbi, no nije vrijeme za velike promjene. Prihvatite partnera sa svim njegovim manama i prednostima i ne pokušavajte ga previše mijenjati.

 

LJUBAV: 45% ZDRAVLJE: 40% , POSAO: 46% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 2

 

Odnos sa šefom neće biti ugodan. Zahtijevat će od vas previše, možda i biti neugodan u nastupu prema vama. Veliki oslonac pronaći ćete u kolegama, koji će vam svesrdno pomagati u poslu. Komunicirat ćete s mnogo ljudi, a stjecajem okolnosti, više će biti onih koji vam neće biti po volji. Pripazite na probavu koja vam je osjetljiva.

 

LJUBAV: 29% , ZDRAVLJE: 26% , POSAO: 33%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 3

 

U poslu budite ambiciozniji jer je dobro razdoblje za odvažne iskorake. Okolnosti vam idu naruku, stoga iskoristite trenutak za ostvarivanje ne samo poslovnih nego i ljubavnih ciljeva. Partner će vam pomoći da se približite ostvarenju svojih financijskih planova, no kada budete nasamo, nađite i neke druge teme.

 

LJUBAV: 50% , ZDRAVLJE: 43% , POSAO: 44%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 5

 

Vaš unutarnji mir i zadovoljstvo bit će vidljivi na vašem uvjerljivom govoru i samouvjerenom nastupu. Na poslu ili u obrazovanju bit će sve pod kontrolom pa vam ostaje dovoljno slobodnog vremena za druženja i izlaske. Zakoračit ćete u strastvenu i uzbudljivu ljubavnu pustolovinu, koja bi mogla potpuno promijeniti vaš život.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 98% , POSAO: 100%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 2

 

Osjećat ćete potrebu da se maknete od svega i sredite zbrkane misli. Najbolje rezultate postići ćete radom u tišini pa nemojte dopustiti ikome da vas uznemirava. Razmirice s ukućanima mogle bi se proširiti na neke prošle i neriješene stvari. No međusobna predbacivanja ipak će završiti pomirenjima.

 

LJUBAV: 30% , ZDRAVLJE: 21% , POSAO: 24%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 5

 

Odlične ste koncentracije i hrabro se suočavate sa svim izazovima. No financijska situacija vam je problematična, pa otežano pronalazite rješenja. Nije isključeno da baš danas naplatite potraživanja ili da se s obitelji dogovorite o novom načinu štednje. Namjeravate li obaviti važan ljubavni razgovor, ne odgađajte ga.

 

LJUBAV: 83% , ZDRAVLJE: 82% , POSAO: 90%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 4

 

Raspoloženje i radna energija bit će vam odlični. Iako vas očekuje intenzivan radni tempo i neočekivani zastoji, pokazat ćete iznimnu spretnost i snalažljivost. U svakoj ćete društvenoj prilici širiti svoj utjecaj i uspostavljati poznanstva koja će biti korisna u budućnosti. Zaljubljeni parovi kovat će zajedničke planove.

 

LJUBAV: 77% , ZDRAVLJE: 76% , POSAO: 80%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 5

 

Težit ćete raznovrsnim zbivanjima, dobro se osjećati u svojoj okolini i snalaziti se okružju različitih ljudi. Puni entuzijazma prihvatit ćete se ostvarenja svojih ideja, a angažirat ćete i bliske ljude. Bit ćete izravni u iskazivanju osjećaja prema simpatiji, a povratna će vas reakcija zadovoljiti pa ćete shvatiti da je naklonost obostrana.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 97% , POSAO: 100%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 3

 

Morat ćete intuitivno predosjetiti što netko misli, a ne vjerovati lijepim riječima i ugodnoj vanjštini. Bit ćete napeti i skloni svađama. Želite li nekoga uvjeriti u nešto, bit će nužni jaki argumenti. Nećete biti zadovoljni razvojem ljubavne veze, a partner neće uvažavati vaše potrebe. Morat ćete mu odvažnije reći što želite i očekujete od vašeg odnosa.

 

LJUBAV: 50% , ZDRAVLJE: 47% , POSAO: 49%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 5

 

Sve će se odvijati onako kako ste zamislili. Dan je povoljan za rješavanje pitanja zajma, posudbe i sređivanje poslovnih knjiga. U slobodno vrijeme više ćete razmišljati o privatnom životu i razgovarati s partnerom, najviše o vašem odnosu i vama samima. Sve će to pridonijeti osjećaju bliskosti i razumijevanja.

 

LJUBAV: 90% , ZDRAVLJE: 84% , POSAO: 82%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 2

 

Kratkotrajna ljubavna kriza neće bitno utjecati na vaš i partnerov odnos. Potrebno je uložiti mnogo napora kako biste se sporazumjeli. Što se tiče vašeg posla, bit ćete svjesni da nešto niste dobro napravili. Možda ćete morati ponovno obavljati ono što ste već smatrali završenim, što će vam oduzeti energiju i dragocjeno vrijeme.

 

LJUBAV: 23% , ZDRAVLJE: 20% , POSAO: 26%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 5

 

Postići ćete uspjeh u aktivnostima vezanima uz medije, kontakte i putovanja. Vaše verbalne sposobnosti bit će jače od zapreka, ali i od nečijeg neodobravanja. Mogli biste čuti lijepu vijest od prijatelja, dobiti pozivnicu za svadbu ili proslaviti nečiji rođendan. Smiješi vam se uspjeh u sportu, osobito ako boravite u inozemstvu.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 97% , POSAO: 100%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.