Dnevni horoskop za 09.svibnja.2018.

Na današnji su dan rođeni arheolog koji je otkrio Tutankamonovu grobnicu Howard Carter, glumica Candice Bergen te Dave Gahan, pjevač poznate britanske grupe Depeche Mode.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.)

 

Trenutno ste u najboljoj poziciju za bilo koji značajniji pomak u životu. Uz velike količine fizičke snage pomješane s visokim samopoštovanjem imate sve što vam treba za ostvarivanje visoko postavljenih ciljeva. Prilike pršte sa svih strana, prihvatite ih, mogli biste prilično žaliti ako ih propustite.

 


 

 

BIK (20.04.-20.05.)

 

Imate osjećaj da vam nedostaje mentalne energije. Možda i osjetite frustracije ako se uhvatite nekog sporta. Osjetit ćete današnji dan na svojem samopoštovanju i osjetiti da se kockice ne slažu baš kako biste htjeli. Za sve stvari postoje dobro i pogrešno vrijeme, pa trebate dobro proijeniti što je sada na redu.

 


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

 

Osjećate veliku tjelesnu snagu danas i pojačavate to sa snažnim samopouzdanjem. U isto vrijeme netko vam pokušava pomutiti planove svojom sebičnošću i nepoštovanjem vašeg prostora. To može dovesti do konfliktnih situacija, ali i otvoriti novo viđenje situacije, pa iskoristite najbolje od ponuđenog.

 


 

 

RAK (21.06.-22.07.)

 

Stvari se trenutno odvijaju puno brže nego što ste vi planirali. Možda zbog toga osjećate da gubite doticaj sa svojim potrebama i ciljevima. Ključ uspjeha je da se prepustite struji i pustite stvarima ići svojim tokom. Usmjerite svoju energiju k tome da se prilagodite i sustignete događanja.

 


 

 

LAV (23.07.-22.08.)

 

Fizička snaga vam je na vrhuncu. Savršeno je vrijeme da se pridružite nekom sportskom timu. Isijavate samopouzdanjem i pozitivnom energijom što daje vrlo moćnu kombinaciju. Danas imate veliku priliku za produktivnost. U poslu i igri danas ćete pokazivati veliki napredak koji će vas istaknuti pred kolegama.

 


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.)

 

Danas se osjećate neodlučno i nesigurno, kao da ste zapeli u teškoj situaciji. Vaša energija ide jednim putem dok vam samopoštovanje odlazi na sasvim drugu stranu. Pokušajte sagledati ukupnu situaciju kao cjelinu. Promotrite kako događaji u jednom dijelu života utječu na sve druge situacije.

 


 

 

VAGA (23.09.-22.10.)

 

Danas bi vas netko mogao ostaviti bez daha. Moguće je da sve počne kao čudan razgovor o nekim ne samo stranim, nego i pomaknutim temama. Privlačnost će biti jasno vidljiva i trenutna. Pokušajte ostati čvrsto na tlu pod svaku cijenu, jer svako lutanje u oblacima ne bi bilo dobro u ovim trenucima.

 


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.)

 

Vrijeme je za malu promjenu koja će vam dati dodatnu motivaciju da dovršite stvari koje ste započeli. Promijenite raspored stvari u kući, bacite suvišne papire koji vam već tjednima stoje na radnom stolu ili samo promijenite put kojim inače idete. Rezultat će vas oduševiti. Počinjete li s dijetom i tjelovježbom, budite ustrajni!

 


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

 

Danas imate izraženu tjelesnu snagu. Osjećate kako iz vas energija pršti. Danas ste na samom vrhuncu snage u vašem godišnjem ciklusu. Pronađite neki konstruktivni način za ispucavanje svoje energije umjesto silovitog reagiranja ako se situacija ne odvija onako kako ste vi to zamislili.

 


 

 

JARAC (22.12.-19.01.)

 

Teško ćete danas naći mjesto na kojem ćete se osjećati ugodno. Možda osjetite da gubite kompas za svoje ideje i ciljeve. Jaka energija vas vuče izabrati stranu zato da biste se osjetili prihvaćeni. Izgleda da vas niti jedna strana posebno ne privlači. Osjećajte se slobodni zauzeti vlastiti stav.

 


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.)

 

Vaša aktivna i živahna priroda se puni s naglim naponom snage koji vam dolazi danas. Bez velikog napora napravit ćete velike pomake na godišnjem planu. Iskoristite ovo vrijeme da se posvetite sebi i svojim potrebama. Nalazite jaku potporu na mjestu na kojem se trudite ostvariti svoje ciljeve. Iskoristite to.

 


 

 

RIBE (19.02.-20.03.)

 

Mogli biste danas osjetiti posljedice vaše neodlučnosti. Osjećate kako bi svaka sekunda oklijevanja mogla donesti dugotrajne posljedice. Bez obzira na takvu situaciju svejedno si dajte vremena prije nego djelujete. Ne uzrujavajte se radi načina na koji rješavate stvari jer ipak je vaš nedostatak samopoštovanja to što vas zadržava.

 


 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.