Dnevni horoskop za 17.siječnja.2018.

Na današnji su dan rođeni državnik Benjamin Franklin, mafijaš Al Capone i boksački šampion Muhammad Ali.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 4

 

Naći ćete se razapeti između prošlosti i budućnosti, a obuzet će vas i sjećanja na bivšu ljubavnu vezu. Prepustite li se tuzi i nezadovoljstvu, onemogućit ćete same sebe da krenete naprijed. Moguća je povećana briga za zdravlje bližnjih, osobito starijih pojedinaca i kućnih ljubimaca. No odricanja za tuđi boljitak neće vam teško pasti.

 

LJUBAV: 65% ZDRAVLJE: 66% , POSAO: 62% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 2

 

Trebat će vam više partnerove pažnje. Krivo ćete shvatiti njegovu izjavu i predbacivati mu nešto što nije skrivio. Imat ćete snažnu želju da se oslobodite svega što vam predstavlja teret ili vas ograničava, ali će vam razum nalagati da nije vrijeme za radikalne poteze. Budite strpljivi i ne donosite brzoplete odluke.

 

LJUBAV: 27% , ZDRAVLJE: 25% , POSAO: 26%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 5

 

Dan je pogodan za putovanje, kontakte s ljudima iz drugoga grada ili inozemstva. Večernji izlasci donose zanimljive susrete, a umjetnički poslovi popularnost. Ako ste tek ušli u ljubavnu vezu, otkrit ćete nove kvalitete u partneru koje će vas oduševiti. Oni koji su u ozbiljnim vezama planirat će zajednički život.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 96% , POSAO: 100%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 4

 

Bit ćete poduzetni u poslu, komunikativni u društvu i velikodušni u ljubavi. Širit ćete poznanstva i dobiti priliku da pokažete svoje mogućnosti u najboljem svjetlu. Društveni kontakti pomoći će vam da lakše ostvarite planove, ili da dođete do osoba koje vam mogu koristiti. Imate li brata ili sestru, od vas će tražiti novčanu pomoć.

 

LJUBAV: 71% , ZDRAVLJE: 76% , POSAO: 77%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 2

 

Imat ćete priliku rješavati bitna pitanja vezana uz profesionalni ili privatni život. Otežano ćete ostvarivati vlastite zamisli, ali ništa nije nemoguće. Pomalo iscrpljujuća borba dokazivanja može rezultirati pozitivnim ishodom. Spremate li se šarmirati osobu koja vam se uvukla u misli, pouzdajte se u svoju duhovitost i ležernost.

 

LJUBAV: 32% , ZDRAVLJE: 39% , POSAO: 37%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 3

 

Budite oprezni u rukovanju tuđim novcem, posuđivanju ili rješavanju nasljedstva. Ostanite dosljedni svojim načelima i poštenju. Unatoč ne baš sjajnoj financijskoj situaciji, nećete se odricati malih zadovoljstava. Trošenje na ono što vam predstavlja užitak bit će vaš mali luksuz kojim ćete odagnati neraspoloženje.

 

LJUBAV: 44% , ZDRAVLJE: 47% , POSAO: 50%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 5

 

Bit ćete vrlo bistri i snalažljivi, a moguća su i kraća, vrlo uspješna putovanja. Brz razvoj na ljubavnom planu oduševit će one koji su već počeli gubiti nadu da će između vas i simpatiji nečeg biti. Na radnom mjestu vaše će mišljenje biti cijenjeno i svojom intervencijom mnogo ćete pomoći kolegama koji su zapeli u poslu.

 

LJUBAV: 99% , ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 100%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 2

 

Obiteljske obaveze i odgovornosti sputavat će vas na svakom koraku. Recite partneru sve što vas muči i podijelite brige jer će to učvrstiti vaš odnos. Dugotrajan boravak u zatvorenim prostorijama ispunjavat će vas tjeskobom. Počnite prakticirati češće šetnje na svježem zraku, dobro će vam činiti.

 

LJUBAV: 39% , ZDRAVLJE: 36% , POSAO: 37%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 5

 

Obznanite simpatiji svoje namjere jer nije vrijeme za oklijevanje. Nije isključeno da baš danas uđete u ljubavnu vezu. Nađete li se u društvu, prepustite se veselom ugođaju i ne razmišljajte o brigama. Predstoji li vam izlaganje u javnosti ili polaganje ispita, prisutne ćete šarmirati elokvencijom i znanjem.

 

LJUBAV: 96% , ZDRAVLJE: 99% , POSAO: 98%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 5

 

Usmjerite pozornost na financije, platite račune i trošite u skladu s mogućnostima. Život će vam biti jednostavniji ako ne tražite objašnjenje za svaki partnerov postupak. Na drukčiji način možete postići sklad, a zajedničke sate provedite u ugodi i povjerenju. Neke među vama privlačit će klađenje i igre na sreću.

 

LJUBAV: 89% , ZDRAVLJE: 86% , POSAO: 88%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 5

 

Bez problema izražavate misli i osjećaje, a potreba za razgovorom i razmjenom informacija bit će povećana. Rado ćete se upuštati u dinamične rasprave i uspješno dokazivati svoje stavove. Društveni život bit će izvor zadovoljstva. Odazovete li se pozivu prijatelja, mogli biste se ugodno iznenaditi novim poznanstvom.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 95% , POSAO: 100%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 3

 

Osjećat ćete iscrpljenost i potrebu za snom pa će vam jutarnje ustajanje teško pasti. No neće biti vremena za odmor jer vas čeka mnogo poslova. Razgovor s osobom kojoj možete vjerovati, pomoći će vam da vratite unutarnji mir. Ne dajte da vas uvuku u intrige na radnom mjestu, budite u svemu svoji.

 

LJUBAV: 51% , ZDRAVLJE: 56% , POSAO: 52%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.