Dnevni horoskop za 11.svibnja.2018.

Na današnji su dan rođeni avanturist barun Karl Friedrich Hieronymus Freiherr von Münchhausen, političar Stjepan Radić te slikar Salvador Dali.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.)

 

Imate o čemu razmišljati kad je posao u pitanju. Pristupit ćete ovome vrlo ozbiljno razmišljajući ima li i drugačijih pristupa problemima koji vas trenutno muče. Danas će vam mozak raditi punom parom. Ljudima koji rade ili žive s vama neće biti lako držati korak s vama do kraja dana, no to je njihov problem, ne vaš.

 


 

 

BIK (20.04.-20.05.)

 

Ne možete obaviti sve odjednom! Kako očekujete smanjenje razine stresa ako u isto vrijeme jurite poput super junaka na svim životnim područjima. Nemojte se toliko siliti. Ako ne usporite ritam, istrošit ćete sve rezerve. Opustite se i obavezno usporite. Zaslužili ste pauzu, nemojte propustiti priliku riješiti se stresa.

 


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

 

Ovo je dobar trenutak za prilagođavanje vlastite logike trenutnom stanju. Ne budete li se prilagodili, naletit ćete na probleme. Svi znaju kako imate pregršt novih ideja, ali osim ako niste pisac, realnost vas zove. Morate se posvetiti stvarnosti prije nego odlutate predaleko od svijeta u kojem živite.

 


 

 

RAK (21.06.-22.07.)

 

Danas bi moglo biti teško komunicirati s vama. Vi, na koje drugi inače lako utječu, danas ćete slušati i kritizirati sve što čujete od drugih. Bit ćete pravi stručnjak u otkrivanju laži i muljanja pa iskoristite svoju pronicljivost, ali nemojte se previše hvaliti novim talentom, bolje je da to ostane vaša mala tajna.

 


 

 

LAV (23.07.-22.08.)

 

Čini se kako ćete danas nastaviti nedavno započeta istraživanja vezana uz vaše porijeklo ili obitelj. Prelazit ćete po obiteljskim albumima ispitujući sve što možete saznati o svojim precima. Bit ćete posebno povezani s obitelji i dragim osobama, iskoristite ovu rijetku priliku kad ste tako raspoloženi na najbolji mogući način.

 


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.)

 

Vrijeme je za samoprocjenu vlastite vrijednosti. Dobri ste kao i svi drugi, osim što ne vjerujete u svoje sposobnosti. Vrlo ste osjetljivi na pitanja ega te ste se skloni samokažnjavati jer on postoji. To je možda pohvalna ideja, ali u stvarnosti je nemoguća. Ni vi kao ni itko drugi nećete biti savršeni. Ne trošite se uzalud.

 


 

 

VAGA (23.09.-22.10.)

 

Danas ćete dobiti potporu planetarne energije u vašim intelekutalnim i kreativnim sposobnostima. Ovo je odličan dan za sklapanje plana kako ćete predstaviti svoje ideje mogućem partneru ili za neku vrstu kreativnog izražavanja. U privatnom životu, trebali biste razmisliti o nedavnim događajima i izgladiti situacije u kojima ste pogriješi.

 


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.)

 

Sve u svemu, danas bi vam trebao biti dobar dan. Proći ćete kroz sve što vam se dogodilo u zadnje vrijeme. Ovo je prilika za pregled svega sa sigurne udaljenosti. Odličan je dan za druženje s prijateljima pa im se posvetite i zajedno raspravite sve što vas muči, nakupilo se toga u zadnje vrijeme.

 


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

 

Osjećate kako ste nešto izgubili posljednjih dana. Danas vam se diže magla s očiju pa ćete uvidjeti što se zapravo događa s vama. Želite postaviti pitanja koja su vam se uplitala u procjenu posljednjih dana. Trebali biste biti strpljivi, pogotovo u pitanjima vezanim za vaše emocije. Pokušajte razumjeti, ali nemojte odmah djelovati. Sutra ćete biti objektivniji.

 


 

 

JARAC (22.12.-19.01.)

 

Osjećate se obmanuto. Čini se kako ste izgubili cilj ili izgubili vjeru u sebe. Već popodne ćete osjetiti olakšanje. Ovo je prilika za završetak razdoblja u kojem  ste bili apatični te početak novog, baziranog na poslu i meditaciji. Kao što možete i pretpostaviti, nova faza bit će puno uzbudljivija!

 


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.)

 

U iskušenju ste srediti neke probleme na radikalan način. Bolno ste svjesni nepravdi koje su oko vas pa ne vidite zašto ne biste probali drastično ako već lijepo nije išlo. Problem je samo što su sile prejake da bi se sve riješilo u jednom danu. Ako imate za riješiti nešto emotivno, radije sačekajte nekoliko dana.

 


 

 

RIBE (19.02.-20.03.)

 

Po pitanju izvanjskog danas će biti prilično miran dan, no bura unutar vas puhat će orkanskom snagom. Htjeli biste riješiti sve što vas muči jednim potezom, od emotivnih do poslovnih problema. Morat ćete prije malo usporiti i razmisliti o svemu što se događalo oko vas zadnjih nekoliko tjedana. Tko polako ide, prije kući dođe!

 


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.