Dnevni horoskop za 08.svibnja.2018.

Na današnji su dan rođeni filantrop Henri Dunant, političar i 33. predsjednik SAD-a Harry S. Truman te blaženi Alojzije Stepinac, kardinal i zagrebački nadbiskup.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.)

 

Iako vam misli nisu bile najjasnije proteklih dana, danas taj oblak nestaje te ćete biti koncentrirani i imati jasnu viziju što želite. Pitanja vezana uz novac mogla bi privući vašu pažnju, ali na pravom ste mjestu u pravo vrijeme pa ćete riješiti sve u svoju  korist. Nakon što obavite “svjetovne “stvari posvetite sebi.

 


 

 

BIK (20.04.-20.05.)

 

Stimulacija koju ćete dobiti od jednog društvenog događanja mogla bi biti ključ za jedno bogato iskustvo. Vaše organizacijeske sposobnosti doći će do izražaja. Razgovori s drugim ljudima donijet će vam nove spoznaje koje će proširiti vaše vidike, stoga uživajte u danu kad ste u središtu pažnje.

 


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

 

Određene nesigurnosti vezane uz profesionalna pitanja pojačat će odlučnost u vama za obavljanje nekog zadatka iako vam neće otkriti i točan put kako doći do rezultata. Najbolje bi vam bilo informirati se dodatno te napraviti vlastiti plan akcije. Možda ćete se micati sitnim koracima, ali sigurno ćete ići naprijed.

 


 

 

RAK (21.06.-22.07.)

 

Mogućnost putovanja, u grupi ili s nekim istomišljenicima, danas bi vam  se mogla ostvariti. Ljudi oko vas pomoći će vam u rješavanju praktičnih pitanja. Vjerojatno ćete htjeti unaprijediti vlastitu edukaciju jer vam je intelekt posebno aktivan. Sva nova iskustva pomoći će vam u ostvarenju vaših ideja. Nemojte da vam strah stoji na putu.

 


 

 

LAV (23.07.-22.08.)

 

Pojačana koncentracija, jasnoća misli i osjećaj za dobar tajming pomoći će vam u poslovnim pitanjima, ali i povećati vaše prihode. Intuicija će vam pri tome biti dobar vodič i pomagač. Prijatelj bi vam mogao pomoći dobrim savjetom koji se tiču ulaganja ili štednje. Ovo bi mogao biti plodan dan za vas. Iskoristite ga!

 


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.)

 

Mogli biste dobiti poziv za neku vrstu društvenog događanja koje će vam donijeti iznenađujuće rezultate. Upoznat ćete ljude koji dijele vaše interese pa biste mogli steći i nove prijatelje. Očekujte korisnu diskusiju s njima. Za vas bi ovo mogao biti iznimno koristan i uzbudljiv dan. Iskoristite ga!

 


 

 

VAGA (23.09.-22.10.)

 

Iako se proteklih dana niste osjećali baš najbolje, danas bi se situacija mogla popraviti pa ćete biti mentalno i fizički jači nego inače. Razgovarat ćete o svojim idejama i planovima za budućnost sa zanimljivim ljudima. Danas je dobar dan za razmišljanje i djelovanje na financijskoj osnovi. Uživajte!

 


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.)

 

Današnji susret s voljenom osobom mogao bi potegnuti zanimljiv razgovor o vašoj zajedničkoj budućnosti. Mogli biste imati pravi izljev emocija vezanih uz sve, od praktičnih do filozofskih pitanja. Konačni ishod toga bit će zbližavanje. Nemojte se bojati otvoriti, došlo je vrijeme i za takav eksperiment.

 


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

 

Danas biste mogli imati brojne posjete,  a vaši gosti započinjat će odlične teme. Dobit ćete zanimljive  ideje koje će proisteći iz ovih razgovora. otvorit će vam se mogućnosti na osobnom i poslovnom planu. Napravite svoj plan akcije za bližu budućnost i zatim ga se držite kao pijanac plota jer je to jedini put do uspjeha.

 


 

 

JARAC (22.12.-19.01.)

 

Danas biste mogli dobiti zanimljive informacije u svom susjedstvu ili od nekih posjetitelja. Razmišljate o načinima kako popraviti svoj socio-ekonomski položaj te kako napredovati na poslu. Vaša intuicija bit će vam odličan vodič prema naprijed. Vjerujte svojoj intuiciji i slijedite svoje srce.

 


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.)

 

Danas biste mogli biti inspirirani talentom za kojeg niste znali ni da ga posjedujete te se posvetiti unutarnjem preuređenju vašeg životnog prostora. Pred vama će biti dosta mogućnosti pa ćete morati popričati i s ostalim ukućanima kako biste došli do najboljeg rješenja za sve. Imate priliku učiniti nešto drugačije nego inače. Uživajte!

 


 

 

RIBE (19.02.-20.03.)

 

Danas bi vas mogla okupirati duhovna i intelektualna pitanja. Imat ćete puno pitanja na koje do sad niste dobili odgovor. S obzirom da ste danas koncentriraniji nego inače i misli će vam biti jasnije pa biste mogli doći do nekih odgovora. Moguće je i neko kraće putovanje koje će biti mješavina posla i užitka.

 


 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.