Dnevni horoskop za 16.prosinca.2017.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 5

 

Vedri i nasmijani nećete nikome dopustiti da vas oneraspoloži. Pred samcima je uzbudljiv dan pun susreta i poziva na izlazak. Zračit ćete šarmom i privlačnošću koja će druge poticati da vam se približe i pokušaju se s vama upoznati. Obratite pozornost na zdravlje, a posebno na one dijelove tijela koja su vam i inače osjetljivi.

 

LJUBAV: 98% ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 100% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 3

 

Bez konkretnog razloga osjećat ćete se tužno i osamljeno. Zadovoljstvo ćete tražiti u hrani i slatkišima. Mogli biste se družiti s ljudima koji vam neće odgovarati po godinama, životnim nazorima i profesionalnom opredjeljenju. Odmaknite se od takvog društva, niste se dužni prilagođavati onima koji vam ne odgovaraju.

 

LJUBAV: 54% , ZDRAVLJE: 60% , POSAO: 49%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 4

 

Slobodne trenutke najradije ćete provoditi u druženju s partnerom. Zajednički odlazak u kino ili na romantičnu večeru omogućit će vam da ponovno uspostavite bliskost. U odličnoj ste tjelesnoj formi koju bi bilo šteta ne iskoristiti za iscrpno vježbanje, čišćenje podrumskih prostorija ili za noćni provod u diskoteci.

 

LJUBAV: 81% , ZDRAVLJE: 75% , POSAO: 70%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 2

 

Bit ćete osjetljivi pa vam neće trebati ozbiljniji povod za započinjanje svađa. Vašem partneru neće biti lako s vama izaći na kraj jer ćete biti skloni kritiziranju i sitnim provokacijama na njegov račun. Otkazat ćete sve dogovore za izlazak te se radije opuštati ispred televizora, gledajući program po svojoj volji.

 

LJUBAV: 37% , ZDRAVLJE: 30% , POSAO: 29%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 5

 

Nove ćete lmjude, a time i potencijalne simpatije, upoznavati putem tečaja ili seminara koje odnedavno pohađate. Neki će pasti na šarm mlađe osobe koja će ih oduševiti vedrinom i životnim entuzijazmom. Imate li bitan ispit, primite se učenja jer ćete danas biti iznimno dobro koncentrirani i odlično pamtiti.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 96%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 3

 

Odsutni ste mislima pa će vam biti teško usredotočiti se na obaveze. Improvizirat ćete i nastojati samo površno odraditi neke kućanske poslove. Potaknuti financijskim problemima, nastojat ćete pronaći najbolji način za što brže izvlačenje iz krize. Do potrebnog novca mogli biste doći iznajmljivanjem ili prodajom zemljišta.

 

LJUBAV: 59% , ZDRAVLJE: 59% , POSAO: 51%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 2

 

Vašu će nervozu na svojoj koži najbolje osjetiti ukućani. Započinjat ćete svađe bez posebnog povoda, a nećete prezati ni od uvreda kojima ćete nekog rastužiti i razočarati. Samoća neće dobro utjecati na vas, stoga vam se savjetuje da se okružite prijateljima čije će vas društvo bez sumnje oraspoložiti.

 

LJUBAV: 29% , ZDRAVLJE: 23% , POSAO: 21%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 3

 

Dan je odličan za sve vrste kozmetičkih zahvata i uljepšavanja. Promjena frizure ili nabavka novog komada nakita bit će sjajan način za podizanje samopouzdanja. Trošit ćete novac na nepouzdane preparate za mršavljenje, no bez redovite tjelesne aktivnosti nemojte očekivati zadovoljavajuće rezultate.

 

LJUBAV: 60% , ZDRAVLJE: 51% , POSAO: 58%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 5

 

Zaljubljivi ste i romantični pa ćete se prepustit flertu. Zaputite li se u noćni provod, steći ćete zanimljiva poznanstva te isprobati svoje zavodniče vještine. Osoba koja vam se sviđa mogla bi zbog toga biti ljubomorna, što će je i potaknuti da vam se približi i pokaže da je zanimate. Nije isključen poziv na prvi ljubavni sastanak.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 100%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 2

 

Osjećat ćete se osamljeno i depresivno. Razmišljat ćete o egzistencijalnim temama i mnogo razmišljati o pogreškama iz prošlosti. Iako biste se najradije prepustili odmaranju, nagomilane kućanske obaveze zahtijevat će da im se što prije posvetite. Nemojte previše računati na pomoć ukućana koji će biti u svojim problemima.

 

LJUBAV: 23% , ZDRAVLJE: 33% , POSAO: 39%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 5

 

Imate li mogućnosti, otputujte za vikend k prijateljima u drugi grad. Promjena sredine neće samo pozitivo utjecati na vaše raspoloženje, nego vam pružiti priliku da upoznate nove ljude. SMS poruke bit će učestale – prijatelji će vas pozivati na izlazak, a partner simpatično zavoditi romantičnim porukama.

 

LJUBAV: 79% , ZDRAVLJE: 84% , POSAO: 89%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 5

 

Posvetit ćete se sebi i svojim potrebama. Nećete mnogo mariti ako vas bližnji optuže da niste od velike pomoći, nego ćete bez grižnje savjesti uzeti zasluženi odmor. Povećani troškovi očekuju vas ako organizirate kakvo slavlje, krstitke ili ste pozvani u svadbu za kuma. Domaćice će imati priličnu strku oko pripreme ručka.

 

LJUBAV: 98% , ZDRAVLJE: 97% , POSAO: 99%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.