Dnevni horoskop za 13.veljače.2018.

Na današnji su dan rođeni legendarni pilot Chuck Yeager, prvi čovjek koji je letio brže od zvuka, glumica Kim Novak te megapopularni pjevač Robbie Williams.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 5

 

Bit ćete puni energije pa pozitivno raspoloženje prenesite i na prijatelje. Imat ćete uspjeha u aktivnostima koje iziskuju pisanje, prikupljanje podataka i kontakte s ljudima. Očekuje vas donošenje bitne odluke na intimnom planu. Slobodni su nadomak poznanstva s osobom koja se kreće u vašem društvu, ali s kojom se površno poznajete.

 

LJUBAV: 85% ZDRAVLJE: 87% , POSAO: 90% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 2

 

Nepotrebno će vas mučiti sumnje u naklonost kolega, ali i u vlastite mogućnosti. Previše ćete se oslanjati na tuđe mišljenje, umjesto na svoje. Nedostajat će vam vremena da odradite gomilu obaveza koje vas očekuju, no nemojte sve raditi sami. Zaposlite kolege, a ako ste zatrpanim kućnim poslovima, zatražite partnera da pomogne.

 

LJUBAV: 25% , ZDRAVLJE: 29% , POSAO: 30%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 5

 

Vaša će popularnost u društvu narasti, a pojedinci koji vas ogovaraju shvatit će da vam time uopće ne mogu naštetiti. Uživat ćete u druženju s ljudima, telefonskim razgovorima i kavama s kolegama. U ljubavi će se početi ostvarivati ono o čemu ste maštali, ali na teži način. Morat ćete strpljivo osvajati simpatiju.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 96% , POSAO: 100%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 3

 

Poželjno je da se s ukućanima posavjetujete oko raspolaganja novcima jer ćete sami biti nedovoljno objektivni. Razveselit će vas vijest da ste dobili zeleno svjetlo za ostvarenje svoga plana. Riješit ćete problem financijske prirode ili mirovinskog osiguranja. Osoba do koje vam je stalo spremna je prihvatiti vaše uvjete i prilagoditi se.

 

LJUBAV: 56% , ZDRAVLJE: 50% , POSAO: 49%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 2

 

Povjerenje će biti ključno za kvalitetu međuljudskih, pogotovo ljubavnih odnosa, no toga će vam danas manjkati. Ne dramatizirajte zbog nesporazuma s partnerom. Iskrenim razgovorom ćete sve riješiti, a u mnogočemu će vam pomoći dobar Marsov utjecaj. Vodite računa s kim poslujete, kome se povjeravate i kako razgovarate.

 

LJUBAV: 30% , ZDRAVLJE: 35% , POSAO: 29%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 3

 

Raspoloženje i samopouzdanje bit će vam promjenljivi. Kolege i drugi vama bitni ljudi izvan poslovne sredine u jednom će vam trenutku pružati maksimalnu potporu, a u drugom vas iznevjeriti. Nemir i napetost mogli bi vam prouzročiti probavne smetnje pa svaki slobodan trenutak provedite odmarajući se.

 

LJUBAV: 50% , ZDRAVLJE: 46% , POSAO: 43%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 5

 

Puni ste samopouzdanja i pozitivne energije. Pokuša li vas netko isprovocirati, nećete se dati uvući u raspravu. Nećete pogriješiti usmjerite li snage na ljubavni život. Mjesečev povoljni položaj dat će vam potrebnu dozu šarma i snalažljivosti pa ćete se uspješno približiti osobi u koju ste potajno zaljubljeni.

 

LJUBAV: 96% , ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 100%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 2

 

Prihvatite se posla i ozbiljnije shvatite promjene koje se događaju u vašoj radnoj sredini. Merkurov položaj donosi mnogo nedorečenih i zbunjujućih vijesti. Pazite što govorite i kome vjerujete. Ljubavni partner iskazivat će ljubomoru. Posumnjat će u vašu vjernost pa je lako moguće da se porječkate.

 

LJUBAV: 28% , ZDRAVLJE: 25% , POSAO: 23%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 5

 

Na poslu ćete se iskazati kreativnošću i originalnošću pa ćete svaki problem riješiti u rekordnom roku. Uživat ćete u izazovima te rado prihvaćati i najkompliciranije zadatke. Sreća će vas pratiti i u ljubavi. Pristupite li osobi koja vam se sviđa, ostavit ćete odličan dojam i navesti je da vas poželi opet vidjeti.

 

LJUBAV: 92% , ZDRAVLJE: 90% , POSAO: 95%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 4

 

Raščistit ćete s dvojbama i prepustiti se zbivanjima bez opterećenja. Na pomolu su nova poznanstva, a prilike za ljubavne početke sve više se povećavaju. Novčana situacija bit će neizvjesna. Morat ćete se snalaziti na razne načine kako biste podmirili troškove i ispunili prohtjeve ukućana, osobito djece.

 

LJUBAV: 76% , ZDRAVLJE: 79% , POSAO: 82%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 5

 

Bit ćete pribrani i snalažljivi u rješavanju problema. Mogli biste obaviti povoljnu kupnju namještaja ili automobila. Lakoća s kojom osvajate tuđe simpatije priskrbit će vam saveznike tamo gdje ih se niste nadali pronaći. Unatoč povremenim razmiricama, vaša ljubavna veza je stabilna. Dajte partneru dovoljno slobode.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 99% , POSAO: 97%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 3

 

Zbog nepovoljnog Mjesečevog utjecaja, bit ćete osjetljivi. Nerazjašnjene ljubavne ili poslovne situacije počinju se rješavati pa unatoč stresu kojem ste izloženi, uviđate gdje ste i što vam je činiti. Prema partneru budite potpuno otvoreni. Druga će strana cijeniti vašu izravnost, makar mu rekli nešto što će ga zaboljeti.

 

LJUBAV: 60% , ZDRAVLJE: 58% , POSAO: 52%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.