Dnevni horoskop za 10.siječnja.2018.

Na današnji su dan rođeni svećenik, vidovnjak i čudak Grigorij Rasputin, pisac Aleksej Nikolajevič Tolstoj i legenda boksa George Foreman.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 5

 

Dobro ćete se snalaziti i pribrano reagirati u napetim situacijama. Pokazat ćete se kao dobar posrednik u jednom važnom poslu – bit ćete malo nervozni, ali drugi to neće primijetiti. Nećete pogriješiti odlučite li usmjeriti energiju na privatni život. Iako će nepredviđene okolnosti iziskivati prilagodbu, dobit ćete mnogo zauzvrat.

 

LJUBAV: 85% ZDRAVLJE: 89% , POSAO: 85% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 5

 

Poslovni život ne donosi značajnije promjene. Ako ste u očekivanju nekih odgovora ili rješenja, još morate pričekati. Raspoloženi ste za otvoreni razgovor o nekim životnim pitanjima i to vas zbližava s partnerom. Poželjet ćete mu povjeriti neke dosad skrivane pojedinosti iz vaše intimne prošlosti, no možda je bolje sve prešutjeti.

 

LJUBAV: 81% , ZDRAVLJE: 86% , POSAO: 87%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 5

 

Poslovna putovanja, širenje mreže poznanika i prikupljanje informacija aktivnosti su u kojima ste iznimno uspješni. Na dobrom ste putu prema ispunjenju poslovnih želja i ciljeva, samo ne brzajte ako to nije nužno. Trebate li odlučiti između rada i zabave, odaberite srednje rješenje. Uz snalažljivost, moći ćete jedno i drugo.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 96% , POSAO: 98%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 3

 

Glavom će vam prolaziti mnogo misli, tražit ćete uzroke osjećajnom nezadovoljstvu. Subjektivni ste i skloni pogrešnom tumačenju onoga što vam se događa. Bit ćete skloni krajnostima i nekim stvarima davati sudbinski značaj. Ne povodite se za lošim iskustvima, misleći da će se ponoviti.

 

LJUBAV: 65% , ZDRAVLJE: 59% , POSAO: 55%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 5

 

Raspolagat ćete s iznimnom energijom i voljom te okretno rješavati sve probleme. Slobodne trenutke na poslu iskoristite za naoko manje važne, ali itekako korisne aktivnosti poput čišćenja i uljepšavanja radnog prostora. Intuitivno ćete osjetiti što nije u redu s vašim brakom. Razgovor u četiri oka mogao bi iskristalizirati uzajamne stavove.

 

LJUBAV: 98% , ZDRAVLJE: 96% , POSAO: 90%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 2

 

Iritirat će vas šefovi ili nadređeni pa ćete se lukavošću i domišljatošću zaštititi od njihovih zahtjeva. U ljubavi su mogući nesporazumi ili krivo protumačene riječi. Opsjednutost ambicijom udaljit će vas od partnera, koji će vam prigovarati da mislite samo na sebe. Razmislite o njegovim riječima i koliko je zapravo u pravu.

 

LJUBAV: 26% , ZDRAVLJE: 28% , POSAO: 25%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 5

 

Osjetit ćete porast pozitivne energije. Dan je odličan za one koji danas putuju na duže relacije. Bit ćete odlično koncentrirani, ali nervozu zbog gužvi na prometnicama ipak nećete moći izbjeći. Ako ste nedavno prekinuli ljubavnu vezu bit ćete sve uvjereniji da ste dobro postupili, iako će druga strana ustrajati na pomirenju.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 96% , POSAO: 100%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 3

 

Bit ćete dobrog raspoloženja i širiti zarazan entuzijazam. Najviše ćete se isticati ako se bavite umjetnošću, glazbom ili plesom. Pridavat ćete veću pozornost svemu što je lijepo, a ni zdravlje nećete zapostaviti. Mnogi bi se mogli odlučiti na dijetu ili tjelovježbu. Dan je odličan za odlazak frizeru, maseru ili kozmetičarki.

 

LJUBAV: 46% , ZDRAVLJE: 49% , POSAO: 45%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 2

 

Neopreznom izjavom uvrijedit ćete partnera koji vam neće ostati dužan. Otvoreno će vam reći u čemu griješite pa njegove riječi shvatite ozbiljno. Morat ćete više surađivati s drugima, a manje djelovati samostalno, što će vam teško pasti. Nećete podnositi bilo čije savjete ili uplitanje u svoj posao, a baš će toga danas najviše biti.

 

LJUBAV: 32% , ZDRAVLJE: 39% , POSAO: 37%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 4

 

Očekuje vas plodna komunikacija i zanimljivi poslovni kontakti. U dobrom poslovnom ozračju sati će vam brzo prolaziti. Imat ćete mnogo ideja, mašte i kreativnosti. Razveselit će vas povoljne promjene koje će doživjeti vaš brat, sestra ili rođak, što će biti razlogom i vašeg skorašnjeg putovanja.

 

LJUBAV: 70% , ZDRAVLJE: 77% , POSAO: 79%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 5

 

Od napornog posla rasteretite se u dobrom društvu. Moguće je poznanstvo koje će se razvijati polako, kroz razgovor i česte susrete. Nekome ćete dati hvale vrijedan savjet, zahvaljujući svojoj odličnoj intuiciji i objektivnosti. Bit ćete odlični i u ulozi roditelja, strogi ali pravedni, što će popraviti napete odnose s vašim tinejdžerom.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 97% , POSAO: 100%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 2

 

Bit ćete komunikativni i verbalno spretni pa ćete izgladiti nesuglasice na radnom mjestu i postići dogovore oko bitnih pitanja. No u obitelji nećete naići na dovoljno razumijevanja. Stariji ukućanin postat će vrlo naporan, možda čangrizav i nezahvalan, što će vas ljutiti jer dajete sve od sebe da mu ugodite.

 

LJUBAV: 31% , ZDRAVLJE: 36% , POSAO: 37%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.