Dnevni horoskop za 14.travnja.2018.

Na današnji su dan rođeni astronom, matematičar i teorijski fizičar Christiaan Huygens, glumica Julie Christie te gitarist i skladatelj Ritchie Blackmore.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 5

 

Očekuju vas ugodni susreti, intimni razgovori sa simpatijom ili skladni odnosi s prijateljima. Bit ćete omiljeni među bližnjima koji će vam se obraćati za savjet. Na pamet će vam padati dobre ideje pa će kreativci ostvarivati originalna i maštovita djela. Slobodno vrijeme posvetite hobiju i literaturi koja vas opušta.

 

LJUBAV: 100% ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 99% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 3

 

Očekuju vas ugodni susreti, intimni razgovori sa simpatijom ili skladni odnosi s prijateljima. Bit ćete omiljeni među bližnjima koji će vam se obraćati za savjet. Na pamet će vam padati dobre ideje pa će kreativci ostvarivati originalna i maštovita djela. Slobodno vrijeme posvetite hobiju i literaturi koja vas opušta.

 

LJUBAV: 54% , ZDRAVLJE: 56% , POSAO: 56%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 4

 

Bit ćete puni pokretačke energije pa će vam odgovarati druženja, putovanja i sva mjesta gdje se nešto događa. Mnogi će se okoristiti vašim mudrim savjetima. Zatrebate li i sami nečiji savjet, sigurno ćete ga dobiti. Zajednička priprema večere s partnerom proteći će u vedrom raspoloženju, koja će izmamiti osmjehe na vaša lica.

 

LJUBAV: 72% , ZDRAVLJE: 79% , POSAO: 77%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 2

 

Ako je ljubavna veza u krizi, odlučite se za razgovor. Suočite drugu stranu s mogućim posljedicama njena ponašanja, ako se takva situacija nastavi i dalje. Za ostvarenje ljubavnog sklada bit će nužno zatomiti ljutnju i ostvariti kompromis. Djeca će vas umoriti svojim nestašlucima, no uz njih ćete zaboraviti na sve brige.

 

LJUBAV: 25% , ZDRAVLJE: 26% , POSAO: 22%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 5

 

Odgovarat će vam da što više vremena provodite s onima koje volite. Bit ćete zadovoljni sobom i ljudima kojima ćete biti okruženi. Partnerova toplina i vaša nježnost učinit će da vam dan prođe u zadovoljstvu. Večer dočekajte u nekoj opuštajućoj aktivnosti, bilo da je to slušanje omiljene glazbe ili čitanje knjige.

 

LJUBAV: 99% , ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 100%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 4

 

Odazovite se pozivu za večer provedenu u društvu ljudi, koji vam se na prvi pogled ne čine zanimljivi. U razgovoru s njima shvatit ćete da ste ih podcijenili. Razveselit će vas slučajni susreti ili primljene telefonski pozivi i poruke. Obratite pozornost na dugove ili neplaćene režije, napravite reda!

 

LJUBAV: 66% , ZDRAVLJE: 61% , POSAO: 67%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 2

 

Nemojte si dopustiti da zbog problema postanete depresivni. Budite u stalnom pokretu i izbjegavajte druženja s onima koji vas svojim brigama mogu još više oneraspoložiti. Potrudite se što više vremena provesti na svježem zraku. Večer provedite u dobrom društvu koje će vas nasmijati i opustiti.

 

LJUBAV: 21% , ZDRAVLJE: 26% , POSAO: 27%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 3

 

Nećete imati ni trenutka mira. Umjesto da popodne odmarate, primit ćete se spremanja i čišćenja. Nećete podnijeti da bližnji budu neaktivni pa ćete i njima podijeliti zadatke. U potrazi za zabavom naći ćete se u društvu koje vam neće odgovarati. Ako ste na putu, budite strpljivi i oprezni. Izbjegavajte brzu vožnju i pretjecanje.

 

LJUBAV: 54% , ZDRAVLJE: 59% , POSAO: 53%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 5

 

Osjetit ćete stvaralački poticaj i lako se upustiti u sve što se tiče promjena. Prisjetit ćete se zaboravljenih hobija pa ćete se s nekim od njih početi intenzivnije baviti. Neki će primiti poziv za putovanje ili društveni događaj – svakako se odazovite. Ljubavni odnosi razvijat će se u romantičnom duhu – nekima partner predlaže zajednički život.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 96% , POSAO: 100%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 2

 

Ne dopustite da vas ljubomora zaslijepi kad su posrijedi partnerovi osjećaji prema vama. Smirite li se, shvatit ćete da je s vašim odnosom sve u redu. Negativnu energiju i nemir pretočite u rad ili sportske aktivnosti. Osjećate li se iscrpljenima, možda biste trebali otkazati neke obaveze i omogućiti si više odmora.

 

LJUBAV: 25% , ZDRAVLJE: 26% , POSAO: 27%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 5

 

Kontakt sa simpatijom će se intenzivirati pa ćete shvatiti da za vas dvoje ima nade. Strpljivo pričekajte dok druga strana ne riješi svoje privatne probleme. Razgovor s prijateljem pomogao bi vam da steknete ispravan uvid u problematične situacije, stoga poslušajte njegov savjet. Večer posvetite zabavi i razbibrizi.

 

LJUBAV: 89% , ZDRAVLJE: 86% , POSAO: 87%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 4

 

Slobodne aktivnosti i vrijeme koje provodite s prijateljima dobivaju na značaju. Ništa vam neće biti teško pa biste im mogli pomagati u selidbi ili renoviranju kuće. Ljubavni život poprima previše predvidljivih tijekova. Možda vam nedostaje strasti kao na početku odnosa. Potrudite se, budite maštovitiji i romantičniji.

 

LJUBAV: 71% , ZDRAVLJE: 76% , POSAO: 77%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.