Dnevni horoskop za 09.travnja.2018.

Na današnji su dan rođeni pjesnik i kritičar Charles Baudelaire, izdavač Hugh Hefner te glumac Dennis Quaid.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 5

 

Bit ćete otvoreniji za promjene, što uključuje češći kontakt s inozemstvom ili širenje duhovnih spoznaja. Upoznat ćete nove ljude, proširiti svoje znanje i mnogo naučiti. U ljubavi bi vas mogao oboriti s nogu zreli šarm starije osobe. Ne dopustite da predrasude i glasine utječu na vaš ljubavni izbor.

 

LJUBAV: 90% ZDRAVLJE: 96% , POSAO: 97% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 2

 

Obratite pozornost na svaki detalj ili situaciju koja bi vas mogla uznemiriti. Dođe li do otuđenja u braku, potrudite se odmah reagirati i s partnerom razjasniti nejasnoće. Ne dopustite da prerastu u krupan problem koji ćete poslije teško moći riješiti. Odmaknite se od ljudi koji vas gnjave svojim problemima, a nikad ne pitaju kako je vama.

 

LJUBAV: 21% , ZDRAVLJE: 26% , POSAO: 27%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 5

 

Borbenog ste duha. Ostvarite ideje o kojima razmišljate, okolnosti će se posložiti vama u korist. Neki će ponovno uspostaviti kontakt s osobom iz inozemstva ili drugog grada i planirati skori susret. U ljubavnim vezama mogući su usponi i padovi koji koliko god da su neugodni, s druge strane drže vaš odnos u stanju dinamike i uzbuđenja.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 96% , POSAO: 100%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 3

 

Nemojte dopustiti kolegama da svoje neizvršene zadatke prebacuju na vas. Iako će vam kreativnost biti na visini, držite se podataka i brojki radije nego da se oslanjate na improvizaciju. Nezaposleni bi mogli naći novi izvor prihoda. U tome će vam pomoći prijateljske veze. Neki će posjetiti liječnika i riješiti zdravstveni problem.

 

LJUBAV: 54% , ZDRAVLJE: 57% , POSAO: 53%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 2

 

Opterećeni ste brigama, ali ne smijete se tome prepustiti i postati depresivni. Počnete li malo više analizirati, shvatit ćete da problem nije toliko velik da se ne bi mogao riješiti, barem s vremenom. Na vidjelo bi mogla izaći glasina o vama koja će vas iživcirati. Nepotrebno, jer ako se tome prepustite samo ćete dublje uroniti u nervozu.

 

LJUBAV: 35% , ZDRAVLJE: 36% , POSAO: 32%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 3

 

Svoju dobru koncentraciju usmjerite na posao, osobito ako je vezan uz medije, trgovinu i komunikacije. Prilike za povećanje zarade pojavit će se kroz prijedloge bliskog prijatelja. Kod nekih bi se moglo aktualizirati pitanje nasljedstva ili osiguranja. Moguć je dogovor s bankom oko reprogramiranja vašeg zajma.

 

LJUBAV: 42% , ZDRAVLJE: 49% , POSAO: 47%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 5

 

Mogli biste se upustiti u vezu koja će vam donijeti mnogo zadovoljstva. Shvatit ćete da vam okolnosti idu na ruku i da vaša uloga u životu simpatije postaje sve važnija. Mogli biste razviti vrlo čvrst odnos s osjećajem da je to ono pravo. Usmjerite svoju kreativnost na jedno područje jer ćete se u protivnom izgubiti u mnoštvu interesa.

 

LJUBAV: 99% , ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 100%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 2

 

Ako vas često boli glava, možda ste umorni i neispavani. Niste ni svjesni koliko ste se zbog posla udaljili od obitelji i svih onih malih i lijepih stvari koji čine život. Ne živcirajte se ako se događaji ne odvijaju onako kako ste zamislili jer će na kraju sve biti dobro. Budete li aktivni, moći ćete srediti neke zaostale poslove, ali ne pretjerujte.

 

LJUBAV: 35% , ZDRAVLJE: 36% , POSAO: 37%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 5

 

Bit ćete vješti u organizaciji i temeljiti u ostvarenju svojih planova. Očekuju vas povećani troškovi vezani uz stan, djecu i članove obitelji. Susretat ćete zanimljive ljude, a moguć je i početak uzbudljivog flerta. Osjećate li zbog toga zbrku u glavi i ne znate što želite, odgovor ćete teško naći ako se ne prepustite osjećajima.

 

LJUBAV: 90% , ZDRAVLJE: 86% , POSAO: 88%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 5

 

U ljubavi bi vam moglo naglo krenuti. Privući će vas osoba koja ima slične svjetonazore kao i vi. Vezani će biti u drukčijem raspoloženju – ne krivite partnera za svoje pogreške. Dan je odličan za natjecanje i sportske aktivnosti. Dobri rezultati čekaju vas u svim tjelesnim aktivnostima, takmičenjima ili prezentacijama.

 

LJUBAV: 85% , ZDRAVLJE: 86% , POSAO: 80%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 5

 

Malo toga će se odvijati na željeni način, ali nećete dopustiti da vam to pomrsi planove. Izvrsno ćete se prilagođivati novim okolnostima. Razmišljajte izvan uobičajenih okvira i sagledajte svoj posao iz drukčije perspektive. Pretresite svoju poslovnu situaciju, čak i ako iz tog promišljanja ne proizađu nikakve promjene.

 

LJUBAV: 98% , ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 100%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 4

 

Naglasak je na vašem unutarnjem životu i previranjima. Potištenost i tjeskobu najbolje ćete odagnati u razgovoru s partnerom. On će vas najbolje razumjeti i dati dobar savjet, osobito ako su vaši problemi vezani uz posao. Mnogo vam znači nečija isprika ili odlučnost da pod svaku cijenu ispravi nedavni propust.

 

LJUBAV: 69% , ZDRAVLJE: 66% , POSAO: 67%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.