Dnevni horoskop za 15.veljače.2018.

Na današnji su dan rođeni astronom Galileo Galilei, jedan od pionira automobilske industrije Louis Renault te Grigor Vitez, hrvatski dječji pisac i prevoditelj.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 5

 

Bračne spone bit će tanke, ljubavne veze na kušnji, a poslovna partnerstva lakše mogu doživjeti krah. No sve to ponajprije će ovisiti vama; hoćete li staviti “točku na i “ i okrenuti novu stranicu, ili ćete pričekati povoljniji vjetar. Planetarni sklad će biti osjetan u polju zarada pa vas novčani dobici ovih dana neće mimoići.

 

LJUBAV: 86% ZDRAVLJE: 89% , POSAO: 87% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 2

 

Bit ćete zaokupljeni uređenjem stana ili traženjem povoljnijeg zajma. Pomoć i potpora stiže iz obiteljskog kruga. Naiđete li na manje nesuglasice ili dvojbe, pokušajte pronaći zlatnu sredinu ili se odlučiti za rješenje kojim ćete ugodno iznenaditi bližnje. Odgovarat će vam društvo svestranih i duhovitih ljudi koji će vam dizati raspoloženje.

 

LJUBAV: 21% , ZDRAVLJE: 22% , POSAO: 27%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 5

 

Težit ćete skladnim odnosima i životu u dvoje. Pokazat ćete više inicijative prema osobi koja vam se sviđa. Veze s prijateljima i suradnicima bit će jake i sudbonosne. Neki će putem druženja doći do novih mogućnosti ili tek prigoda za dobru zabavu, a slobodnjaci će imati više šanse za ozbiljniju vezu. Više pažnje posvetit ćete svom izgledu.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 98% , POSAO: 100%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 3

 

Dan će obilovati zanimljivim događanjima pa će vam ostajati malo vremena za odmor. Ljubav će biti vaš glavni pokretač, a odnos s dragom osobom pun ljubavi i razumijevanja. Na odlasku s posla još dugo će vas zadržati kolege, a zbivanja u domu bit će dinamična i zahtjevna. Posjet prijatelja mogao bi potrajati do kasno u noć.

 

LJUBAV: 60% , ZDRAVLJE: 57% , POSAO: 53%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 2

 

Poslovna situacija nije jednostavna kao što na prvi pogled izgleda pa nemojte dopustiti da vas netko upotrijebi za svoje skrivene namjere. Nedostaje vam partnerova pažnja, no često pretjerujete sa svojim prohtjevima. Lagana hrana i više kretanja pozitivno će se odraziti na vašem izgledu, ali i raspoloženju.

 

LJUBAV: 38% , ZDRAVLJE: 35% , POSAO: 30%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 3

 

Sređivat ćete račune, posjećivati poslovnice banaka i odvojiti određeni novčani iznos za prijeko potrebne stvari. Bit ćete posrednik pri rješavanju tuđih problema ili riješiti jednu zamršenu situaciju. U ljubavi ćete se povoditi isključivo za željama i strastima. Pripazite kako drugoj strani zbog toga ne biste postali naporni.

 

LJUBAV: 53% , ZDRAVLJE: 59% , POSAO: 58%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 5

 

Pruži li vam se prilika za putovanje, proširit ćete poznanstva i obzore. Mnogi će se dokazivati kroz poslovni uspjeh ili živjeti iznad svojih financijskih mogućnosti. Morat ćete početi opreznije raspolagati svojim prihodima. Ljubavni život obilovat će promjenama. Na vama će biti da odlučite: upustiti se u pustolovinu ili ne.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 100%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 2

 

Imat ćete malo energije i vremena oko poslova koje ste planirali riješiti na drukčiji ili jednostavniji način. Malobrojni će se moći opustiti, pa i ako ukradete koji slobodan sat za sebe, mogla bi vas opterećivati zvonjava telefona ili zabrinjavajuće poruke. Nećete moći računati na partnerovu potporu jer će i on biti zauzet svojim brigama.

 

LJUBAV: 31% , ZDRAVLJE: 37% , POSAO: 39%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 4

 

Radeći svoj posao pronaći ćete sebe i biti zadovoljni. Neće vam nedostajati dinamike i uzbuđenja kojima težite. Zabavljat će vas dogodovštine kolega pa ćete se i sami uživati prepričavajući vlastita iskustva. Briga o zdravlju i izgledu bit će istaknuta. Planeti će se pobrinuti da obnovite životne navike i osvježite vanjski izgled.

 

LJUBAV: 74% , ZDRAVLJE: 79% , POSAO: 77%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 5

 

Posjećivat ćete rodbinu i prijatelje, obavljati korisne stvari i pripremati teren za blisku budućnost. Nećete izbjegavati odgovornost nego prihvatiti nove poslove. Partnerski odnosi će biti skladni, a pred samcima su nova poznanstva i zanimljiva druženja. Događaj ili razgovor otkrit će vam novosti vezane uz osobu iz prijateljskog kruga.

 

LJUBAV: 85% , ZDRAVLJE: 83% , POSAO: 90%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 5

 

Osjetit ćete platonsku povezanost s jednom osobom ili provesti ugodne trenutke u društvu boema i umjetnika. Duhovna orijentiranost bit će istaknuta pa ćete na dublji način razmišljati o smislu života. Poslovne obaveze spojit ćete s privatnima i tako više uživati. Spretnim potezima steći ćete više povjerenja kod poslovnih partnera i naići na njihovu potporu.

 

LJUBAV: 98% , ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 100%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 4

 

Privlačit će vas osebujni ili nedostižni ljudi. Ipak, nećete žaliti ni vremena niti truda, a nedorečeni odnosi podizat će vam adrenalin. Zauzeti će dolaziti u iskušenja i biti između dvije vatre. Uspijete li se koncentrirati i ozbiljnije posvetiti učenju ili obavljanju poslova, svoju intelektualnu snagu i kreativnu energiju možete znatno bolje iskoristiti.

 

LJUBAV: 53% , ZDRAVLJE: 68% , POSAO: 62%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.