Dnevni horoskop za 13.siječnja.2018.

Na današnji su dan rođeni Charles Perrault, Luka Sorkočević i Julia Louis-Dreyfus


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 5

 

Pred vama je dan izlazaka i zanimljivih druženja. Razgovor koji će započeti u veselom tonu mogao bi se izroditi u zanimljivu raspravu – mnogi će ostati zadivljeni vašom pronicljivošću. Budući da su vam intelektualni kapaciteti na vrhuncu, školarci i studenti trebali bi se posvetiti učenju ili spremanju ispita jer će odlično pamtiti gradivo.

 

LJUBAV: 100% ZDRAVLJE: 97% , POSAO: 100% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 5

 

Ako vaša ljubavna priča sporo napreduje, udvarajte se diskretno i ne žurite s pozivom za izlazak. Za početak bit će dovoljni zavodljivi osmjesi i pokoji znakovit smiješak. Posjet bliske osobe pomoći će vam da se trgnete iz letargije, a nakon razgovora s njom uvidjet ćete da sve može biti bolje. Ne posuđujte olako svoj novac.

 

LJUBAV: 89% , ZDRAVLJE: 80% , POSAO: 86%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 2

 

Ne dopustite neplaniranim okolnostima da vas uspore. Obuzdajte tvrdoglavost, ali i strast. Uključite li se u društvena zbivanja, vaše će zadovoljstvo biti veće, a neraspoloženje nestati. Imate li slobodnog vremena, posvetite ga sebi. Godit će vam posjet izložbi, odlazak u kino, šetnja, ali i razmišljanje u samoći.

 

LJUBAV: 25% , ZDRAVLJE: 26% , POSAO: 22%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 3

 

Uživat ćete u zavođenju, uljepšavanju i kupnji odjeće ili kozmetike. Mnogo će vam značiti nečiji kompliment. Lako ćete stjecati simpatije pa planeti podržavaju večernji izlazak u društvo. Potrudite se biti u blizini osobe koja vam se sviđa jer su velike šanse da vas primijeti i priđe vam. Razveselit će vas vijest vezana uz prijatelja.

 

LJUBAV: 51% , ZDRAVLJE: 56% , POSAO: 52%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 5

 

Iako vam je veza skladna, manjkat će vam strasti i zavođenja. Ne dopustite da na tome ostane – sjetite se na što je partner „slab“ i time ga ponovno zavedite. Samci bi mogla nazvati osoba na koju intenzivno misle. Mlađi će se odlično provesti na tulumu ili rođendanskom slavlju. Pružite pomoć prijatelju koji na vas računa.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 100%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 2

 

Napetoj obiteljskoj situaciji pridonijet će vaša nespremnost na ustupke. Savjete i prijedloge ukućana ćete teško prihvaćati. Osjećajni život pun je promjena. Partneru će biti teško razumjeti što zapravo želite. Bavite li se sportskim aktivnostima, izgubljenu energiju nemojte odmah nadoknaditi u obilnim obrokom.

 

LJUBAV: 37% , ZDRAVLJE: 35% , POSAO: 36%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 4

Bit ćete zabrinuti za stambena i financijska pitanja. Razgovarajte s roditeljima i ravnopravno ih uključite u svoje planove. Ako ste u braku ili vezi, prepirat ćete se s partnerom oko sitnica. Nagomilana netrpeljivost prema njegovim manama bit će razlog zbog kojeg biste mu svašta mogli reći. Srećom, neće vam zamjeriti.

 

LJUBAV: 70% , ZDRAVLJE: 78% , POSAO: 77%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 5

 

Neće vam biti do razgovora, a svaka tema predstavljat će vam napor. Umjesto večernjeg sjedenja u kafićima, radite nešto korisnije za tijelo i duh. Osoba kojoj se jako sviđate, dat će vam do znanja da želi s vama ozbiljno popričati. Ne želite li vezu s njom, otvoreno joj to stavite do znanja kako vas ne bi pogrešno shvatila.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 98% , POSAO: 100%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 5

 

Budete li morali nekome napraviti neke ustupke, nemojte se ljutiti nego učinite ono što se od vas očekuje. Prijatelji će biti vaša velika pomoć u većini situacija. Možete računati na to da će doznati od drugih sve što vas zanima o osobi koja vam se sviđa. No upozorite one koji se raspituju da budu i dovoljno diskretni.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 99% , POSAO: 100%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 3

 

Više pozornosti polagat ćete na vanjštinu. Mogli biste kupiti lijepi komad odjeće koji će vam sjajno pristajati. Uzbudljiv društveni život ispunit će vas velikim entuzijazmom pa ćete zaključiti da vam je sve dopušteno. Ne pretjerujte s kritikama na nečiji račun, čak i ako sami u tome ne vidite ništa loše.

 

LJUBAV: 42% , ZDRAVLJE: 47% , POSAO: 44%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 5

 

Aktivirajte se već od ranog jutra i obavite uobičajena zaduženja. Isto se odnosi i na one koji planiraju osvojiti osobu koja im se sviđa. Nazovite je, ali ne očekujte da druga strana napravi prvi korak, osobito ako je sramežljiva. Mogli biste planirati skorašnje putovanje, a neki će se danas zaputiti izvan zemlje.

 

LJUBAV: 87% , ZDRAVLJE: 97% , POSAO: 92%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 2

 

Budite oprezni u prometu, a u komuniciranju s drugima zadržite prijateljski nastup, čak i ako vas netko iritira. Trebat će vam velika snaga volje da se uhvatite ukoštac s obavezama koje vas čekaju, od čišćenja i pospremanja do svih onih poslova koje niste stigli napraviti tijekom tjedna.

 

LJUBAV: 37% , ZDRAVLJE: 35% , POSAO: 38%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.