Dnevni horoskop za 07.ožujka.2018.

Na današnji su dan rođeni škotski narodni junak Robert Roy MacGregor, poznatiji kao Rob Roy, političar, sociolog i filozof Tomáš Masaryk te skladatelj i pijanist Maurice Ravel.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 3

 

Osigurajte si dovoljno prostora i vremena za sebe i osobne potrebe. Objasnite ukućanima bez ustručavanja da ste umorni i da vam je odmor potreban. Provedite dio dana izvan kuće, na kavi s prijateljima. Neki će riješiti ključna pitanja poput kupoprodaje nekretnina, stjecanja stanarskog prava ili dobivanje zajma.

 

LJUBAV: 44% ZDRAVLJE: 50% , POSAO: 39% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 2

 

Postavite se odlučno u poslu. Ne trudite se držati kontrolu nad svime – više ćete postići strpljenjem i timskim radom. Nepotrebno ćete se sukobljavati s kolegama i nekim znancima, a jedino ćete uz partnera biti nešto smireniji i zadovoljniji. Pripazite na osjetljivu probavu, osobito ako ste pretjerali s jelom.

 

LJUBAV: 20% , ZDRAVLJE: 27% , POSAO: 26%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 3

 

Naići ćete na kritiku ili oštrije reakcije kolega. Pazite što govorite, a tračevima nemojte pridavati značaj. Neki će koristiti pravne usluge, istupiti pred većim brojem ljudi ili sklopiti suradnju. Ukućani se neće slagati s vašim ljubavnim i životnim odlukama, što bi moglo biti povodom rasprave i neki vaših novih odluka.

 

LJUBAV: 50% , ZDRAVLJE: 42% , POSAO: 41%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 5

 

Dobro su vam aspektirana putovanja i poslovna suradnja sa strancima. Mogli biste dobiti vijest od prijatelja iz inozemstva, koji vas uskoro planira posjetiti. Odnos s djecom bit će prožet skladom. Bit ćete ponosni na njih, osobito njihov očit napredak. Ljubavni i bračni odnosi bit će prožeti duhom zajedništva.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 96% , POSAO: 100%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 2

 

Otežano ćete komunicirati s bližnjima i biti nepovjerljivi prema prijateljima i kolegama. Zamjerit ćete nekome nešto, ili se i sami naći u situaciji da se opravdavate za učinjeno. Nakon dugotrajnih peripetija, mogli biste dobiti nasljedstvo ili riješiti stambeno pitanje. Odnos tinejdžera i roditelja ovoga znaka mogao bi se pogoršati.

 

LJUBAV: 21% , ZDRAVLJE: 25% , POSAO: 30%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 5

 

Aktivan dnevni ritam i raznovrsni sadržaji obilježit će vam dan. Imat ćete mnogo poziva za izlazak, druženje, ali i nove poslove. Zanimljivosti vam se mogu zbiti na putovanju ili ljudima koji žive u drugom gradu. U ljubavnim odnosima bit ćete tolerantniji i manje kritizirati partnera. Shvatit ćete da ste u nečemu bili nepravedni.

 

LJUBAV: 86% , ZDRAVLJE: 83%, POSAO: 90%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 5

 

Pripazite se nepotrebnih troškova. Ne kupujte ništa prije nego provjerite imate li dovoljno za osnovne potrepštine. Ako ste u vezi, vaši će planovi biti usmjereni na praktična pitanja. Posvetit ćete se aktivnostima vezanima uz nasljedstvo, obiteljsku imovinu, rješavanje stambenog pitanja ili renoviranja doma.

 

LJUBAV: 87% , ZDRAVLJE: 80% , POSAO: 89%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 5

 

Odnosi s djecom i kućne obaveze dobit će na važnosti. Mlađima će ljubav i zabavne aktivnosti biti u središtu pozornosti. Uživat ćete naklonost prijatelja, ali i osobe koja vam se sviđa. U popodnevnim satima mogli biste ugostiti rodbinu ili ćete sami nekome poći u posjet. Cijeli ćete dan provesti u pokretu i živoj komunikaciji.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 95% , POSAO: 100%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 2

 

Moguće su promjene u domu i obitelji vezane za preuređenja ili selidbe. Moglo bi nedostajati kvalitetne obiteljske komunikacije – možda će dogovori zapinjati ili biti neprihvatljivi za nekoga. Potreba za ravnotežom potaknut će vas da uložite dodatni napor, kako bi se narušeni obiteljski odnosi stabilizirali.

 

LJUBAV: 22% , ZDRAVLJE: 30% , POSAO: 32%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 5

 

Imate li kakvu ideju ili se dvoumite oko neke poslovne prilike, sad je vrijeme za odluke. Otvorite se za nova iskustva, hrabro učinite ono o čemu sanjate. Ne zatvarajte se u kuću i ne samujte. Izlazite što više s partnerom ili sami, a koraci koji se tiču ljubavi poduzeti ovih dana imat će pozitivan ishod.

 

LJUBAV: 89% , ZDRAVLJE: 93% , POSAO: 97%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 2

 

Iako će ljubavnih prilika biti, razmišljat ćete o osobi iz prošlosti. Teško vam pada činjenica da vas u ovom trenutku mnogo toga dijeli. Uz malo više strpljenja, sve će se ubrzo riješiti na vaše zadovoljstvo U poslu će vas odlično služiti intuicija i lukavost kojima ćete izbjeći zamke. No teže ćete se prilagođavati tuđim prohtjevima.

 

LJUBAV: 21% , ZDRAVLJE: 26% , POSAO: 39%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 5

 

Očekuju vas ugodna druženja. Drugi će vas dočekivati sa simpatijama, uključujući i osobu do čijeg vam je dobrog mišljenja stalo. Bit ćete spretni i okretni ne samo na riječima, nego i u praktičnim poslovima. Zaljubljeni se neće odvajati od partnera, a tijekom večeri nešto ćete zajedno proslaviti, možda rođendan ili dobru poslovnu vijest.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 98% , POSAO: 100%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.




Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.