Dnevni horoskop za 16.svibnja.2018.

Na današnji su dan rođeni trostruki oskarovac Henry Fonda, dizajner Christian Lacroix i basist Nirvane Krist Novoselić.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.)

 

Zvjezdana energija vam priprema ugodno iznenađenje danas. Prestat će emocije koje su vam crpile energiju u vezi. Ulazite u fazu u kojoj su vam misli više okrenute prema samima sebi. Razmišljate o odlasku na putovanje na kojem možete sabrati misli koje su vas pratile u zadnje vrijeme.

 


 

 

BIK (20.04.-20.05.)

 

Danas je odličan dan za posvećivanje duhovnoj potrazi za smislom, ma koliko to vama na prvu – nemalo puno smisla. Posvetite se nečemu što vas inspirira. Zapalite svijeću i proučavajte nebo ili neku sliku u muzeju. Razmislite o svojem viđenju duhovnosti i napredujte, možete vi to, nije nemoguće…

 


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

 

Počinje novi period u vašem životu. Sada se napokon možete prepustiti i uživati u plodovima truda na profesionalnom polju, a uspjeha ne nedostaje. Opustite se i posvetite se sljedećem cilju. S osmjehom prihvatite što vam donosi budućnost jer ne da nije tmurna, unatoč okolnostima, već upravo suprotno.

 


 

 

RAK (21.06.-22.07.)

 

Današnji dan bi mogao donesti neke rizične ideje o vašoj poslovnoj budućnosti. Danas je savršen dan za akciju ako razmišljate usmjeriti karijeru prema umjetnosti. Prvi korak je osmisliti kako ostvariti zaradu od toga. Dobro došli natrag u stvarnost, spustite se s oblaka na kojem ste boravili u posljednje vrijeme.

 


 

 

LAV (23.07.-22.08.)

 

Danas ste pronašli izvor zadovoljstva na mjestu gdje najviše volite – u sebi. Sada je vrijeme da ga pokažete drugima i iskoristite ga u životu. Vaše je vrijeme da zasjajite na pozornici. Oborit ćete ih s nogu i dočekati pljesak koji ne samo da mislite da zaslužujete, nego ste ga stvarno pošteno zaradili.

 


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.)

 

Današnja planetarna energija će vas osnažiti da poduzmete odlučne korake u samodokazivanju koje je potrebno kako biste zaštitili svoja prava i označili teritorij. Nemojte se sramiti jasno i glasno iznijeti svoje stavove, to je jedini način na koji ćete svojoj okolini pokazati da s vama nema labavo…

 


 

 

VAGA (23.09.-22.10.)

 

Danas pucate od mentalne snage. Današnji dan iskoristite da se posvetite pisanju ili rješavanju kompliciranih problema. Imate na raspolaganju svo potrebno nadahnuće upravo za to. Nemojte se brinuti što će ljudi oko vas biti šokirani vašom izravnošću i domišljatosti. Znat će prepoznati vrijednost vaših ideja.

 


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.)

 

S današnjom energijom bit ćete otvoreniji nego obično, što je za vas priličan napredak, željeli vi to sebi priznati ili ne. Napokon ćete naći način da drugima pokažete što mislite. To je važna promjena za vas. Vidjet ćete koliko je to velika pomoć pri dosezanju vaših životnih ciljeva, unatoč tome što ste do sada sumnjali u takvu praksu.

 


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

 

Danas ste nezaustavljivi. Po prirodi ste vrlo radišni, a s trenutnim položajem planeta dobit ćete dodatni vjetar u leđa koji će vam pomoći postići više nego inače. Energije imate na pretek pa ćete se moći nositi sa svim zadacima. Samo koristite vlastitu pronicljivost kako biste donijeli prave odluke u pravo vrijeme.

 


 

 

JARAC (22.12.-19.01.)

 

Riješite se prtljage iz prošlosti koju više ne koristite. Ma koliko se voljeli okruživati stvarima sa sentimentalnom vrijednosti dolazi vrijeme kad se trebate okrenuti budućnosti, a prošlost ostaviti gdje joj je i mjesto. Čišćenje doma pomoći će vam rasčistiti i neke osobne stvari, stoga, zasučite rukave i bacite se na posao!

 


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.)

 

Intimnost će biti u zraku sljedećih nekoliko dana. Pokušajte osloboditi svoj prilično natrpani raspored i provesti što više vremena s voljenim osobama jer ćete posebno uživati u njihovom društvu. Navečer pozovite društvo koje će vam napuniti baterije odličnim razgovorima, neobavezno i bez puno napora.

 


 

 

RIBE (19.02.-20.03.)

 

Osjećate li se posebno avanturistički danas? Često ste motivirani vlastitim idealstičnim očekivanjima, a današnji planetarni utjecaj dat će vam dodatni poticaj na sanjarenje. Zadovoljite svoju želju za otkrivanjem novih horizonata upoznavajući nove ljude koji će vam donijeti novu energiju u život. Ponekad najveće avanture započinju najjednostavnijom akcijom.

 


 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.




Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.