Dnevni horoskop za 13.srpnja.2018.

Dnevni horoskop za 13. srpnja, dan kad zvijezde poručuju sljedeće – Ovnima će mašta raditi sto na sat, Lavovi ne smiju zaboraviti na stvarni svijet oko sebe, bez preskakanja, dok Ribe mogu zaboraviti na donošenje važnih odluka.

 

Na današnji su dan rođeni astrolog, astronom, matematičar, alkemičar, okultist John Dee, kazališni i filmski glumac Patrick Stewart te glumac Harrison Ford.

 


 

 

OVAN (21.03.-19.04.)

 

Vaša mašta vam je pri pomoći na putu u uspješnu budućnost te ima pozitivan utjecaj na trenutne događaje, ali nemojte gubiti doticaj s realnošću. Vaši snovi moraju biti prizemni i zasnovani na istini inače se neće moći ostvariti. Praktično planiranje danas će vam biti vrlo korisno, no budete li sve nade položili u maštarije mogli biste ostati razočarani.

 


 

 

BIK (20.04.-20.05.)

 

Danas bi vas netko mogao prevariti, no ako pažljivo proanalizirate taj događaj, uvidjet ćete kako ste se sami zeznuli prevelikom željom za happy endom. Moguće je da ste krivo protumačili neku informaciju ili čuli nešto što nije izrečeno te bazirali svoje postupke na tome. U svakom slučaju, sretni ste što ste istinu uvidjeli na vrijeme pa ste u mogućnosti napraviti potrebne promjene kako biste uspješno nastavili dalje.

 


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

 

Stres koji trenutno osjećate potječe iz neravnoteže vaše vesele i zaigrane naravi i ozbiljnije strane života. Osjećate borbu u sebi kroz vašu želju za određenom intimnom vezom, ali i trahom od iste. U obitelji se situacija mijenja pa biste mogli osjetiti izazove roditeljstva, ako imate djece. Situacija od vas traži brzo odrastanje. Priznajte sami sebi istinu vezanu uz vaše osjećaje i uhvatite se u koštac s novim emocionalnim područjem vašeg života.

 


 

 

RAK (21.06.-22.07.)

 

Ne možete izbjeći obiteljske obveze pa čak i ako se vaša uloga u njoj bitno mijenja. Shvaćate se poprilično ozbiljno ovih dana, ali baš danas bi se moglo dogoditi nešto što će vas rasteretiti i razveseliti. Dobivate još neistražene prilike na otkrivanje, ali pritom nemojte zaboraviti stara obećanja. Umjesto razbijanja glave oko toga što trebate ili ne napraviti, otvorite svoje srce i recite što osjećate.

 


 

 

LAV (23.07.-22.08.)

 

Danas se vaš raspored puni obvezama te vam ne ostaje baš puno vremena za odmor i zabavu. Možda ćete morati odraditi zabavu u mašti dok odrađujete obveze umjesto prave stvari. Na sreću, mašta vam je poprilično bogata pa ćete si pronaći zadovoljstvo i u tome. Samo nemojte zaboraviti na realni svijet pa ćete možda i uspjeti stići zabaviti se u njemu.

 


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.)

 

Danas biste se mogli naći u situaciji u kojoj ćete morati ponovno procijeniti neko svoje stanovište kojeg ste se držali dosta dugo. S obzirom da ste vrlo analitični, mogli biste se začuditi koliko važnosti pridajete svojim emocijama. Iako su vaše misli i osjećaji u sukobu, pokušajte napraviti ravnotežu među njima bez favoriziranja jednog ili drugog načina gledanja.

 


 

 

VAGA (23.09.-22.10.)

 

Iako vam se čini kako vaš život ovih dana ide u pravom smjeru, svjesni ste kako temelji na kojima gradite ovu pretpostavku i nisu toliko čvrsti. Vaša prva reakcija mogla bi biti grčevito držanje za ono što imate, ali ako niste dovoljno fleksibilni, propustit ćete odličnu priliku za osobni napredak u životu. Ono što vam se čini kao gubitak moglo bi se lako pretvoriti u priliku za korak naprijed. Krenite optimistično naprijed bez osvrtanja za prošlošću.

 


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.)

 

Kada vam se netko žali na svoju financijsku situaciju radije šutite, no to ne znač da vam nije stalo. Zapravo, vjerojatnije je kako vam je toliko stalo pa radije razmišljate kako pomoći nego trošite energiju na sažalijevanje. Vrlo ste optimistični danas pa vas činjenice koje čujete ne mogu zaustaviti u ostvarivanju svojih nauma. Vaši strastveni snovi bit će ispiracija ne samo vama nego i ljudima oko vas pa nemojte biti škrti na riječima.

 


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

 

Teško vam je uskladiti želje za aktivnostima koje vama imaju smisla s tuđim očekivanjima prema kojima biste trebali biti opušteniji i više uživati u životu. Ovih dana vam je poslovna situacija pomalo napeta pa vam nije lako opustiti se i uživati čak i kako biste zadovoljili voljene osobe. Trenutnu situaciju iskoristite kako biste popravili svoj društveni status i saznali mnoge korisne informacije iz razgovora s prijateljima.

 


 

 

JARAC (22.12.-19.01.)

 

Planete polako postavljaju pozornicu na kojoj će se odigrati velike promjene u vašem životu. Osjećate li kako niste na pravom putu, ovo je idealno vrijeme za prilagođavanje svog puta i/ili veliki zaokret. Budite hrabri i zamislite budućnost kakvu biste htjeli iskusiti. Zatim budite spremni na težak rad kako biste bili u mogućnosti ostvariti zamišljeno.

 


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.)

 

Iako danas nezaustavljivo lutate između svijeta svoje bujne mašte i realnosti barem ste u mogućnosti dovoljno ih razlikovati. Shvatite kao dar priliku zamisliti svoju savršenu budućnost bez problema na koje uvijek naletite. Uživajte u svom danu iz mašte, ali nemojte se zaboraviti vratiti već sutra svojim obvezama čije će vam ispunjenje donijeti pravu satisfakciju.

 


 

 

RIBE (19.02.-20.03.)

 

Danas lagano zamućujete činjenice te vas to zbunjuje pri donošenju odluka. Stvarnost je obojana vašim emocijama pa vjerojatno ne vidite najjasnije što se događa oko vas. Provedite dan u svojim maštarijama ako je ikako moguće. To vam je trenutno najbolji lijek protiv stresa, a i skupit ćete energiju koja vam je potrebna za nošenje sa ozbiljnijim stvarima već od sutra.

 


 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.