Dnevni horoskop za 15.srpnja.2018.

 


 

 

OVAN (21.03.-19.04.)

 

Bit ćete veselog raspoloženja. Iako će vas ukućani zamarati svojim jadikovkama, a životni stavovi prijatelja živcirati, bit ćete dovoljno strpljivi da ih barem pokušate razumjeti. Zaljubljeni će željno iščekivati telefonski poziv pa nije isključeno da večer provedete u nečijem zagrljaju. Neke očekuje luda zabava na tulumu.

 


 

 

BIK (20.04.-20.05.)

 

Osjetit ćete da se u vama nakuplja negativna energija. Možda je previše obaveza palo na vaša leđa pa ste umorni. Preko volje ćete se posvetiti kućanskim poslovima, a djeca će iskazivati neposluh. No prema večeri tjeskoba i loše raspoloženje će popuštati pa će se vratiti vaš optimizam i motivacija.

 


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

 

Kućne obaveze obavite tijekom jutra, kako biste ostatak dana mogli posvetiti sebi i prijateljima. Pozove li vas društvo na večernji izlazak, nemojte ih odbiti zbog nekih sporednih stvari. Brzo ćete se opustiti i shvatiti da su teme za razgovor ležerne i baš po vašem ukusu. Imate li nesanicu, odagnajte je šalicom topla čaja.

 


 

 

RAK (21.06.-22.07.)

 

Na mobitel će vam pristizati mnogo SMS poruka pa nećete svima moći izaći ususret kad vas budu pozivali van. Znat ćete svakog poslušati i dati dobar savjet. Takve će osobine najviše koristiti vašim bližnjima, koji će se u velikoj mjeri oslanjati na vas. Provodite li dan izvan kuće, prilagodite odjeću vremenskim uvjetima.

 


 

 

LAV (23.07.-22.08.)

 

Bit ćete radoznali i usvajati nove informacije, a u razgovorima s ljudima dolazit ćete do korisnih podataka. Djelovat ćete pristupačno pa će vam mnogi spontano prilaziti. Mogli biste sklopiti poznanstvo koje će voditi u čvrsto prijateljstvo. Ako ste zaljubljeni, ne oklijevajte to staviti do znanja. Povucite prvi potez, isplatit će vam se.

 


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.)

 

Neće vam biti do druženja. Ako ste iza sebe ostavili naporan tjedan, neće ni čuditi vaša potreba da budete malo sami. Nećete pogriješiti ako odustanete od izlazaka ili odlaska nekome u goste. Ako ste odlučili dio dana posvetiti intelektualnom poslu, neka to budu rani jutarnji ili večernji sati. Tada će vam koncentracija biti na vrhuncu.

 


 

 

VAGA (23.09.-22.10.)

 

Mogli biste ostvariti povoljnu kupnju nečeg što dugo priželjkujete imati. Mnogima će dan proteći u užurbanom ritmu. Posjetit ćete rodbinu i pritom se dobro zabaviti. Nađete li se u društvu, netko će diskretno naslutiti da mu se sviđate. Ako ste roditelj, posvetite djeci više vremena. Provedite dan onako kako oni žele.

 


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.)

 

Oslobodite se utjecaja okoline, pokušajte spoznati što vama treba. Dopustite si objektivan odmak od situacija i okolnosti te u miru razmislite o svojim propustima. Večernji izlazak mogao bi uvesti u vaš život osobu koja će vam postati dobar prijatelj, a možda i nešto više od toga. Neki će biti obuzeti mislima o poslovnim problemima.

 


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

 

Osjećat ćete se energično i biti puni samopouzdanja. Izbjegavat ćete isprazna druženja, a birati one ljude s kojima je ugodan razgovor zajamčen. Mogli biste primiti ponudu za putovanje ili na neko vrijeme boraviti u drugom gradu. Imat ćete uspjeha u zavođenju i pri sklapanju novih poznanstava.

 


 

 

JARAC (22.12.-19.01.)

 

Izvrsno ćete se provesti u posjeti prijateljima ili rodbini. Uživat ćete u izrazima pažnje i naklonosti kojima će vas zasipati. Postat ćete svjesni svoje senzualnosti, privlačnosti i općenito dojma kojeg ostavljate na druge ljude. Izgladit ćete razmirice s partnerom s lakoćom koja će i vas same začuditi.

 


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.)

 

Iako ste u dobroj tjelesnoj formi, osjećajno ste vrlo ranjivi. Nepovjerenje u ljubavnoj vezi nastat će dijelom i zbog nekih neriješenih situacija iz vaše prošlosti. Predugo prešućujete ono što vas nagriza i izbjegavate razgovor u četiri oka u strahu pred istinom. No kada se s time suočite, znat ćete da je samo trebalo napraviti prvi korak.

 


 

 

RIBE (19.02.-20.03.)

 

Odnosi s nekim ljudima izgubili su smisao. Ne dopustite da vas pojedinci iskorištavaju, čak i ako su to oni iz vaše neposredne blizine. Nepotrebna filozofiranja i rasprave mogle bi štetiti bračnom odnosu. Dan nije povoljan za razgovore jer će vam nedostajati strpljenja, a partneru smisla za ustupke.

 


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.