Dnevni horoskop za 14.ožujka.2018.

Na današnji su dan rođeni fizičar i nobelovac Albert Einstein, jazz glazbenik i kompozitor Quincy Jones te glumac i komičar Billy Crystal.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 5

 

U odličnom ste ljubavnom razdoblju. Venera vam je naklonjena pa su ovih dana mogući sudbinski ljubavni susreti. Nikako nemojte površno shvatiti odnose u koje ćete ulaziti, jer se može raditi o poznanstvu s osobom koja će se trajnije zadržati u vašemu životu. Zdravlje će vam se bitno poboljšati, iako ste psihički osjetljivi.

 

LJUBAV: 85% ZDRAVLJE: 82% , POSAO: 77% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 2

 

Šefovi će od vas zahtijevati da budete više prisutni i da se više trudite. Dugim jezikom mogli biste se zamjeriti nekome od njih. Nećete biti sasvim zadovoljni trenutačnim razvojem prilika, ali uz malo truda uspješno ćete se prilagoditi i izvući najbolje iz postojećih okolnosti. Najugodnije ćete se osjećati u društvu bliskih prijatelja.

 

LJUBAV: 38% , ZDRAVLJE: 30% , POSAO: 30%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 5

 

Idealan je dan za poslovno usavršavanje i rad na sebi. Upišite seminar koji će vam omogućiti bolji poslovni položaj ili počnite usavršavati znanje stranog jezika. Planirate li odlazak na kraće putovanje, provjerite imate li sa sobom sve potrebne dokumente. Potkraj dana razveselit će vas neočekivani poziv iz inozemstva.

 

LJUBAV: 97% , ZDRAVLJE: 99% , POSAO: 100%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 3

 

Velike ste pokretačke energije pa je dobro da se na nešto usmjerite. Trenutak je da drugima otkrijete svoje talente i sposobnosti. Mnogi od vas kreću u obrtanje kapitala, nove poslove ili veće kupnje. U ljubavi su vam sve opcije otvorene, iako svoju energiju najviše trošite na poslove i zarađivanja. Mislite i na partnera.

 

LJUBAV: 57% , ZDRAVLJE: 55% , POSAO: 60%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 2

 

Razmišljat ćete o podizanju zajma ili traženju pozajmice. Imate pregršt ideja kako zaraditi, no prije ikakvih ulaganja dobro se raspitajte o svim mogućim rizicima. Svađa s članom obitelji duboko će vas potresti, no nemojte se ispričavati ako krivica nije na vama. Druga strana će brzo uvidjeti svoju pogrešku.

 

LJUBAV: 29% , ZDRAVLJE: 25% , POSAO: 24%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 2

 

Izbjegavat ćete razgovor o osjetljivim temama i sve okretati na šalu. Imat ćete pune ruke posla, no budite oprezniji u komunikaciji s klijentima i šefovima. Ne zadržite li odstojanje ili ako se ne postavite odlučno, ostat ćete prilično iscrpljeni. Ako vam se tko sviđa, a ne znate kako mu prići, oslonite se na pomoć zajedničkog prijatelja.

 

LJUBAV: 42% , ZDRAVLJE: 31%, POSAO: 39%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 5

 

Zvjezdanu naklonost osjetit ćete ponajviše u ljubavnim događanjima. Slobodni će imati priliku upoznati osobu koja odgovara njihovoj slici idealnog. Ostat ćete očarani nečijom naklonošću, a ljubavna priča sa sretnim završetkom neće mimoići osobito one rođene početkom znaka. Dan je odličan za putovanja, učenje i duhovno uzdizanje.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 99% , POSAO: 96%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 2

 

Lako ćete se živcirati i smetat će vas tuđe navike. Smatrat ćete da drugima pružate pravo na izbor i ljutit će vas spoznaja da vam drugi određuju što morate raditi. Nije najbolje razdoblje za ljubavne i poslovne promjene, zato se suzdržite od pretjerivanja bilo kakve vrste. Izbjegavajte dugotrajni boravak pred televizorom.

 

LJUBAV: 36% , ZDRAVLJE: 31% , POSAO: 30%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 4

 

Planovi će se odvijati na predviđeni način. Nečije priznanje značit će vam mnogo, a mogli biste dobiti i obećanje o skorašnjem napredovanju ili zaposlenju. Pobijedit ćete u jednom verbalnom okršaju, dokazati da ste bili u pravu i odlučiti što trebate učiniti. Obiteljske napetosti se pojačavaju – budite onaj koji će miriti posvađane strane!

 

LJUBAV: 80% , ZDRAVLJE: 75% , POSAO: 76%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 5

 

Iskoristite novi val energije koji u vama potiču planeti. Pravo je vrijeme za ostvarenje poslovnih ideja, sklapanje partnerstva i potpisivanje ugovora. Sreća će vas pratiti u polaganju ispita, trgovini i novčanim pothvatima. Bit ćete romantični, skloni sanjarenju i platonskim ljubavima. Društveni izlasci bit će uzbudljivi i nositi dah pustolovine.

 

LJUBAV: 87% , ZDRAVLJE: 88% , POSAO: 90%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 5

 

U razgovoru s ljudima dolazit ćete do vrijednih informacija koje bi vam mogle biti od koristi kako u poslovnom, tako i u ljubavnom životu. Prijateljsko ponašanje jedne osobe ohrabrit će vas na razgovor o osjetljivim temama. Otkrit ćete joj se više nego što ste namjeravali, ali pritom osjetiti veliko olakšanje.

 

LJUBAV: 99% , ZDRAVLJE: 97% , POSAO: 100%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 2

 

Upotrijebite više šarma i ponekad igrajte u rukavicama, osobito ako na poslu ne vlada zdravo ozračje. Mjesec je u položaju u kojem vas upozorava na oprez, čuvanje važnih informacija i potpunu usmjerenost na posao. Ljubavni život također će upućivati na moguće krize, srećom prolazne. Suočite se s onim što uporno gurate pod tepih.

 

LJUBAV: 38% , ZDRAVLJE: 34% , POSAO: 40%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.