Dnevni horoskop za 11.veljače.2018.

Na današnji su dan rođeni izumitelj Thomas Alva Edison, kantautorica Sheryl Crow te glumica Jennifer Aniston.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 2

 

Pod pritiskom tuđih očekivanja ili preopterećenosti obavezama, postat ćete razdražljivi. Uznemirivat ćete se zbog sitnica, a zbog unutarnje napetosti nećete biti sposobni za mirnu prosudbu. U razgovorima s prijateljima ili susjedima budite oprezni. Netko bi mogao pogrešno shvatiti vašu šalu i naći se uvrijeđen.

 

LJUBAV: 21% ZDRAVLJE: 27% , POSAO: 30% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 5

 

Uživat ćete u društvu djece i mlađih. Ugošćavat ćete prijatelje i rodbinu, a mogli biste otputovati u posjet rođacima koje niste dugo vidjeli. Hobiji će na najbolji način iskazati vašu naraslu kreativnost i ideje koje će vam se vrtjeti po glavi. Mogli biste putem interneta učiti strani jezik i u tome uživati.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 93% , POSAO: 100%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 3

 

Posvetit ćete se obitelji, a neki će uživati u uređivanju vlastitog doma. Posvetite malo više pozornosti svom izgledu i priuštite si tijekom tjedna odlazak frizeru ili kozmetičarki. Mlađima će trebati uzbuđenja i akcije pa vam neće biti nikakav problem na brzinu skupiti ekipu za izlazak. Dobro ćete se zabaviti, ali ne pretjerujte s alkoholom!

 

LJUBAV: 60% , ZDRAVLJE: 58% , POSAO: 53%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 2

 

Sve će vas danas smetati i uznemiravati. Pronađite neko mjesto koje vam može pružiti koliko – toliko željeni mir i tišinu. Ne oslanjajte se na tuđe usluge. Preusmjerite svoju energiju na ono što možete obaviti samostalno i bez ičije pomoći. Dopustite si malo luksuza i nečega što će vas opustiti, makar imali i dosta posla koji morate obaviti.

 

LJUBAV: 33% , ZDRAVLJE: 34% , POSAO: 28%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 4

 

Bližnji će primijetiti vašu suzdržanost i nemir. Nerado ćete govoriti o svojim problemima, a ako vas netko za njih upita, nećete biti raspoloženi pričati o tome. Bit ćete skloni stvaranju odstojanja između vas i vama dragih ljudi, što će one popratiti nezadovoljstvom. Glavobolja ili probavne tegobe mogu nastati zbog izloženosti stresu.

 

LJUBAV: 68% , ZDRAVLJE: 60% , POSAO: 59%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 5

 

Kućne poslove ćete obavljati s lakoćom i zadovoljstvom. Uživat ćete u svakoj situaciji i prigodi, a članovi obitelji i partner trudit će se udovoljiti vašim željama. Ljubavne teškoće neće biti posljedica isključivo partnerovih pogrešaka, nego i vašeg krivog stajališta. Danas ćete o tome razgovarati i shvatiti da trebate mijenjati pristup.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 96%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 2

 

Prezaposlenost, žurba i nestrpljivost loše će se odraziti na vašu psihofizičku formu. Morat ćete posvetiti više pozornosti svome zdravlju. Potrudite se bolje organizirati svoje vrijeme i slijed aktivnosti. Iživcirat će vas starija osoba koja će se upetljati u vaš život, unoseći pomutnju u odnos s partnerom.

 

LJUBAV: 26% , ZDRAVLJE: 25% , POSAO: 21%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 5

 

Obilazak trgovina mogao bi vas nagnati da previše potrošite. Ne trošite iznad mogućnosti, osobito ako ste već pozamašno u minusu. Nađete li se na proslavi rođendana bit ćete glavni na plesnom podiju i poput magneta privlačiti poglede drugih, pa nije isključeno i kakvo poznanstvo.

 

LJUBAV: 90% , ZDRAVLJE: 83% , POSAO: 84%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 4

 

Očekuju vas brojna sitna zadovoljstva vezana za izlaske, posjete i slučajne susrete. No u ljubavi vam se savjetuje oprezno postupanje. Prenaglim potezom ili nesmotrenom izjavom mogli biste oslabiti svoje izglede kod simpatije. Uslišajte molbu starijem članu rodbine, čak i ako to iziskuje dodatni angažman.

 

LJUBAV: 80% , ZDRAVLJE: 73% , POSAO: 77%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 5

 

Mnogo toga se u vašem životu mijenja i sve dobiva neke sasvim drukčije okvire. Shvatit ćete koja životna područja morate očistiti od problema i onih koji vas iskorištavaju. Mlađi koji vole izlaske i provode doći će na svoje. Mjesec u vašem znaku bit će zaslužan za vašu privlačnost, a i sami ćete uživati u osmišljavanju svog večernjeg izgleda.

 

LJUBAV: 98% , ZDRAVLJE: 95% , POSAO: 100%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 3

 

Partnerove ishitrene i brzoplete reakcije ljutit će vas više nego što bi trebalo. Morat ćete promijeniti taktiku i jasno dati do znanja da tražite odgovorniji pristup. Ako danas radite, nije isključena kakva neugodnost s nervoznom strankom ili šefom. Ako posljednjih dana niste imali dovoljno vremena za djecu, pokušajte im to nadoknaditi.

 

LJUBAV: 58% , ZDRAVLJE: 50% , POSAO: 60%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 5

 

Unutar doma preuzet ćete vodeću ulogu. Savjetovat ćete djecu, organizirati razne kućne akcije ili obiteljsko okupljanje. Na društvenom planu bit ćete aktivni i zanimljivi ljudima s kojima ćete izlaziti. Nije isključeno da u jednom novom društvu otkrijete nekog privlačnog i počnete razgovor o temi koja vam je oboje zanimljiva.

 

LJUBAV: 89% , ZDRAVLJE: 92% , POSAO: 93%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.