Dnevni horoskop za 07.veljače.2018.

Na današnji su dan rođeni vizionar Sir Thomas Moore, književnik Charles Dickens te psiholog Albert Adler.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 3

 

Bit će situacija u kojima ćete šarmom i osmijehom dobiti više nego što očekujete. Izvjesna je potpora ženskih osoba, prijatelja ili ljudi na položaju. Postići ćete uspjeh na ispitima, natječajima i poslovnoj prezentaciji. Morate li njegovati bolesnog člana obitelji, trebat ćete žrtvovati mnogo slobodnog vremena da biste mu se posvetili.

 

LJUBAV: 50% ZDRAVLJE: 52% , POSAO: 51% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 2

 

Zbog obaveza prema roditeljima ili sklonosti neraspoloženju, mogli zanemariti svoju vezu. Partner vam je spreman pomoći, no više će vam odgovarati da sami pronađete rješenja. Mnogo ćete razmišljati o svom ljubavnom životu, analizirati osjećaje suprotne strane i sve ono što niste, a trebali ste napraviti ili reći.

 

LJUBAV: 22% , ZDRAVLJE: 27% , POSAO: 32%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 5

 

Zateći ćete se u neugodnim situacijama za čije će rješavanje biti potreban veliki napor i domišljatost. Nikud ne žurite, strpite se. Financijska situacija kreće uzlaznom putanjom, a na pomolu su i novi izvori prihoda. Izvjesna je financijska dobit od intelektualnog rada, putovanja ili honorarnog posla.

 

LJUBAV: 90% , ZDRAVLJE: 87% , POSAO: 86%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 5

 

Rado ćete pomagati drugima i biti spremni na ustupke i razgovor. Nečega ćete se odreći kako biste olakšali jednu situaciju ili razvili dogovor. Bračne veze bit će obogaćene novim zajedničkim iskustvima pa ćete se s partnerom lijepo slagati. Očekujte pozitivno rješenje molbe, zahtjeva ili sudskog spora.

 

LJUBAV: 98% , ZDRAVLJE: 99% , POSAO: 100%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 2

 

Iznenadne situacije i zahtjevi bližnjih spriječit će vas da dan provedete na zamišljeni način. Da biste udovoljili potrebama ukućana, odustajat ćete od ispunjenja svojih želja. Predstoji li vam poslovni sastanak ili druženje, potrajat će dulje nego što ste predvidjeli. U poslu ćete se boriti protiv nametnutih ograničenja.

 

LJUBAV: 21% , ZDRAVLJE: 26% , POSAO: 30%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 5

 

Sve bolje ćete razumjeti ljude koje volite i tolerirati im pogreške i mane. Partner će biti siguran u vašu ljubav, što će se primijetiti i na njegovom ponašanju. Samci, netko će vas zaintrigirati, a međusobna privlačnost sve će više rasti. Shvatit ćete da su vaši osjećaji duboki i snažni, i uvjeriti se da isto osjeća i druga strana.

 

LJUBAV: 89% , ZDRAVLJE: 96% , POSAO: 97%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 5

 

Dan je stvoren za razgovore o zajedničkoj budućnosti, čak i u vezama koje prolaze krizu. Zajednički planovi pridonijet će osjećaju bliskosti i ukloniti napetost u odnosu. Dobre vijesti smiješe vam se na planu kupoprodaje nekretnina, renoviranja stana, ali i konkretnih koraka s ciljem rješavanja pravnih i zakonskih pitanja.

 

LJUBAV: 86% , ZDRAVLJE: 87% , POSAO: 88%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 5

 

Poboljšat će vam se koncentracija i moć zapažanja. Nalazit ćete prave riječi i spretno se izvući iz neugodnih situacija. Prema bliskim ljudima bit ćete velikodušni i pažljivi. Odnos s partnerom će se poboljšati, velikim dijelom zahvaljujući vašoj inicijativi. Mogli biste čuti vijesti od rođaka, a nije isključeno ni da vas posjete.

 

LJUBAV: 86% , ZDRAVLJE: 83% , POSAO: 90%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 3

 

Zbog raznolikosti i intenziteta zbivanja biti će vam teško zadržati koncentraciju na bitnim stvarima. Morat ćete uz to voditi i više računa o zdravlju, riješiti se poroka ili štetnih životnih navika. Budete li svaki problem pretjerano analizirali i shvaćali osobno, možete se naći u začaranom krugu koji će vam otežati njihovo rješavanje.

 

LJUBAV: 44% , ZDRAVLJE: 50% , POSAO: 41%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 4

 

Partner se trudi pokazati koliko mu je stalo do vas. No nemojte misliti da će to vječno trajati – i vi trebate uzvratiti isto, ako vam je stalo. Neke među vama očekuju novčani troškovi vezani uz najam stana, registraciju ili popravku prijevoznog sredstva. No čak i ako odete u velike troškove, splet dobrih okolnosti izvući će vas iz krize.

 

LJUBAV: 67% , ZDRAVLJE: 60% , POSAO: 69%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 2

 

Vremena za odmor gotovo da nećete imati. Čak i ako ste sve odradili, slijede vam nove obaveze. Obuzdajte sklonost sitničavosti. Pogriješi li tko u nečemu, prijeđite preko toga i radije mu pomognite. Ako vam je ljubavni odnos u krizi, dan nije povoljan za pomirenja jer će razgovor krenuti u krivom smjeru.

 

LJUBAV: 21% , ZDRAVLJE: 36% , POSAO: 39%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 5

 

Teško ćete odoljeti nečijoj inteligenciji i vrckavom smislu za humor. Vaš odnos brzo bi se mogao pretvoriti u ljubavni, a prethodit će mu intenzivno dopisivanje SMS porukama. Ako ste u braku, partner će preuzeti na sebe kućne obaveze kako bi vas rasteretio, a i djeca će pokazati više zrelosti u ponašanju.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 99% , POSAO: 100%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.