Dnevni horoskop za 17.prosinca.2017.

Na današnji su dan rođeni slavni, no jednako tako i kontroverzni Paracelsus, kompozitor Johann Friedrich Schubert, kao i glumica Milla Jovovich.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 5

 

Više ćete se kretati u društvu poznatih, a nije isključena i pokoja simpatija. Glavom će vam prolaziti najrazličitije misli, a inspiracija navirati na svakom koraku. Odnos s partnerom je postojan pa se nemate čega bojati ili u nešto sumnjati. Samci, nečija naklonost nije samo platonske prirode, a to ćete doznati kroz koji dan.

 

LJUBAV: 87% ZDRAVLJE: 89% , POSAO: 88% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 5

 

Osjetit ćete se motiviranima za akciju raščišćavanja problema. Nezavršene i komplicirane odnose pokrenut ćete u pravcu razrješenja. Ovo se odnosi na veze i iskustva iz prošlosti, koje su vam oduzimale miran san. Shvatit ćete što vam je činiti. Iskoristite svaku priliku za putovanje i izlazak s partnerom – treba vam više zabave.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 97% , POSAO: 100%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 3

 

Osjećat ćete pad energije i potrebu za snom. Smetat će vas tuđa propitkivanja o vašem životu ili roditeljske sugestije i kritike. Mlađi i zaljubljeni bit će skloni sanjarenju. Maštat ćete o nedostižnoj simpatiji i zamišljati da ste zajedno. Nemojte doći u napast da je kontaktirate i pozovete na kavu jer dan nije povoljan za takve akcije.

 

LJUBAV: 60% , ZDRAVLJE: 56% , POSAO: 54%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 5

 

Ma koliko vam se činilo da prijatelj prema vama nešto osjeća, prednost ipak dajte razumu – možda krivo tumačite njegovu naklonost. Mladi će povesti argumentiran razgovor s roditeljima i izboriti se za neka svoja prava. Pokazat ćete da ste dovoljno zreli i odgovorni i da vas ukućani ne trebaju tretirati kao “malo dijete“.

 

LJUBAV: 86% , ZDRAVLJE: 79% , POSAO: 89%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 2

 

Partneru ćete u naletu ljutnje svašta izgovoriti. Nećete prezati niti od grubljih riječi pa može doći do svađe. Ako je uzrok premorenost ili stres, dajte to partneru na znanje. Ne rješavajte probleme šutnjom. Zbog obaveza morat ćete se prilagoditi zahtjevima bližnjih, što će vas jako iscrpljivati. Odgovaralo bi vam da vas svi puste na miru.

 

LJUBAV: 22% , ZDRAVLJE: 25% , POSAO: 31%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 5

 

Susret s prijateljima mogao bi završiti provodom do kasnih sati. Kraća putovanja i promjena omogućit će da se opustite i uživate u uzbudljivim zbivanjima. Razmišljat ćete o novom hobiju ili upisivanju tečaja koji će vam dati potrebna znanja i vještine iz područja kojima se planirate posvetiti u skoroj budućnosti.

 

LJUBAV: 99% , ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 100%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 3

 

Pred vama je dan ispunjen mnoštvom događaja. Nećete imati vremena za odmaranje pa se popodnevnom spavanju nemojte ni nadati. Mogli bi vas iznenaditi gosti ili prijatelj sa svojim problemima. Nemirni snovi ili nesanica moguće su reakcije na napetost u obiteljskom okruženju. Nešto od tih problema morat ćete što prije riješiti.

 

LJUBAV: 52% , ZDRAVLJE: 58% , POSAO: 63%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 3

 

Preispitivat ćete osjećaje prema nekim ljudima, ali i njihov utjecaj na vaš život. Intuitivno ćete osjetiti što trebate učiniti ili nekome reći kako biste iz svega izašli čiste savjesti. Nekim Škorpionima moguća je ljubavna pustolovina koja će podignuti mnogo prašine i pokrenuti tračeve. Požalit ćete što ste nekom povjerili svoje intimne tajne.

 

LJUBAV: 59% , ZDRAVLJE: 50% , POSAO: 56%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 3

 

Osluškujte potrebe organizma i ne pretjerujte s kavom i slatkišima. Neke bi mogla iznenaditi glavobolja već u jutarnjim satima. Oni koji neće imati takvih problema, primit će se pospremanja i uposliti sve ukućane. Partnerovi poslovni problemi bit će tema razgovora. Pomoći ćete mu da situaciju sagleda i s ljepše strane.

 

LJUBAV: 40% , ZDRAVLJE: 46% , POSAO: 48%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 5

 

Imat ćete mnogo planova i obaveza. Krenut ćete u posjet prijateljima, rodbini ili ćete i sami nekoga ugostiti. Nekoliko sati odvojite samo za sebe, što će biti dovoljno da se od svega odmorite. Pred nekima su uzbudljivi trenuci na ljubavnom planu. Osjetit ćete ushit jer osoba koja vam se sviđa sve više pogledava u vašem smjeru.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 98% , POSAO: 100%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 2

 

Odnosi s roditeljima bit će istaknuta tema. Sa svih strana pritisnut će vas obaveze i odgovornosti. Ljubavna zbivanja manje će vas zaokupljati pa će zaljubljeni ostati na odstojanju prema simpatiji. Još se nisu poklopile okolnosti koje bi vas povezale pa ćete morati strpljivo čekati da se okolnosti okrenu u vašu korist.

 

LJUBAV: 37% , ZDRAVLJE: 39% , POSAO: 38%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 4

 

Najviše vremena provodit ćete u pokretu. Šetnja do trgovine ili po parku mogla bi završiti susretom sa starim znancem pa ćete razgovor nastaviti negdje na kavi. Planirate li se zaputiti na selo ili u posjet rodbini, zajamčena vam je dobra zabava i brojni zanimljivi događaji. Nemojte sjedati za upravljač ako ste pod utjecajem alkohola!

 

LJUBAV: 75% , ZDRAVLJE: 72% , POSAO: 79%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.