Dnevni horoskop za 12.ožujka.2018.

Na današnji su dan rođeni filozof George Berkeley, vojni zapovjednik, narodni vođa i utemeljitelj turske republike, te njen prvi predsjednik Mustafa Kemal ‘Atatürk’ te glumica i pjevačica Liza Minnelli.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 2

 

Osjetite li jak psihički umor, odgodite susrete i dogovore. Moglo bi vam se dogoditi da pogazite jednu odluku, obećanje ili odstupite od svojih načela. Potrudite se očuvati sklad u vezi, osobito ako vlada napetost. Isplatit će vam se rad u tajnosti i skrivanje podataka, više nego javno pričanje o planovima.

 

LJUBAV: 29% ZDRAVLJE: 31% , POSAO: 33% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 5

 

Ako ste u potrazi za srodnom dušom, ovih biste dana mogli imati prigode za nova poznanstva. Stoga večer provedite u društvu i ne odbijajte pozive za izlazak. Imat ćete priliku izgladiti nesporazum s nadređenima i okrenuti situaciju u svoju korist. Moći ćete si priuštiti nešto lijepo i razveseliti partnera.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 96% , POSAO: 100%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 3

 

Steći ćete veće povjerenje šefova pa će vaši prijedlozi biti prihvaćeni. Ljubavne i prijateljske veze pokazat će se bitnima u postizanju ciljeva – uživat ćete nečiju potporu ili dobiti mudar savjet. Optimističnije ćete gledati na svoju situaciju, a na ljude koji su vas prije živcirali jednostavno nećete obraćati pozornost.

 

LJUBAV: 52% , ZDRAVLJE: 57% , POSAO: 59%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 3

 

Bilo da je riječ o poslu ili ljubavi, okolnosti iziskuju oprez. Ma koliko vas naglost poticala na djelovanje, ostanite suzdržani. U večernjim satima osjećat ćete se napeto i razdražljivo. Teško ćete se prilagoditi svom partneru, a mane koje vam inače smetaju, postat će nepodnošljive. No srećom nikakvih većih posljedica neće biti.

 

LJUBAV: 45% , ZDRAVLJE: 48% , POSAO: 40%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 4

 

Sve što ste danas naumili odvijat će se po planu, a konačni rezultat mogao bi biti i bolji od očekivanoga. Mnogo ćete razmišljati o odnosima koje imate s prijateljima. Primijetit ćete da se s nekima od njih sve manje čujete i vidite. Ne dopustite da vas životne okolnosti razdvoje – potrudite se više ih kontaktirati.

 

LJUBAV: 77% , ZDRAVLJE: 73% , POSAO: 74%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 5

 

Dan će obilježiti putovanje, zanimljiv izlazak ili proslava. Veselit će vas okupljanja u kojima iz razgovora s različitim ljudima možete čuti svježe informacije. Slobodno vrijeme ispunit ćete baveći se hobijima ili u druženju s prijateljima. S partnerom ćete se dosta dobro slagati i dijeliti slične interese, a samci nekog upoznati na internetu.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 98%, POSAO: 100%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 3

 

Mogući su zaokreti i promjene na poslovnom planu, putovanja i nova poznanstva. Svi su izgledi da će jedno neobavezno poznanstvo prerasti u odnos u kojem će dominirati strast i bura osjećaja. Odnosi s kolegama bit će dvostrukog karaktera; s jednima ćete se odlično slagati, a s drugima ćete se teško dogovoriti i oko banalnih stvari.

 

LJUBAV: 50% , ZDRAVLJE: 47% , POSAO: 45%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 4

 

Više ćete se posvetiti poslovima, a manje intimi. Pazite da zbog toga ne dođe do udaljavanja, pa i zanemarivanja partnera. Slobodni će se naći u društvu osobe o kojoj maštaju. Imat ćete priliku više se zbližiti ili biti u položaju da o vama ovise buduća osjećajna zbivanja. Studenti, nervoza zbog skorog ispita ili roka otežava vam koncentraciju.

 

LJUBAV: 76% , ZDRAVLJE: 79% , POSAO: 73%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 5

 

Posvetit ćete veću brigu svom izgledu i zdravstvenim navikama. Intenzivno ćete vježbati ne biste li skinuli kilograme i u tome biti uspješni zahvaljujući upornosti. Moguć je susret s osobom koja vam je nekad mnogo značila. Dobijete li priliku za novi početak, poslušajte glas srca i ne slušajte ničije savjete sa strane.

 

LJUBAV: 94% , ZDRAVLJE: 90% , POSAO: 89%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 5

 

Uspješno ćete izići nakraj s obavezama i imati dobre kontakte s ljudima. Osobe iz poslovne i privatne sredine posvetit će vam više pozornosti, što će vas oraspoložiti. Slobodno vrijeme ispunit ćete čitanjem omiljene literature. Godit će vam trenuci koje možete posvetiti osobnim interesima – organizirajte vrijeme tako da toga bude što više.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 100%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 5

 

Posvetit ćete se tekućim obvezama, ali s promjenjivim uspjehom. Organizirajte se bolje, odredite prioritete i vodite više računa o papirima i dokumentima. Moguća su iznenađenja u kućnom okruženju. Ukućani će vam stalno nešto prigovarati, a ni vi im nećete ostati dužni. Trebat će vam više vremena za sebe, a za to se morate sami izboriti.

 

LJUBAV: 90% , ZDRAVLJE: 85% , POSAO: 86%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 4

 

Svoje znanje i sposobnosti prikazat ćete u najboljem svjetlu. Raščistit ćete problematične situacije i riješiti odnose s nekim ljudima, a poslove postaviti na nove temelje. Poduzet ćete aktivnosti vezane uz selidbu u čemu će vam pomagati prijatelji. Moguće je putovanje ili poznanstvo sa zanimljivom, simpatičnom osobom.

 

LJUBAV: 66% , ZDRAVLJE: 61% , POSAO: 65%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.