Dnevni horoskop za 15.svibnja.2018.

Na današnji su dan rođeni skladatelj Claudio Monteverdi, državnik i političar, knez Klemens Wenzel Lothar Metternich te inženjer Pierre Curie.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.)

 

Danas biste mogli dobiti zanimljivu priliku. U pitanju će biti ljubav ili barem novi prijatelj. Također, posao kojem ste se posvetili neko vrijeme danas bi mogao ući u završnu fazu. To će vam dati poticaj za sljedeći projekt. Samo naprijed, vrijeme je da se probudite iz zimskog sna koji je trebao odavno završiti i krenete u nove pobjede.

 


 

 

BIK (20.04.-20.05.)

 

Danas biste mogli kontaktirati prijatelje koji žive ili rade daleko jer ćete dobiti zanimljive ideje od njih. Također, mogli biste razmisliti o putovanju. Dobit ćete priliku za poslovni put ili seminar na kojem ćete se moći predstaviti. Mnogo toga se događa oko vas pa pokušajte ostati fokusirani kako se ne biste zbunili.

 


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

 

Danas biste mogli dobiti nove zanimljive mogućnosti investicije. U pitanju je ulaganje vremena, novca ili nečeg drugog s vaše strane. Također, mogli biste razmisliti o određenom novom početku. Nemojte se samo previše uzbuditi i krenuti grlom u jagode bez provjere svih pozitivnih i negativnih aspekata situacije.

 


 

 

RAK (21.06.-22.07.)

 

Danas ćete dobiti priliku putovati bilo s partnerom ili prijateljem. Svi planovi koje danas započnete vezano uz to bit će uspješni i donijeti vam željeni rezultat. Što god planirali, dobit ćete vjetar u leđa pa ćete biti uzbuđeni i optimistični oko svoje budućnosti. Svi odnosi s drugim ljudima su vam topli i stimulirajući. Iskoristite to!

 


 

 

LAV (23.07.-22.08.)

 

Danas biste mogli načuti priče o povišici, pogotovo ako ste u zadnje vrijeme uveli nešto novo u svoje poslovanje. Osjećate se posebno energičnoga ćete biti u iskušenju tražiti više nego inače. Nije ni to loše, ali pripazite kako ne biste pretjerali. Morat ćete sačuvati nešto energije za svoje planove.

 


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.)

 

Danas biste mogli dobiti poziv za sudjelovanje u nekom novom projektu. Što god radili bit će stimulirajuće i uzbudljivo. Htjet ćete kanalizirati dosta energije i entuzijazma u taj projekt. Razmišljat ćete o partnerstvu, praveći planove kako dalje. Ovo je odličan dan za druženje pa se nemojte izolirati od drugih.

 


 

 

VAGA (23.09.-22.10.)

 

Mogli biste planirati ugostiti društvo večeras. Možda ćete zbog toga morati dodatno čistiti ili ukrasiti vaš dom, ali nemojte pretjerivati. Na kraju je uvijek najbitnije društvo. Ako se potrošite na uređivanje doma bit ćete umorni kad zabava krene, pa imajte na umu da je sutra opet radni dan i sve zadržite u normalnim okvirima.

 


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.)

 

Danas biste mogli posjetiti prijatelje. Možda ćete morati u manju kupovinu vezanu uz vas i vaš dom. U sve to ćete morati ugurati i nekoliko sitnih obveza. Neće vam ništa biti problem, a tijekom dana poziv starog prijatelja će vas dodatno razveseliti. Uživajte, radni tjedan tek je počeo i stres još nije na uobičajeno visokim razinama.

 


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

 

Danas biste mogli dobiti iznenadnu priliku za dodatnu zaradu najverojatnije poslićem kojeg možete obaviti i doma. Čut ćete za taj poslić od prijatelja ili kolege. Mogli biste također dobiti zanimljiv posjet, a ta osoba bi vam mogla koristiti na neki način. Bit će ovo uzbudljiv dan za vas, zadržite otvoren um.

 


 

 

JARAC (22.12.-19.01.)

 

Danas možete očekivati intelektualnu stimulaciju sa svih strana. Dobit ćete važne vijesti, radi kojih ćete morati sudjelovati u nekom poslu ako želite da se završi na vrijeme. Užurbanost dana potaknut će vaš optimizam i energiju pa se nećete štedjeti. Ipak, pripazite da se ne iscrpite do krajnjih granica.

 


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.)

 

Vaša kreativnost danas će djelovati u najvišoj brzini. Možda dobijete priliku i zaraditi neki novac koristeći vlastite talente. Vaše uzbuđenje i entuzijazam osigurat će da date sve od sebe pa ćete dobiti dosta odobravanja za svoj rad. Intuicija vam je također na visokoj razini pa iskoristite ovaj povoljan dan kako biste riješili odnose s drugima.

 


 

 

RIBE (19.02.-20.03.)

 

Danas vas privlači izlazak iz kuće i druženje s prijateljima, posebno ako uključuje neku sportsku aktivnost. Ovo je odličan dan za timske sportove. Ništa manje privlačna bit će vam i ideja o izlasku na vrlo zanimljivo mjesto, pa nemojte oklijevati već se prepustite osjećaju – ako vam se ide, idite, ako ne, rano u krevet!

 


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.