Dnevni horoskop za 08.siječnja.2018.

Na današnji su dan rođeni znanstvenik Stephen Hawking, kralj rock’n’rolla Elvis Presley i genijalni glazbenik David Bowie.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 4

 

Bit ćete traženi na više strana. Godit će vam komplimenti, zadivljeni pogledi i odobravanje, a netko bi vam se mogao i vrlo otvoreno udvarati. Izvjesna su kraća putovanja koja će ispuniti vaša profesionalna očekivanja. Privatni će život obilježiti radostan događaj ili vijest. Možda ćete biti pozvani na svadbu bliskog prijatelja.

 

LJUBAV: 72% ZDRAVLJE: 79% , POSAO: 77% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 5

 

Optuži li vas poslodavac za propust, odlučno i mirno ćete objasniti svoj stav, a netko od kolega potvrdit će vašu priču. Bit ćete jaki na riječima, djelovati ozbiljno i buditi povjerenje drugih. Učit ćete s lakoćom i dobro pamtiti pa se usredotočite na pripremanje ispita i poslovnih prezentacija. Netko bi vam mogao vratiti posuđeni novac.

 

LJUBAV: 89% , ZDRAVLJE: 86% , POSAO: 87%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 5

 

Oraspoložit će vas susret ili telefonski razgovor s poznanikom. Razgovarat ćete o svojim životnim problemima pa će razgovor djelovati terapeutski na vas – osjećat ćete se lakše. Slobodni će poželjeti promijeniti svoj status i razmišljati o ozbiljnoj vezi. Netko s kime se dopisujete putem SMS poruka, sve više vam se sviđa.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 96% , POSAO: 100%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 3

 

Držite se podalje od pojedinaca u koje nemate povjerenja. Unutarnji glas dobro će vam “govoriti“ osjetite li da neka osoba nema iskrene namjere prema vama. Počet će vas gušiti obaveze ili neki odnosi pa ćete se morati izboriti za više vremena i prostora kako biste sredili misli i dojmove. Pričuvajte se propuha i moguće prehlade.

 

LJUBAV: 54% , ZDRAVLJE: 57% , POSAO: 53%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 5

 

Ljubavni život donosi preokrete. Venerin utjecaj osvježit će veze strašću, a slobodnima donijeti uzbudljive prilike. Bit ćete zadovoljni učincima svoga rada, ali i financijskim postignućima. Obratite pozornost na potrebe svoga tijela, vježbajte, a ako osjećate umor od posla, najbolje će vam pomoći popodnevni počinak.

 

LJUBAV: 89% , ZDRAVLJE: 86% , POSAO: 87%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 2

 

Bit ćete zadubljeni u svoje misli i probleme pa ćete previdjeti bitne podatke. Radite li s novcima i strankama, pazite da ne pogriješite zbog čega bi vas mogli okriviti. Kritički promotrite svoje ponašanje prema partneru. Skloni ste donositi brzoplete zaključke. Ispunjavajte obećanja koje ste dali djeci – ne čekajte da vas na to podsjete.

 

LJUBAV: 25% , ZDRAVLJE: 26% , POSAO: 27%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 5

 

Dan je povoljan za putovanja i komunikaciju sa strancima. Motivacija će vam biti istaknuta pa se posvetite poslu. Plijenit ćete snagom riječi i biti uvjerljivi u nastupu. Ljubavni osjećaji prema osobi koja vam se sviđa je obostrana. Nemojte predugo oklijevati osobito ako ste muškarac – druga strana priželjkuje vaš siguran nastup.

 

LJUBAV: 99% , ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 100%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 4

 

Kolege zadržavaju kritički stav prema vama, obaveze se gomilaju pa se osjećate iscrpljenima. Ne ulazite u rasprave i ne skrećite pozornost na sebe. Suzdržite se od riskantnih novčanih ulaganja, ma koliko vam se nešto činilo odličnom prilikom. Premalo pažnje dajete partneru koji se sve više osjeća zanemarenim.

 

LJUBAV: 61% , ZDRAVLJE: 66% , POSAO: 67%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 2

 

Preuzmite inicijativu u rješavanju problema i ne očekujte od drugih da obavljaju poslove u vaše ime. Nemojte promjene doživljavati kao nešto negativno jer su veliki izgledi da vam donesu poboljšanje. Duboko u sebi osjećate nemir kojem još ne možete odrediti uzrok. No već sutra bit ćete u boljem raspoloženju.

 

LJUBAV: 25% , ZDRAVLJE: 26% , POSAO: 22%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 3

 

Ubrzani poslovni ritam smjenjivat će se s porastom društvenih obaveza pa ćete imati malo vremena za partnera i obitelj. Jedva ćete stizati udovoljiti ukućanima. Zaželjet ćete se trenutaka mira i slobodnog prostora. Na radnom mjestu mogli biste na svojim leđima ponijeti teret nečijeg nemara i zabušavanja – ne dajte da vas tko iskorištava.

 

LJUBAV: 54% , ZDRAVLJE: 56% , POSAO: 56%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 5

 

Poslušajte prijateljev savjet – on će biti objektivniji i uvidjet će ono što vama promiče. Upoznate li koga novog, moguća je iskra simpatije koja će biti povod za sljedeći susret na kavi. Prihvatite li pomoć dobronamjernih suradnika bit ćete mnogo učinkovitiji, a i vrijeme će vam brže proći.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 99%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 2

 

Osjetit ćete zasićenost svakodnevnim obavezama pa vas nedostatak motivacije može stajati dobrih poslovnih i drugih prilika. Neke isplate će kasniti, a na financijska obećanja koja su vam pružena nećete se moći osloniti. Shvatit ćete da ste neke ljude krivo procijenili onog trenutka kad ih malo bolje upoznate.

 

LJUBAV: 21% , ZDRAVLJE: 26% , POSAO: 27%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.