Dnevni horoskop za 15.ožujka.2018.

Na današnji su dan rođeni glumac Judd Hirsch, zanosna glumica Eva Longoria te violončelistica Monika Leskovar.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 3

 

Trošit ćete mnogo energije u već uhodane poslove. Većinu dana bit ćete napeti, a raspoloženje će ovisiti o ophođenju vama bliskih ljudi. Obiteljski odnosi mogli bi se zakomplicirati, osobito ako se radi o podjeli imovine ili nasljedstvu. Netko će nezasluženo očekivati svoj dio, čemu ćete se usprotiviti.

 

LJUBAV: 61% ZDRAVLJE: 58% , POSAO: 55% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 5

 

Nećete dopustiti da vam itko pokvari raspoloženje ili planove. Visoko ste motivirani, a većinu problema rješavat ćete diplomatski. Dan je povoljan za usvajanje novih znanja, čitanje i prikupljanje informacija. S partnerom ćete imati solidne odnose, a na radnom mjestu mogli biste sve iznenaditi odličnim prijedlogom ili idejom.

 

LJUBAV: 86% , ZDRAVLJE: 81% , POSAO: 79%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 2

 

Ako ste zbog nekih poteza požalili, nemojte dopustiti da se to pretvori u grižnju savjesti. Budite blaži prema sebi jer svatko može pogriješiti. Radit ćete previše i brinuti da različite obaveze budu podmirene. Nemojte druge navikavati da sav teret prebace na vaša leđa. Ponekad je dobro reći “ne“ i tako stati na kraj bezobzirnim pojedincima.

 

LJUBAV: 29% , ZDRAVLJE: 31% , POSAO: 38%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 5

 

Pokažite simpatiji koliko vam je stalo do nje. Ustrajte na susretu i razgovoru i ne strahujte da ćete ispasti nametljivi. Intuicija vas odlično služi pa ćete spontano reagirati i toplo se ophoditi prema drugoj strani. Na poslu budite aktivni i poduzetni, obavite što više sastanaka i razgovora. No ne požurujte događaje.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 95% , POSAO: 100%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 3

 

Na poslu ste ovisni o drugima u većoj mjeri nego što će vam to odgovarati. Moguće su razmirice i neslaganja sa suradnicima oko jednog projekta. Smatrat ćete da su vaše ideje i prijedlozi bolji od njihovih. Imate li zdravstvene tegobe, bilo bi dobro da provjerite tlak i masnoće u krvi, osobito ako ste starija osoba.

 

LJUBAV: 40% , ZDRAVLJE: 44% , POSAO: 48%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 2

 

Imat ćete osjećaj da na teži način dolazite do rezultata. Poslovna napetost će utjecati na privatni život. Možda ćete dio posla obavljati kod kuće, no smetat će vas glasovi i prisustvo ukućana. Bit ćete neraspoloženi i to će se očitavati na vašem licu. No nećete biti raspoloženi s nikime o tome razgovarati.

 

LJUBAV: 21% , ZDRAVLJE: 25%, POSAO: 30%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 3

 

Spretno ćete se nositi s prohtjevima nadređenih ili stranaka. Zahvaljujući odličnoj koncentraciji i radišnosti, započeto ćete brzo dovršavati bez pogrešaka. Potreba za pružanjem i primanjem osjećaja bit će istaknuta pa ćete s partnerom češće izmjenjivati nježnosti. Nije isključeno da sretnete prijatelja iz svojih mladih dana.

 

LJUBAV: 56% , ZDRAVLJE: 58% , POSAO: 60%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 5

 

Ne odbijajte pozive za izlazak, osobito ako ste osamljeni. To ne mora značiti da ćete nekog upoznati, no druženje će vas udaljiti od turobnih misli. Razmislite o novim obrazovnim mogućnostima i profesionalnom usavršavanju, osobito ako niste zadovoljni poslom kojeg radite. Bez obzira na kvalifikacije, nikad nije kasno za nove početke.

 

LJUBAV: 96% , ZDRAVLJE: 99% , POSAO: 100%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 2

 

Skloni ste promjenama raspoloženja. Ljubavne probleme nemojte rješavati u takvom stanju jer nećete biti objektivni. Sve će vam se činiti dvostruko težim i nerješivim. S nekim biste se mogli posvađati zbog novca ili duga. Možda je netko vama dužan i ne vraća posuđeno. Planirate li kraći put, koncentrirajte se na vožnju!

 

LJUBAV: 24% , ZDRAVLJE: 26% , POSAO: 30%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 5

 

Vaša praktična priroda sve više dolazi do izražaja. Na poslu ste među najsnalažljivijima pa ste dobar primjer drugima kako treba raditi. Partneru ćete objasniti što vas smeta kod njega i postići da se ne naljuti na vas. Čak štoviše, dobro će poslušati što mu govorite. Samci će se putem interneta dopisivati sa zanimljivom osobom.

 

LJUBAV: 95% , ZDRAVLJE: 93% , POSAO: 89%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 4

 

Reagirat ćete na sitnice koje inače prešutite. Moguća su pomirenja s pojedincima s kojima dosad niste uspjeli izgladiti razmirice. Netko će vam u poslu pružiti pomoć, čak vas i protežirati. Osjetite li psihičku napetost, promjena okoline je ono što vam treba. Niste li u mogućnosti otputovati ili negdje izaći, godit će vam i šetnja.

 

LJUBAV: 82% , ZDRAVLJE: 76% , POSAO: 77%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 5

 

Vaša komunikativnost i oštroumnost bit će najzamjetljiviji u poslu pa će malo tko moći slijediti vaš tempo. Smatrate li da je potrebno razgovarati o prirodi i smjeru ljubavne veze, učinite to. Osim što ćete znati odabrati prave riječi i partner će biti pričljiv za razgovor. Sreće će imati i oni koji su skloni riziku, kocki i klađenju.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 93% , POSAO: 100%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.