Dnevni horoskop za 16.veljače.2018.

Na današnji su dan rođeni kompozitor Johann Strauss, genetičar Hugo DeVries te veliki tenisač John McEnroe.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 3

 

Uslijed svih burnih događaja i obaveza koje vas danas očekuju, činit će vam se kao da ste izgubili kompas. Ništa neće ići kako ste zamislili. Poslušajte savjet dobronamjerne osobe i vratit ćete se u ravnotežu. Vijest koju ćete dobiti iz inozemstva, vratit će vam vjeru u vas i vaš rad.

 

LJUBAV: 48% ZDRAVLJE: 42% , POSAO: 49% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 5

 

Dan će vam proći s osmjehom na licu. Trud koji ste uložili u odnos s partnerom, konačno će početi davati rezultate. Kolege i nadređeni će vas poduprijeti u realizaciji vaše ideje, nakon mnogo vremena i borbe. Mogli biste sresti drage ljude i provesti popodne u smijehu i oživljavanju dobrih uspomena.

 

LJUBAV: 79% , ZDRAVLJE: 83% , POSAO: 89%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 2

 

Napeta situacija između vas i partnera doseći će vrhunac, a da to nije najgore uvjerit ćete se kad shvatite da se ta ista situacija preslikala i na vaše radno mjesto. Nervoza, nerazumijevanje i napetost tijekom cijelog dana ostavit će posljedice i na vaše tijelo. Stoga večer podredite odmoru i ranijem odlasku na spavanje.

 

LJUBAV: 26% , ZDRAVLJE: 30% , POSAO: 20%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 5

 

Zaljubljene očekuje dan pun prevrata na emocionalnom planu. Zbog poslovnih i drugih obaveza, partner vam neće biti u mogućnosti posvetiti dovoljno pažnje, što će izazvati pravu buru u vašem odnosu. Kolege vam nisu naklonjene, ali vas to neće spriječiti da odradite posao i više nego dobro, na svoje i zadovoljstvo nadređenog.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 95% , POSAO: 99%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 3

 

Novci kao da vam klize kroz prste. Suzdržite se od trošenja i smanjite troškove na najmanju moguću mjeru. Iako ste danas planirali dan odmora, nećete odbiti iznenadne pozive na druženja. Na radnom mjestu će među vašim kolegama vladati netrpeljivost, ali ne dajte se uvući u rasprave koji vas se ne tiču.

 

LJUBAV: 54% , ZDRAVLJE: 57% , POSAO: 60%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 2

 

U obiteljskim odnosima očekuje vas napeta situacija, koju će biti moguće riješiti tek racionalnim razmišljanjem i mirnim razgovorom unutar obitelji. Teško ćete se snalaziti u nametnutim vam odgovornostima. Ne odbijajte pozive na druženja, ma koliko bili neraspoloženi. Prijatelji će vas znati oraspoložiti.

 

LJUBAV: 29% , ZDRAVLJE: 25% , POSAO: 21%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 3

 

Ako ste u vezi, očekuju vas nesporazumi s partnerom. Na površinu će izaći karakterne razlike i shvaćanje koji su čiji prioriteti u životu. Niste li u vezi, a imate romantične osjećaje za nekoga, danas nije najbolje vrijeme za bilo kakve ozbiljne razgovore na tu temu. Ne dopustite si uvlačenje u bilo kakva govorkanja i uredske tračeve.

 

LJUBAV: 41% , ZDRAVLJE: 47% , POSAO: 46%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 5

 

Zavidna koncentracija i racionalnost bit će jedno od vaših najjačih oružja. Iako vam pozornost neće biti usmjerena na ljubav, nećete je moći ignorirati. Možda upravo danas s partnerom razjasnite nesporazum i obnovite vezu. Na poslu ćete se osjećati korisno, dobro se snaći u dobivenim zadacima i riješiti ih s lakoćom.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 96% , POSAO: 100%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 2

 

Unatoč radnim navikama i volji za poslom ili učenjem, sitnice će vam kvariti koncentraciju tijekom cijelog dana. Isključite telefon i zamolite one oko vas za tišinu. U nekoliko navrata bit ćete izloženi povećanom stresu. U odnosu s partnerom bit ćete prisiljeni napraviti ustupke koji vam nisu najdraži, ali shvatit ćete da je to jedino ispravno.

 

LJUBAV: 39% , ZDRAVLJE: 33% , POSAO: 31%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 4

 

Sve vaše zasluge će konačno isplivati na vidjelo. Od nadređenog ćete biti pohvaljeni pa nije isključeno da vam ponudi bolje radno mjesto ili povišicu. Ako i niste zaljubljeni mogli biste se naći usred ljubavne priče, ni sami ne shvaćajući kako ste se tu našli. Nemojte previše razmišljati ni analizirati, samo se prepustite osjećajima.

 

LJUBAV: 80% , ZDRAVLJE: 77% , POSAO: 79%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 4

 

Prenosit ćete svoju pozitivnu energiju na druge ljude, bez obzira na način komunikacije. Razgovori između vas i partnera teći će glatko – podudarat će vam se misli i želje, što će kod oboje stvoriti osjećaj sreće i zadovoljstva. Budite oprezni s trošenjem teško zarađenog novca i nastojte odoljeti kupnji nepotrebnih stvari.

 

LJUBAV: 75% , ZDRAVLJE: 72% , POSAO: 79%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 5

 

Vrijeme je za malu promjenu koja će vam dati dodatnu motivaciju da dovršite stvari koje ste započeli. Promijenite raspored stvari u kući, bacite suvišne papire koji vam već tjednima stoje na radnom stolu ili samo promijenite put kojim inače idete. Rezultat će vas oduševiti. Počinjete li s dijetom i tjelovježbom, budite ustrajni!

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 97% , POSAO: 100%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.