Dnevni horoskop za 14.veljače.2018.

Na današnji su dan rođeni skladatelj Hans Christoph HaidenMiljenko Smoje, jedan od najboljih hrvatskih novinara, pisac, satiričar i scenograf, te Relja Bašić, kazališni, filmski i televizijski glumac.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 4

 

Razgovor s prijateljem otvorit će vam oči – sve će vam se činiti jednostavnijim i lakšim. Pokažite onima koji su vam dragi koliko vam znače, ali ne samo riječima nego i djelima. Organizirajte se bolje i na području obiteljskih obaveza. Platite račune, obavite kupnju i opustite se u društvu djece.

 

LJUBAV: 74% ZDRAVLJE: 79% , POSAO: 80% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 2

 

Roditelji i autoriteti očekuju od vas prilagodbu i prihvaćanje njihovih pravila. Želite li izbjeći rasprave, prihvatite ono što se od vas očekuje. Budite otvoreni pri sklapanju novih poznanstava, ali ne i provokativni, kako ne biste svojim upadicama stvorili napetost u društvu. Osmijeh, komunikativnost i samouvjereni nastup aduti su koje trebate iskoristiti.

 

LJUBAV: 19% , ZDRAVLJE: 22% , POSAO: 27%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 5

 

Vaša karijera mogla bi krenuti u drugom smjeru ili poprimiti nove značajke. Rad i uspjeh više će ovisiti o naklonosti autoriteta. Dan je odličan za poslovne kontakte na daljinu. Novo poznanstvo probudit će vaše uspavane osjećaje. Nećete imati mira dok ne doznate nešto više o toj osobi. Dobit ćete lijep dar za Valentinovo.

 

LJUBAV: 97% , ZDRAVLJE: 98% , POSAO: 100%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 3

 

Neka zbivanja mogla bi biti posljedica vaših krivo povučenih poteza iz prošlosti pa ćete se još jednom morati pozabaviti s nečim što je ostalo nedovršeno. Iako možda danas nećete biti osobito raspoloženi, pred vama se otvara jako dobro razdoblje. Voljeni će vas večeras izvesti na posebno mjesto i ugodno vas iznenaditi.

 

LJUBAV: 60% , ZDRAVLJE: 57% , POSAO: 53%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 2

 

Bit ćete previše kritični prema partneru, što će voditi u svađe. Iskazat ćete svoje mišljenje, no partner će se ponašati kao da ga to ne zanima. Osjetite li da vam je ljubavni život zapao u rutinu, napravite nešto da probudite romantiku. Zbog neugodnosti koju vam je priredio poslovni suradnik, smišljat ćete način na koji ćete se postaviti.

 

LJUBAV: 38% , ZDRAVLJE: 35% , POSAO: 30%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 4

 

Dobro ste raspoloženi pa ćete postati komunikativniji i snalažljiviji. Vješto ćete rukovati novcem, biti oprezniji s naplaćenim potraživanjima. Slobodni bi se mogli ponovno zbližiti s partnerom s kojom su već imali burnu vezu. Poziv na kavu koji će predložiti druga strana teško ćete odbiti.

 

LJUBAV: 52% , ZDRAVLJE: 68% , POSAO: 62%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 5

 

Bit ćete puni pokretačke energije i ustrajno svladavati zapreke. Planetarni utjecaji poticajno će djelovati i na vaš ljubavni život. Vaša strastvena priroda sve više dobiva na značaju pa ćete sa zanimanjem promatrati suprotni spol ili se s nekim upustiti u flert. U poslu se pripazite zavidnika i neiskrenih kolega.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 97% , POSAO: 100%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 2

 

Mogli biste osjećati napetost i iscrpljenost. Nemojte se opterećivati brigama koje ne možete riješiti i koje ne ovise samo o vama. U iznošenju stavova budite odmjereni jer budete li brzopleti i nagli, sugovornici bi mogli pogrešno protumačiti vaše namjere. Partner će biti naporan, zaokupljen poslom i nespreman na miran razgovor.

 

LJUBAV: 33% , ZDRAVLJE: 24% , POSAO: 28%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 5

 

Dan će vam biti ispunjeni susretima i događajima koji će aktivirati vaš optimizam. Brinut ćete o drugima i biti im na usluzi. Osjetit ćete potrebu za ljubavnim skladom i uzbuđenjima. Mogli biste se razveseliti povećanom pažnjom koju ćete dobiti od osobe koja vam se sviđa. Simpatija će vas iznenaditi skromnim, ali lijepim darom.

 

LJUBAV: 85% , ZDRAVLJE: 83% , POSAO: 90%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 5

 

Traženi ste i pozivani na razne društvene događaje. Dobro ćete se slagati s ljudima, osobito s onima mlađima od sebe. Snalazit ćete se na razne načine, kako biste podmirili troškove ili dobili ono što vam pripada. Dobro ćete procijeniti nepoznate ljude i njihove ponude, a nečiji njegovan izgled i skupa odjeća neće vas posebno dojmiti.

 

LJUBAV: 93% , ZDRAVLJE: 89% , POSAO: 88%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 5

 

Potrebe vašeg srca i razuma bit će usuglašene pa će razmirice biti rijetkost. Zbližit ćete se s partnerom, a ako ste još slobodni, pronaći pravi način da osvojite simpatiju. Obavit ćete razgovor od kojeg ste mnogo očekivali. Ispostavit će se da niste gajili lažne nade i postići bitan dogovor. Iznenadite partnera intimnom večerom u dvoje.

 

LJUBAV: 98% , ZDRAVLJE: 95% , POSAO: 100%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 2

 

Dan je pogodan za obavljanje liječničkih pregleda i pretraga, odlazak stomatologu i sl. Priuštite si stručnu masažu koja će opustiti vaše napete mišiće. Uznemiravat će vas blizina nekih ljudi. Činit će vam se da s vama vode isprazne razgovore u kojima nema dubine. Trebat će vam društvo nekoga tko vas može nadahnuti.

 

LJUBAV: 31% , ZDRAVLJE: 37% , POSAO: 39%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.