Dnevni horoskop za 16.travnja.2018.

Na današnji su dan rođeni glumac, redatelj i scenarist Charles Chaplinpapa Benedikt XVI. te kazališni, televizijski i filmski glumac, redatelj i scenarist Boris Dvornik.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 5

 

Bit ćete vrijedni. Neprestano ćete nešto raditi pa će trenuci koje ćete posvetiti odmoru ili spavanju biti rijetki. Sve ono što se događa bliskim ljudima moglo bi se neizravno odraziti i na vaš život. Njihovi će vas uspjesi iskreno veseliti, a imaju li kakvih problema, upravo ćete ih vi najbolje znati riješiti.

 

LJUBAV: 87% ZDRAVLJE: 83% , POSAO: 79% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 5

 

Brojne aktivnosti te društvene i poslovne obaveze, odvući će vam pozornost od privatnog života. No ukućani vam neće prigovarati nego će podržati vaše akcije, jednako kao i potrebu da se opuštate u društvu. Nekima među vama moguće je putovanje u inozemstvo poslovne ili ljubavne prirode.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 99% , POSAO: 100%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 4

 

Reakcije će vam biti burne pa povedite računa o tome da ne pretjerate. Imat ćete osjećaj da poslovni zahtjevi nadilaze vaše mogućnosti. Budete li se uzdali samo u svoje snage, prebrzo ćete se iscrpiti pa je dobro prihvatiti pomoć kolega. Ne namećite partneru svoje mišljenje, a najviše ćete ga uvrijediti ako njegove riječi ne shvatite ozbiljno.

 

LJUBAV: 63% , ZDRAVLJE: 59% , POSAO: 65%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 5

 

Podmirit ćete dug ili dobiti očekivani novac. No nemojte odmah početi trošiti, prvo odvojite za račune i podmirite dugovanja. Budite odlučniji u odgoju djece. Bilo da je riječ o zabrani ili obećanju, bitno je da u tome ostanete dosljedni. Ne svađajte se s partnerom pred njima. Zbog uznemirenost mogli biste večeras teže usnuti.

 

LJUBAV: 84% , ZDRAVLJE: 81% , POSAO: 77%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 2

 

Izbjegavajte razgovore i rasprave jer biste mogli naići na neugodnog sugovornika, koji bi vas mogao i izvrijeđati. Drugi će biti skloni pogrešno protumačiti vaše izjave i zamjeriti vam izgovorene riječi. Dan nije pogodan za poslovne pregovore, ali ni za ljubavne akcije pa je bolje ništa ne poduzimati niti odlučivati.

 

LJUBAV: 29% , ZDRAVLJE: 34% , POSAO: 38%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 5

 

Unijet ćete više osjećaja u odnos s partnerom ili djecom te ugađati bližnjima. Spremnost da prihvatite mišljenja koja su suprotna vašima, omogućit će sagledavanje situacije iz nove perspektive. Osobito spretni bit ćete u komunikaciji kako u društvu, tako i na poslu. Dobro ćete se snalaziti u trgovini i posredničkim poslovima.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 98% , POSAO: 100%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 3

 

Sve dolazi na svoje mjesto, uz malo prilagođavanja stvarima koje ne možete promijeniti. Iako su teškoće prolazne, neka vam budu poticaj i izazov. Pokrenite nove poslove i ostvarite planove. Iako ćete biti u dobroj tjelesnoj kondiciji, porast aktivnosti i ubrzani dnevni ritam mogu vas i ozbiljnije iscrpiti.

 

LJUBAV: 42% , ZDRAVLJE: 49% , POSAO: 45%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 2

 

Žalit ćete se na umor i okolnosti pod kojima radite. Moguće su teškoće u koncentraciji i sporazumijevanju sa šefovima te starijim i nefleksibilnim suradnicima. Neke će mučiti ljubavne dvojbe. Nećete biti sigurni želite li ljubavnu vezu ili samo flert. Vaše oklijevanje moglo bi ohladiti drugu stranu.

 

LJUBAV: 30% , ZDRAVLJE: 35% , POSAO: 39%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 3

 

Radoznali ste i pronicljivi. Ove će vam sposobnosti koristiti ako se borite za napredovanje ili bolje radno mjesto. Nastojat ćete si priuštiti trenutke ugode, makar to značilo odustati od nekih dogovora i izlazaka. Raspoloženja će vam se često mijenjati pa ćete u nekim trenucima biti neshvatljivi svom partneru.

 

LJUBAV: 59% , ZDRAVLJE: 55% , POSAO: 60%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 5

 

Radoznali ste i pronicljivi. Ove će vam sposobnosti koristiti ako se borite za napredovanje ili bolje radno mjesto. Nastojat ćete si priuštiti trenutke ugode, makar to značilo odustati od nekih dogovora i izlazaka. Raspoloženja će vam se često mijenjati pa ćete u nekim trenucima biti neshvatljivi svom partneru.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 99% , POSAO: 100%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 2

 

Na prvi ćete dojam djelovati opušteni, no neki među vama će štošta trpjeti u sebi. Ako ste u dugoj vezi, možda ćete zbog druge osobe razmišljati o novom ljubavnom početku. Slično bi se moglo odigrati i na poslovnom planu. Preispitivat ćete druge mogućnosti, ali bi bilo dobro da pripazite tko su ljudi kojima se povjeravate.

 

LJUBAV: 34% , ZDRAVLJE: 39% , POSAO: 35%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 5

 

Muči li vas nejasna ljubavna situacija, povucite se i pričekajte da prvi korak napravi druga strana. Tako ćete dobiti na vremenu i znati kako trebate reagirati ili što reći. Poslovne obaveze dobro ćete uskladiti s privatnima, a vaš će radni doprinos biti zapažen. Usredotočit ćete se na što bolju zaradu, a bude li prilike, zatražit ćete povišicu.

 

LJUBAV: 85% , ZDRAVLJE: 87% , POSAO: 90%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.