Dnevni horoskop za 15.travnja.2018.

Na današnji su dan rođeni  slikar, arhitekt, izumitelj, glazbenik, kipar, mislilac, matematičar i inženjer Leonardo da Vinci, kardinal i počasni akademik HAZU-a Franjo Kuharić te glumica, komičarka i scenaristica Emma Thompson.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 5

 

Zaboravite na posao, neplaćene račune i ostale brige koje čine život. Opustite se i usredotočite se na ono što vas veseli i čini sretnima. Ako ste u braku, vjernost će vam biti na velikoj kušnji. Ako ste slobodni, nećete odoljeti strasnoj pustolovini s osobom koja karakternim osobinama odudara od svih vaših prijašnjih partnera.

 

LJUBAV: 100% ZDRAVLJE: 96% , POSAO: 100% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 3

 

Zaboravite na posao, neplaćene račune i ostale brige koje čine život. Opustite se i usredotočite se na ono što vas veseli i čini sretnima. Ako ste u braku, vjernost će vam biti na velikoj kušnji. Ako ste slobodni, nećete odoljeti strasnoj pustolovini s osobom koja karakternim osobinama odudara od svih vaših prijašnjih partnera.

 

LJUBAV: 60% , ZDRAVLJE: 58% , POSAO: 52%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 5

 

Nećete se žaliti na dosadu, ali ni na umor. Otkrivat ćete zanimanja za nova područja ili ljude. Postat ćete bliskiji s prijateljima, planirati zajedničke aktivnosti, izlaske i susrete. Slobodni će biti spretni u osvajanju osobe koja im se sviđa. Znat ćete započeti s temom koja će kod obje strane izazvati oduševljenje i dobru zabavu.

 

LJUBAV: 92% , ZDRAVLJE: 90% , POSAO: 95%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 2

 

Stres prenosite u privatni život pa će partner teško izaći na kraj s vašim promjenama raspoloženja. Naići ćete na njegovo razumijevanje. U prijateljskim odnosima skloni ste provokaciji pa ćete se posvađati s nekim tko ima suprotno mišljenje od vašega. Teško će vam biti priznati da u nečemu griješite, čak i ako ste toga svjesni.

 

LJUBAV: 30% , ZDRAVLJE: 35% , POSAO: 31%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 5

 

S mnogo energije posvetit ćete se onome što vas ispunjava. Bit ćete spretni u ostvarenju planova, a znatiželja će vas potaknuti na otkrivanje novih stvari. Više ćete čitati, biti otvoreniji za nove ideje i sretati ljude koji vam iz svoga iskustva mogu dati dragocjen savjet. Samci, netko će vam diskretno staviti do znanja da vas želi bolje upoznati.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 97% , POSAO: 100%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 3

 

Budite aktivni, primite se kućanskih obaveza, sređivanja računa, popravaka i priprema za novi radni tjedan. Sumnje koje vas muče u vezi partnerove vjernosti odagnajte razgovorom u četiri oka. Samopouzdanje će vam biti poljuljano pa ćete od drugih tražiti potvrdu ili kompliment. Ne povlačite se u osamu, čak i ako ste željni mira.

 

LJUBAV: 56% , ZDRAVLJE: 50% , POSAO: 49%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 2

 

Neka su iznenađenja na pomolu. Čak i ako niste uključeni u njihov tijek, odrazit će se na nekom dijelu vašeg života. Uzmite dovoljno vremena za razmišljanje i ignorirajte one koji nestrpljivo očekuju vašu odluku. Ne uplićite se u bračnu razmiricu svojih prijatelja. Pokazat će se da je vaše poimanje zajedničkog života razlikuje od njihovog.

 

LJUBAV: 25% , ZDRAVLJE: 29% , POSAO: 30%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 3

 

Ni u jednom trenutku neće vam biti dosadno. Podjednako ćete uživati u samoći, kao i u druženjima. Iz vas će zračiti unutarnji mir i osjećaj zadovoljstva. Dan će vam biti ispunjen društvenim obavezama i susretima s prijateljima. Samcima će za oko zapeti netko iz njihova društva, no inicijativu prepustite drugoj strani.

 

LJUBAV: 50% , ZDRAVLJE: 46% , POSAO: 43%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 5

 

Očekuje vas mnogo zadovoljstva kroz druženje s prijateljima, rođacima i djecom. Zračite samopouzdanjem i sigurni ste u svoje izbore. Moguće je kraće putovanje ili ćete više vremena provoditi u šetnji ili vožnji. Informacije koje će vas razveseliti stići će putem telefona ili e-maila. Prijatelj će vam se u nečemu otvoriti i povjeriti.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 99% , POSAO: 100%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 2

 

Veći dio obiteljskih obaveza past će na vaša leđa, što vam neće biti pravo. Morat ćete ukućanima dati do znanja da tako ne može i da se poslovi moraju ravnopravno podijeliti. Ako ste željni provoda i dobre zabave, večer provedite izvan kuće. Ne odlažite planirani posjet roditeljima ili rodbini, osobito ako ste im obećali.

 

LJUBAV: 28% , ZDRAVLJE: 25% , POSAO: 23%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 5

 

Neće vam nedostajati prigoda za dobru zabavu. Posjeti prijateljima ili poznanicima činit će dan kratkim, ali i ispunjenim. Morat ćete uložiti više energije u bračnu komunikaciju. Jedino tako ćete otkloniti sumnje koje rade protiv vas. Novac ne posuđujte drugima, ali isto tako ne biste sami trebali posuđivati od drugih.

 

LJUBAV: 85% , ZDRAVLJE: 87% , POSAO: 90%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 4

 

Primit ćete se čišćenja pa će vaš dom zablistati. Kreativnije Ribe napravit će nov razmještaj namještaja, ne bi li u svoje okruženje unijeli željenu promjenu. S ukućanima biste mogli povesti razgovore na temu zajedničke budućnosti, roditeljstva ili kupnje nekretnine. No zasad će sve ostati na planovima.

 

LJUBAV: 78% , ZDRAVLJE: 79% , POSAO: 77%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.