Dnevni horoskop za 07.travnja.2018.

Na današnji su dan rođeni filozof Charles Fourier, kolekcionar i povjesničar umjetnosti Ante Topić Mimara te jazz pjevačica i autorica Billie Holiday.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 2

 

Obavljat ćete nekoliko poslova odjednom pa biste se prebrzo mogli iscrpiti. Porast će obiteljski angažman, mnogi će svjedočiti o prekretnici u životima svojih roditelja. Ako ste iza sebe ostavili stresan tjedan, razmislite o vikend odmoru na selu ili moru. Putujete li, ne pretrpavajte se nepotrebnom prtljagom.

 

LJUBAV: 32% ZDRAVLJE: 37% , POSAO: 34% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 5

 

Iako će vam dan započeti mirno, provest ćete ga prilično aktivno. Mogli biste uređivati vrt i dvorište ili se prihvatiti pospremanje kuće, iščekujući dolazak gostiju. Ako ste mlađi, prihvatit ćete poziv za kavu ili cjelovečernju zabavu u dobru društvu. Ženske pripadnice znaka mogle bi promijeniti frizuru i tako iznenaditi bližnje.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 98% , POSAO: 100%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 3

 

Pred vama je dan druženja i poznanstava. Komunicirat ćete uz mnogo duha i humora. Mnogo ćete vremena provoditi potpuno opušteni, uz glazbu ili neku drugu razonodu. Obilazeći dućane, puno ćete novca potrošiti na kupnju odjeće, a mlađi na čašćenja u društvu. U nečemu vama bitnom moći ćete računati na pomoć starije osobe.

 

LJUBAV: 54% , ZDRAVLJE: 59% , POSAO: 50%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 2

 

Planeti vam donose previranja i nedoumice. Osjećat ćete se ranjivo ili sputano. Nešto ćete raditi više zbog navike nego zadovoljstva. Priuštite si nekoliko sati odmora, a onda krenite obavljati dnevne obaveze. Ne zanemarujte ljubav i osjećaje. Ljudi koji vas vole pokazat će da im je stalo do vas, usprkos vašim sumnjama.

 

LJUBAV: 29% , ZDRAVLJE: 22% , POSAO: 27%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 4

 

Posvetit ćete se sebi i nećete nikome dopustiti da vas prekine u omiljenim ritualima. Dio vremena posvetit ćete kućnim poslovima koji će vas ujedno i opuštati. Možda ćete odgoditi jedan susret i uživati u gledanju televizijskog programa, a oni željni zabave razmatrat će mjesta na kojima se večeras mogu dobro provesti.

 

LJUBAV: 52% , ZDRAVLJE: 68% , POSAO: 62%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 5

 

Želite li nešto promijeniti u svom životu, a imate sve preduvjete da to i napravite, trenutak je za djelovanje. Osobito zadovoljstvo predstavljat će vam upoznavanje novih ljudi, zabava, putovanja i flert. Obitelj i dom bit će najaktivnije područje vašeg života, ali ni ljubav neće biti upitna – možda baš danas uđete u novu vezu!

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 97% , POSAO: 100%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 2

 

Smetat će vas partnerovo kritiziranje pa ćete odrješito braniti svoja stajališta. Ponudite ruku pomirenja, ne dopustite da sve ostane na šutnji i ljutnji. Kuća će vam danas biti puna prijatelja ili rodbine pa će domaćice imati pune ruke posla. Imate li mališane, dopustite im da što više sudjeluju u kućanskim poslovima.

 

LJUBAV: 21% , ZDRAVLJE: 27% , POSAO: 27%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 5

 

Životne okolnosti i situacije više će vas dovoditi u vezu s ljudima koji će tražiti vaše mišljenje ili savjet. Željno ćete iščekivati trenutke samoće u kojima se možete rasteretiti i baviti sobom. Intuicija će vam biti aktivna pa će vam na vrata pokucati baš osobe o kojima ste netom razmišljali.

 

LJUBAV: 85% , ZDRAVLJE: 83% , POSAO: 90%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 5

 

Morate li jutro provesti na radnom mjestu, a događaji na poslu vam pokvare raspoloženje, ne dopustite da vas ono prati i kad radno vrijeme prođe. Kad dođete kući, ne pričajte o problemima nego se posvetite ukućanima. Ako ste kakav kandidat za novo radno mjesto, ovih dana čut ćete povoljne vijesti.

 

LJUBAV: 93% , ZDRAVLJE: 89% , POSAO: 88%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 5

 

Žurno ćete dovršavati obaveze, kako biste stigli pripremiti sve ono čime želite iznenaditi svoje najbliže. Obilazit ćete trgovine, pomno birati kupovne artikle te uživati u sadržajima koji se nude. Mlađi i oni bez većih obiteljskih obaveza uživat će u izlascima i druženju, a nekima je na pomolu i nova ljubavna priča.

 

LJUBAV: 98% , ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 100%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 3

 

Susret s bivšom ljubavi vrlo je izvjestan, kao i mogućnost obnavljanja odnosa, osobito ako shvatite da još uvijek gajite osjećaje prema drugoj strani. Domaćice će se žaliti na umor, dok će muški pripadnici znaka biti povućeni u svoj svijet i ignorirati sve što se događa oko njih. Trebat će vam mnogo odmora.

 

LJUBAV: 41% , ZDRAVLJE: 47% , POSAO: 49%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 5

 

Možete očekivati promjene u susjedstvu, zanimljivo putovanje ili sudjelovanje u pozitivnim životnim promjenama bliskog rođaka. Nastojte dijeliti kućne obaveze, a dio aktivnosti prepustiti ukućanima. Mogli biste otputovati na nekoliko dana i posjetiti svoje najbliže, no pritom pazite u prometu i nemojte pretjecati ostale vozače!

 

LJUBAV: 90% , ZDRAVLJE: 89% , POSAO: 94%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.