Dnevni horoskop za 14.lipnja.2018.

Na današnji su dan rođeni psihijatar i neuropatolog Alois Alzheimer, revolucionar Ernesto Che Guevara te milijarder i američki predsjednik Donald Trump.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.)

 

Zabrinjava vas količina posla koju danas trebate obaviti, ali ako ostanete koncentrirani na svoj posao trebali biste stići napraviti sve što se od vas traži. Vaša sposobnost pretvaranja teških situacija u podnošljive i danas će doći do izražaja pa samo pripazite kako ne biste potrošili previše vremena na sitnice koje u ovom trenutku i nisu najbitnije. Danas ćete napraviti mnogo toga pa budite zadovoljni sobom čak i ako ne stignete baš sve.

 


 

 

BIK (20.04.-20.05.)

 

Prepreke koje vam se inače pojavljuju danas bi mogle nestati same od sebe dokle god se budete držali vlastite odgovornosti. Danas niste zadovoljni samo obavljanjem napornog rasporeda već osjećate i potrebu za opuštanjem. Podijelite svoj poslovni uspjeh s dragom osobom. Dan će vam biti još potpuniji ako se malo potrudite i začinite vezu nečim novim i neuobičajenim za vas.

 


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

 

Osjećate se pomalo frustrirano zbog zahtjeva okoline prema vama. Morat ćete skratiti svoje aktivnosti kako biste odradili naporne obiteljske obveze iako vam se neće baš dati. Nemojte previše žaliti nad vremenom koje ćete provesti u druženju jer ćete dobiti puno pozitivne energije od jednog člana obitelji. Odradite najbolje što možete svoje obveze i nagrada sigurno neće izostati.

 


 

 

RAK (21.06.-22.07.)

 

Život vam je jednostavniji kad jednostavno odradite ono što se od vas očekuje. No, na dane poput ovog, radije biste radili bilo što osim onog što trebate. Sve drugo vam se čini bolje i zanimljivije i nedostaje vam uobičajeno poslovno uzbuđenje. Odradite obveze kako možete jer čim se pojavite u društvu, vaš entuzijazam će se pojačati i obasjat ćete sve oko sebe neodoljivim šarmom. Ne bi bilo lijepo da vam taj trenutak kvari osjećaj da niste dovršili svoje obveze.

 


 

 

LAV (23.07.-22.08.)

 

Primičete se cilju i vaš protekli rad konačno dolazi na naplatu. No, to ne znači da odmah trebate napravi veliku proslavu i sve potrošiti. Zauzdajte svoju želju za pretjerivanjem pa će vam i vaše zdravlje biti zahvalno. Na ljubavnom planu vaša silna želja za iskazivanjem svojih osjećaja mogla bi otjerati osobu do koje vam je stalo. Budite umjereni i dozirani pa će i uspjeh biti jači.

 


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.)

 

Današnji dan samo je još jedan podsjetnik na praktičnu stranu života. Ne želite prestati s onim što radite kako biste napravili običnu stvar poput jela i pića. Nemojte dozvoliti da vas vaša okupiranost poslom spriječi u brizi za sebe. Zdravlje je najvažnije, a ovim tempom ćete ga ozbiljno ugroziti. Djevice u vezi bi mogle na kraju dana ostati bez energije za partnera, a s velikom željom za druženje. Stoga, štedljivo prema sebi!

 


 

 

VAGA (23.09.-22.10.)

 

Još jednom ćete se osvjedočiti kako je trenutna društvena situacija za vas prekomplicirana. Stalno vas prati osjećaj da će se nešto promijeniti, a vi ne možete dokučiti što. Neizvjesnost vas dovodi do ruba strpljenja jer ne možete predvidjeti sva moguća rješenja. Čak je zakazao i vaš unutarnji radar koji vam govori što i kako. pokušajte ne razbijati glavu budućnošću i posvetite se trenutnom danu i situacijama na koje imate utjecaja.

 


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.)

 

Imate visoko postavljenu letvicu želja i pomalo vas hvata strah da se neće sve ostvariti baš kako ste vi zamislili. Uložili ste puno truda u svoj društveni život pa imate i visoka očekivanja. Budite realni pa će i rezultati biti zadovoljavajući za vas. Bacite kockicu i krenite rješavati jedno po jedno.

 


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

 

Bavljenje detaljima vas danas ne privlači previše, ali nagomilani zaostaci vam ne daju previše mira pa se posvećujete poslu dublje nego inače. Nemojte se zeznuti i pristati na sumnjive prečice, obavite posao kako treba jer, ako sada ne završite ono što ste započeli, kasnije ćete imati duplo više obveza. Danas i tako nije dan za započinjanje novih stvari ma koliko vam se zanimljive činile.

 


 

 

JARAC (22.12.-19.01.)

 

Današnji vam dan govori da trebate usporiti i dovršiti trenutne poslove prije nego krenete u nove ideje i projekte. Nije baš najsjajniji dan za vas, ali i dalje možete postići puno toga ako dobro izbalansirate svoje ambicije i pristup s objema nogama čvrsto na zemlji. U ljubavi vas prati dobra vibra i podrška partnera koju želite. Nemojte zaboraviti biti zahvalni na tome.

 


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.)

 

Osjećate se intelektualno nadmoćno i želite iskoristiti ovaj trenutak kako biste riješili što više svojih planova. Pretjerano impulzivno ponašanje moglo bi vas dovesti u nepriliku pa dobro provjerite što treba prije nego se zatrpate poslom. Kraj tjedna je puno pametniji za nove projekte pa se sad više posvetite razmišljanju nego djelovanju.

 


 

 

RIBE (19.02.-20.03.)

 

Iako niste raspoloženi za rasprave, današnja bi vam mogla otkriti slabe karike vaše veze pa je nemojte izbjegavati. Nemojte odbacivati drage ljude samo zato jer imaju drugačije mišljenje od vas. Radije pokušajte poraditi na kompromisima kako biste učvrstili trenutne odnose, predragocjeni su da bi se pokvarili.

 


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.