Dnevni horoskop za 08.ožujka.2018.

Na današnji su dan rođeni skladatelj i čembalist Carl Philipp Emanuel Bach, pisac Mato Lovrak te glazbenik Gaz Coombes.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 5

 

Mogla bi iskrsnuti prilika za napredovanje, ali koja će zahtijevati značajna odricanja. Razmislite prije odluke. Prihvatite inicijativu osobe koja vam se sviđa – nije bitno tko će prvi napraviti korak k zbližavanju. Venera vam je naklonjena pa ćete biti uspješni u zavođenju, a i danas već možete nešto poduzeti po tom pitanju.

 

LJUBAV: 96% ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 100% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 4

 

Sad možete sve što poželite, osobito ako pretendirate na bolje radno mjesto. Možda se sve odvija sporo, ali neka vas to ne živcira. Zahvaljujući vladavini Ribe, proljepšali ste se i jako ste šarmantni. Ako ste u vezi ili braku, vaši su odnosi svakim danom sve bolji. Samci će se naći pred novom prilikom, a možda se i zaljubiti.

 

LJUBAV: 66% , ZDRAVLJE: 69% , POSAO: 60%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 2

 

Nakupljeni stres kod nekih će rezultirati raskidanjem poslovnih odnosa, ili ćete tražiti veću slobodu djelovanja i ravnopravniju podjelu poslova. Prilično ste usmjereni na partnera i znate kako mu udovoljiti, što se isto ne bi reklo za drugu stranu. Nedostaje vam nježnosti i romantike, zbog čega ste počesto nezadovoljni.

 

LJUBAV: 30% , ZDRAVLJE: 26% , POSAO: 23%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 3

 

Dobra komunikacija sa šefovima omogućit će vam uspješno plasirati svoje ideje. Mnogo ćete razmišljati o novcu i svim se silama truditi pribaviti dodatni posao. Neki među vama mogli bi se naći u ljubavnom trokutu – pazite što ćete odlučiti jer će biti posljedica. Samci su zaljubljeni u nedostižnu osobu. Strpljivo je osvajajte i nikamo ne brzajte.

 

LJUBAV: 58% , ZDRAVLJE: 53% , POSAO: 54%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 5

 

Pokretat će vas zdrava ambicija, pri čemu se nećete lišavati trenutaka odmora – kava s kolegama bit će sastavni dio radnoga dana. Bit ćete spretni i uspješni u poslovima. Prepustite partneru vodstvo u vašem odnosu – neka on za promjenu bude jača strana. Bit će to izvrstan način da zadovoljite svoju potrebu za romantikom i njegovu za inicijativom.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 98% , POSAO: 100%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 2

 

Nećete biti pošteđeni stresa, no to je prolazna kriza! Morat ćete preispitati isplativost nekih ulaganja, a želje uskladiti sa stvarnim mogućnostima. Kada je ljubav posrijedi, dajte prednost intuiciji pred razumom. Razgovarajte s voljenim o zajedničkim ciljevima. Ne postupite li tako, postat će nepovjerljiv prema vama.

 

LJUBAV: 32% , ZDRAVLJE: 35%, POSAO: 33%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 5

 

Nećete mnogo razmišljati o poslu. Dužnosti ćete obavljati na vrijeme, ali ćete duhom biti odsutni i posvećeni razmišljanjima o izlascima ili osobi u koju ste jako zaljubljeni. Vaš odnos s partnerom je uzbudljiv, osobito ako često zajedno izlazite i zabavljate se u društvima. Ako ste sami, večerašnji izlazak ne isključuje mogućnost da nekog upoznate.

 

LJUBAV: 86% , ZDRAVLJE: 83% , POSAO: 80%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 5

 

Unutarnji nemir je posljedica prošlih burnih poslovnih zbivanja koje sada osvještavate i spoznajete. Očekuju vas zastoji u komunikaciji s kolegama. Nećete imati dobru komunikaciju s partnerom. Na njegove upite što vam je, nećete imati volje odgovarati. Nemojte se ponašati nezrelo, suočite se s izvorom ljubavnog problema i učinite sve da ga riješite.

 

LJUBAV: 89% , ZDRAVLJE: 83% , POSAO: 84%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 5

 

Umni potencijali bit će vam u punoj snazi pa ćete uspješno ćete izlaziti na kraj s obavezama. Moguća je dobra vijest iz inozemstva, putovanje ili uspješna suradnja sa strancima. Ako ste imali bilo kakvih problema u odnosu s partnerom, dan je dobar za razgovor i pomirenja. Ne tražite savjete od drugih ljudi, poslušajte svoje srce.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 97% , POSAO: 100%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 3

 

Zbog neopreza i brzopletosti potrošit ćete veći novčani iznos. Ne nasjedajte na stvari koje privlače svojom vanjštinom, ali upitnom kvalitetom. Na poslu ćete se odlično snalaziti. Ovo će biti jedan od onih dana kada ćete se relativno dobro slagati s partnerom. Možda će vam druga strana prigovarati da ste previše posvećeni poslu, a premalo obitelji.

 

LJUBAV: 47% , ZDRAVLJE: 49% , POSAO: 43%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 5

 

Već od jutra bit ćete pretrpani poslovima. Možda će kolega biti bolestan pa ćete morati odraditi i njegov dio posla. Nezaposleni bi putem elektronskih medija mogli pronaći novi posao. Zateknete li se u novom društvu, mogli biste produbiti poznanstvo s osobom suprotnog spola, jer ćete u neobaveznom razgovoru otkriti da imate mnogo toga zajedničkog.

 

LJUBAV: 92% , ZDRAVLJE: 98% , POSAO: 96%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 2

 

Budite taktični u komunikaciji s nadređenima i što bolje se organizirajte. Dan nije pogodan za donošenje odluka, kao ni otvoreno izražavanje stavova. Previše dopuštate pojedincima koji vam čak nisu pravi prijatelji da sudjeluju u vašim svađama i pomirenjima s partnerom. Ono što se događa između vas dvoje, riješite nasamo.

 

LJUBAV: 34% , ZDRAVLJE: 29% , POSAO: 35%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.