Dnevni horoskop za 14.siječnja.2018.

Na današnji su dan rođeni Mehmed VI, posljedni sultan Otomanskog carstva, pisac Hugh Lofting, tvorac dr. Doolittlea i njegov kolega po peru John dos Passos.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 4

 

Svojom ćete upornošću nadoknaditi nedostatak motivacije ili povremene teškoće s koncentracijom. Pripremate li ispit, sjest ćete za stol i vrijedno učiti. Svidjet će vam se inteligentna osoba s kojom ćete imati mnogo zajedničkih tema za razgovor. No morat ćete strpljivo čekati da dođe do obostranih simpatija.

 

LJUBAV: 78% ZDRAVLJE: 75% , POSAO: 74% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 5

 

Imate li u obitelji stariju i bolesnu osobu, pokažite joj koliko vam je stalo do nje. Vaša će joj potpora i savjeti biti nužni. Mlađe će nemir poticati na djelovanje pa vas neće vas držati ni vrijeme ni mjesto. Neće vam biti do učenja nego do druženja s prijateljima, što neće biti popraćeno roditeljskim odobravanjem.

 

LJUBAV: 87% , ZDRAVLJE: 92% , POSAO: 88%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 5

 

Dan će početi užurbanim tempom. Kuća bi vam mogla biti puna gostiju, a razlog može biti proslava nečijeg rođendana. Moglo bi vam se dogoditi da vašu ljubavnu energiju raspiri ne netko nov i nepoznat, nego osoba s kojom se družite dulje vrijeme. Nećete pogriješiti prepustite li se glasu svoga srca.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 98% , POSAO: 97%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 4

 

Nećete biti raspoloženi za nježnosti s partnerom ni za druženja s prijateljima. Držat ćete se na odstojanju i svoje mišljenje zadržati za sebe. Izvjesno je da ćete tražiti više mira i privatnosti. U ljubavi će biti vrlo neizvjesno; očekivat ćete od partnera više osjećajnosti i potpore, no i od njega ćete dobiti kritike.

 

LJUBAV: 66% , ZDRAVLJE: 64% , POSAO: 63%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 5

 

Intenzivirat ćete društveni život i obnoviti odnose koje ste zahladili. Osjećajnu naklonost dobit ćete od osobe koja vam se predstavlja kao prijatelji. Sve će započeti kao površni razgovor iz kojeg ćete shvatiti da imate mnogo toga zajedničkog. Bit ćete zadovoljni svojim izgledom posvetite li se više njezi tijela.

 

LJUBAV: 90% , ZDRAVLJE: 89% , POSAO: 94%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 3

 

Pojačat će se nezadovoljstvo ljubavnim partnerom ili ukućanima. Poželjet ćete povući se u svoj intimni svijet u koji nitko neće imati pristupa. Jasno ćete dati na znanje da niste raspoloženi za komunikaciju. Osjećat ćete se pospano i umorno. Godit će vam izležavanje u krevetu i usporeni ritam obavljanja dnevnih aktivnosti.

 

LJUBAV: 43% , ZDRAVLJE: 46% , POSAO: 49%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 5

Nemiran duh poticat će vas na izlaske, a vaša znatiželja odvodit će vas na put neobičnih iskustava. Imate li slobodnog vremena, primite se spremanja. Uredan i čist dom pridonijet će vašem unutarnjem miru. Prijatelji će vam pokazati da cijene vašu odanost i povjerenje, što će biti dovoljno da se osjećate posebnima.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 97% , POSAO: 100%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 3

 

Okolnosti vam idu na ruku, ali nemojte raditi probleme tamo gdje ih nema. Trebat ćete biti malo sami sa sobom, analizirajući prošle događaje i svoje osjećaje. Slobodne sate iskoristite za odmor, njegu tijela i obnovu kondicije. Druženje s osobom iz kruga znanaca dobiva romantičan predznak.

 

LJUBAV: 41% , ZDRAVLJE: 48% , POSAO: 43%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 2

 

Imat ćete osjećaj da vas ukućani energetski iscrpljuju. Borit ćete se s unutarnjim dvojbama, ali na kraju ipak donijeti rješenje problema koji vas muči. Partnerova očekivanja činit će vam se pretjeranima. No ako u miru razmislite o njegovim riječima, shvatit ćete da je u nekim stvarima itekako u pravu.

 

LJUBAV: 27% , ZDRAVLJE: 30% , POSAO: 26%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 3

 

Razveselit će vas obiteljska proslava ili posjet drage osobe. Izlasci donose zanimljive susrete pa večer nemojte provesti u kući ispred televizora. Pod utjecajem Venere u vašem znaku ljubavne veze postaju romantičnije, a i vaši izgledi kod osobe koja vam se sviđa postaju sve izglednije. Dotjerajte se i pokažite koliko možete biti privlačni.

 

LJUBAV: 59% , ZDRAVLJE: 51% , POSAO: 53%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 5

 

Puni ste pozitivne energije. Zanimat će vas sve što donosi dinamiku i promjenu. Neki će s lakoćom ostvariti ljubavni uspjeh ili naići na pozitivan odjek i ispunjenje nekih planova. Mogao bi vam se svidjeti netko koga viđate u svom društvu pa ćete se preko zajedničkih poznanika raspitivati o toj osobi.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 99% , POSAO: 100%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 2

 

Nepotrebno ćete nekog uvrijediti ili ironičnim primjedbama poljuljati ljubavni odnos – na vrijeme se ispričajte partneru. Domaćice će biti zasićene obiteljskim obavezama pa ćete sve poslove prebaciti za sutra, a danas odmarati. Ne prisiljavajte se na izlazak u društvo ako niste za to raspoloženi.

 

LJUBAV: 26% , ZDRAVLJE: 29% , POSAO: 33%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.