Dnevni horoskop za 16.siječnja.2018.

Na današnji su dan rođeni prirodoslovka i borac za spas gorila Dian Fossey, nezaboravni Sandokan Kabir Bedi i redatelj horrora John Carpenter.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 5

 

Poslovi će se odvijati prema uhodanom ritmu, a dio vremena moći ćete posvetiti osobnim interesima. Nakon radnog vremena završit ćete u obližnjem kafiću i prijateljskom čavrljanju s kolegama. S osobom rođenom u vodenom znaku mogli biste doživjeti nešto osobito i prepustiti se flertu i zavođenju.

 

LJUBAV: 89% ZDRAVLJE: 88% , POSAO: 87% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 2

 

Budete li odlučniji, odnos s partnerom promijenit će se u pozitivnom smislu. Nemojte nepromišljenošću ugroziti bliskost i povjerenje. Slobodni će težiti pomirenju s bivšom ljubavi i time opet prolaziti kroz iste probleme. No osjećat ćete da je to ispravno, osobito ako drugu stranu još uvijek volite.

 

LJUBAV: 25% , ZDRAVLJE: 26% , POSAO: 27%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 5

 

Planetarni položaji podržavaju sve vaše akcije pa imate li kakvu ideju sada je vrijeme za ostvarenja. Putovanja su vam povoljna, kao i komunikacije i javni rad. Kraći put mogao bi biti povezan s novim poslom. Samci, sputajte nesigurnost jer za nju nema mjesta – druga strana daje vam dovoljno jasnih znakova da joj se sviđate.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 96% , POSAO: 100%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 4

 

Dobro ćete se snalaziti u zbivanjima koja će odgovarati vašem temperamentu. Rješavat ćete pitanja zajma, dugova i nekretnina. Tražit ćete načina da poboljšate svoje novčane prilike. Posvetite malo više vremena jačanju tjelesne kondicije. Vodite više računa o sigurnosti u prometu i odnosima s drugima.

 

LJUBAV: 69% , ZDRAVLJE: 66% , POSAO: 67%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 2

 

Izgledan je stres na poslu, ne nužno zbog neuspjeha ili pritisaka nego zbog opsega obaveza. Budite svjesni utjecaja koje vaše riječi imaju. Govorite mirno i trudite se ne zvučati kao da naređujete, ako želite da okolina s vama surađuje. Osjećat ćete potrebu da se maknete od svega, sredite misli i razmislite.

 

LJUBAV: 25% , ZDRAVLJE: 26% , POSAO: 22%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 3

 

Mogli biste se ljutiti na šefa, smatrajući njegove odluke nepravednima. Nije isključeno da vam netko nešto obeća, a zatim izigra dogovor. I vaš će partner biti loše raspoložen. Nemojte prešutno podnositi njegovu sklonost kritici, dajte mu do znanja da i vi imate pravo na svoje mišljenje i stav. Organizam ojačajte vitaminskim pripravcima.

 

LJUBAV: 54% , ZDRAVLJE: 57% , POSAO: 53%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 5

 

Poziv za izlazak udvoje usmjerit će vaš ljubavni život u željenom smjeru. Iznenadit će vas brzi tijek zbivanja. Neće vam preostati drugo nego se prepustiti zaljubljenosti i zanesenosti. Obiteljski sklad bit će neupitan, ali možda ne u mjeri u kojoj ćete to priželjkivati. Očekivat ćete od ukućana više negoli će biti spremni pružiti.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 96% , POSAO: 100%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 2

 

U procjeni okolnosti, ali i vlastitih mogućnosti nedostajat će vam objektivnosti. Bit ćete brzopleti. Odradit ćete neke poslove i dogovore preko volje. Adaptacija stambenog prostora predstavlja sve češću temu u vašem domu, ali je i razlogom prepirke. Netko od ukućana mogao bi se ispriječiti na putu ostvarenja vašeg plana.

 

LJUBAV: 21% , ZDRAVLJE: 26% , POSAO: 27%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 4

 

Dat ćete oduška svojoj mašti i kreativnosti. Trebate li donijeti kakvu odluku ili procjenu, pouzdajte se u svoje odluke jer ćete biti iznimno lucidni. No kad je novac posrijedi, budite na oprezu. Pomno planirajte rashode i ulaganja u posao. Mogući su nepromišljeni troškovi vezani uz dom i ukućane.

 

LJUBAV: 72% , ZDRAVLJE: 79% , POSAO: 77%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 5

 

Energični ste i poduzetni pa će vam mnogo toga polaziti za rukom. Uspjeh vas očekuje u kontaktima s inozemstvom. Imat ćete odlično pamćenje i koncentraciju pa se sreća smiješi svima koji se bave intelektualnim radom. Najaktivniji bit ćete u prvoj polovici dana, a večernje sate radije ćete provesti u odmaranju.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 98% , POSAO: 100%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 5

 

Vrijeme je povoljno za sklapanje poslovnih ugovora, ulaganje u nekretnine ili prijevozno sredstvo. Razmatrat ćete uvjete kreditiranja ili donijeti radikalne odluke vezane za štednju. Slobodni se mogu naći na novom ljubavnom početku. Jedan događaj pomoći će da s više optimizma gledate na svoju ljubavnu budućnost.

 

LJUBAV: 99% , ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 100%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 4

 

Usredotočite se na jedan cilj, a sve drugo pustite da ide svojim tijekom. Imat ćete potporu bliske osobe ili prijatelja pa ćete biti uspješniji i zadovoljni postignutim. Odnos s partnerom bit će poljuljan zbog vaših čestih promjena raspoloženja i potrebe da u sebi gomilate nezadovoljstvo. Otvorite se, podijelite s njime ono što vas muči.

 

LJUBAV: 61% , ZDRAVLJE: 66% , POSAO: 67%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.