Dnevni horoskop za 17.ožujka.2018.

Na današnji su dan rođeni inženjer i izumitelj Gottlieb Daimler, jazz pijanist i pjevač Nat King Cole te glumac Kurt Russell.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 3

 

Prijatelji će se okupljati u vašem domu pa ćete uz kavu voditi zanimljive rasprave. Čak i ako nešto krene u krivom smjeru i posvađate se, brzo ćete izgladiti sve nesporazume. Organizirate li proslavu nečijeg rođendana, mnogo ćete se istrošiti, ali vam neće biti žao jer svi hvaliti vašu gostoljubivost i kulinarske vještine.

 

LJUBAV: 54% ZDRAVLJE: 58% , POSAO: 57% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 5

 

Zahvaljujući Mjesecu u Ribama, s lakoćom ćete prodirati u misli i osjećaje sugovornika i donositi ispravne odluke. Netko vama blizak ima ljubavnu dvojbu, koju neće znati riješiti bez vašeg objektivnog uvida i procjene. Privlačit će vas aktivnosti koje podižu adrenalin, no vaša tjelesna kondicija zahtijevat će malo više mirovanja.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 97% , POSAO: 100%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 2

 

Izbjegavat ćete veće skupine ljudi, a i neke rutinske obaveze činit će vam se naporne. Trebat će vam odmor i odmak od situacija koje na vas djeluju stresno. Slobodni će se naći u strastvenoj, ali nepostojanoj vezi. U jednom ćete se trenutku svađati pa potom brzo pomiriti. U nekim trenucima nećete znati na čemu ste s partnerom.

 

LJUBAV: 21% , ZDRAVLJE: 24% , POSAO: 28%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 5

 

Osjetljivi ste na potrebe bližnjih pa ćete izići ususret rođacima koje muči egzistencijalni problem. No ovo je ipak dan u kojem će prevladati ljubavni osjećaji. Seksualnost i potreba za uživanjem bit će posebno istaknuti. Mogli biste se naći u zagrljaju bivše ljubavi ili nekog u koga ste jako zaljubljeni.

 

LJUBAV: 90% , ZDRAVLJE: 86% , POSAO: 85%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 5

 

Iako će se potkrasti pokoja neplanirana ili nezgodna situacija, optimizam vam neće dopustiti da vam to pokvari dan. Obratite pozornost na nova poznanstva ili na susret s osobom s kojom ste nekada bili izuzetno bliski. Nije isključeno da dođe do zbližavanja koje će brzo voditi u ljubavnu vezu.

 

LJUBAV: 95% , ZDRAVLJE: 90% , POSAO: 89%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 5

 

Bit ćete traženi i pozivani na razne društvene događaje. Izvrsno ćete se slagati s ljudima, osobito s mlađima od sebe. Vaše će se mišljenje uvažavati, a vodit ćete i glavnu riječ prilikom obiteljskog okupljanja. Drugi će se osjećati ugodno s vama. S mnogo kreativnog duha dovest ćete u red svoj stan ili kuću.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 97%, POSAO: 100%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 4

 

Nemojte se prepuštati tmurnim mislima. Ako se baš nikako ne možete odobrovoljiti, pokušajte se primiti nekog posla – to će vas odmaknut od briga. Nađite vremena za ljubavnu vezu jer partner primjećuje da ste odsutni duhom. Uključite li ga u svoje probleme, mogao bi vam dati dobar savjet.

 

LJUBAV: 65% , ZDRAVLJE: 59% , POSAO: 64%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 4

 

Ako ste slobodni, a imate ljubavnih planova, krenite u njihovo ostvarenje. Šanse za uspješno osvajanje su velike. Zateknete li se u društvu ljudi na položaju, svojim načinom razmišljanja privući ćete njihovu pozornost. Nije isključeno da poznanstvo s nekim od njih brzo preraste u prijateljski odnos.

 

LJUBAV: 78% , ZDRAVLJE: 76% , POSAO: 81%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 2

 

Zadržite prisebnost u napetim trenucima. Ne dopustite partneru da na vas vrši pritisak oko nečega što se vama ne sviđa. Otvoreno mu dajte do znanja da ne pristajete. Ako danas radite, na radnom mjestu nećete se osjećati ugodno. Kolegama ćete zamjerati sklonost da svoje obaveze prepuštaju drugima.

 

LJUBAV: 32% , ZDRAVLJE: 30% , POSAO: 34%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 5

 

Uživat ćete u svojim malim ritualima, kontaktirati i posjećivati prijatelje, zanimati se za razna događanja i provoditi ugodne sate u krugu obitelji. Shvatit ćete da je nekome stalo do vas, a to će biti povezano s večerašnjim izlaskom ili telefonskim pozivom. Ako ste sami, okupite društvo i dobro se zabavite.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 99% , POSAO: 100%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 3

 

Mnogo očekujete od partnera, zaboravljajući da i vi trebate davati njemu. Postali ste previše strogi – unesite više topline u vašu komunikaciju. Odmaknite se od briga. Ako ste žena, zanemarite obimnije kućne poslove jer i vama trebaju trenuci opuštanja i razbibrige. Bude li vas poslužilo lijepo vrijeme, iskoristite ga za šetnju.

 

LJUBAV: 46% , ZDRAVLJE: 45% , POSAO: 50%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 2

 

Partner će vas razljutiti jer će vas stalno kritizirati i prigovarati. Postavite se kao autoritet, ne želite li da vam djeca sve počnu raditi po svome. Ako ste mlađi, nemojte žaliti zbog propuštene ljubavne prilike jer ćete uskoro dobiti novu. Izbjegavajte aktivnosti koji iziskuju previše psihofizičkog napora.

 

LJUBAV: 30% , ZDRAVLJE: 27% , POSAO: 26%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.